Κυριακή 19 Απριλίου 2009

SUSAN BOYLE - Το κάλεσμα της μοίρας και το ωροσκόπιό της.


Η «Susan Boyle» γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1961 στο Blackburn της Σκωτίας.
Το 9ο παιδί μιας οικογένειας, που η μητέρα της γέννησε στα 44 χρόνια της και στην επιπλοκή της γέννας χρειάστηκε παροχή οξυγόνου για το μωρό.
Αυτό δημιούργησε στη «Susan» κάποιες μαθησιακές δυσκολίες.
Οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και οι δάσκαλοί της δεν βοηθούσαν.
Εκείνη τραγουδούσε υπέροχα από πολύ μικρή, κάνοντας μαθήματα φωνητικής και ηθοποιίας με τη συνεχή συμπαράσταση της μητέρας της, που πέθανε σε ηλικία 91 ετών.
Εκείνη εξακολουθούσε να διαμένει στο πατρικό σπίτι με τη γάτα της και τη θλίψη για το χαμό της μητέρας της.
Δεν είχε ποτέ της σύντροφο και ουδέποτε τη φίλησε κάποιος.
Εμφανίστηκε στο show «Αγγλία έχεις ταλέντο» σαν ένα φόρο τιμής προς την μητέρα της.
Τραγούδησε το «I dreamed a dream» από τους «Αθλιους» (Les Miserables).
Αυτό που ακολούθησε ήταν συγκλονιστικό και φαίνεται στο video που δίνουμε, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Γεννημένη πάνω σε ημέρα πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού (Ηλιο στον Κριό, Σελήνη στο Ζυγό) και χωρίς να είναι γνωστή η ώρα γέννησης, παρατηρούμε τα εξής.

Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό μας κάνει νύξη για ένα καρμικό φορτίο στη ζωή.
Το Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του νερού (Ερμή από τους Ιχθείς, Αρη από τον Καρκίνο και Ποσειδώνα από το Σκορπιό) μιλάει για τη σχέση της με την τέχνη και της χαρίζει μια ιδιαίτερη δυνατότητα στον τομέα αυτό.
Το παραπάνω συμπληρώνεται με το τρίγωνο Αφροδίτης (ανάδρομη) – Ουρανού επιζητώντας την αρμονία στη μουσική και στη ζωή της.

Η θέση του Αρη και το τετράγωνό του με τη Σελήνη, προσδιορίζει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την αλληλεξάρτηση με τη μητέρα της.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο της στέρησε τη συναισθηματική ανταλλαγή και τη συντροφικότητα, ζώντας μία μοναχική ζωή.

Φτάνουμε στη σημαντικότατη για τη ζωή της μέρα την 11η Απριλίου 2009, που βρίσκεται υπό την επήρεια της πανσελήνου στον ίδιο άξονα με την ημερομηνία γέννησής της!

Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στους Ιχθείς, όπως ανάδρομη ήταν και στη γέννησή της σε εξάγωνο με τη γενέθλια σύνοδο Δία – Κρόνου.
Μια σύνοδος σημαντική για τη ζωή της, αφού το Κρόνιο χέρι που τόσα χρόνια της στερούσε, παραχωρεί τη θέση του στον Δία, που με την ενεργοποίησή του από το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού, ανοίγει την αυλαία μιας νέας ζωής.

Ο Πλούτωνας και Βόρειος Δεσμός από πρόοδο, σε εξάγωνο με το γενέθλιο Ουρανό, σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου απρόβλεπτου γι αυτήν, προβλεπόμενου όμως από τη μοίρα κύκλου, ξαφνικά και αναπάντεχα.
Το σκηνικό έχει ήδη στηθεί και ο ευεργέτης Δίας (από διέλευση) έρχεται να το ενισχύσει στημένος απέναντι από το γενέθλιο Ουρανό της, ενώ ταυτόχρονα ο διελαύνων Ηλιος σχηματίζει τρίγωνο ακριβείας με τον Ουρανό της και σύνοδο με την Αφροδίτη της.
Ένα σκηνικό τόσο άψογα δημιουργημένο, ώστε να την ανταμείψει με το παραπάνω για όλη την προηγούμενη στέρηση σε κάτι που αναμφισβήτητα άξιζε να έχει.
Την αναγνώριση του ταλέντου της!

Υπάρχουν ακόμα μερικά στοιχεία άξια παρατήρησης που είναι τα εξής:
Προοδευτική Αφροδίτη σε μισό εξάγωνο εξαιρετικής ακρίβειας με γενέθλιο Αρη και τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης – Κρόνου.
Διελαύνων Δίας στο μεσοδιάστημα Ερμή – Κρόνου και
Προοδευτικός Ποσειδώνας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη της.

Αυτή η γλυκύτατη γυναίκα που στα 48 της χρόνια εμφανίστηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο μπροστά στους κριτές ενός αδυσώπητου «star system», παρέβλεψε τα ειρωνικά βλέμματα για την εμφάνισή της, μετατρέποντας το αδηφάγο συναίσθημα του κοινού, σε έκσταση.

simmoria.blogspot.com

5 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα σας Αστρο - Συμμορίτες !
χρονια πολλα, χριστος ανεστη!
αλλη μια ευχαριστη εκπληξη!ωραια η αναλυση της κυριας..
τωρα εξηγουνται ολα..

βασικα αν κρινω απο την αναλυση σας δεν δεχεστε σαν πιθανο το 'σεναριο' που πολλοι υποστηριζουν οτι και καλα ολα ηταν ενα καλα στημενο σκηνικο..
κ εμενα παντως δεν μου φανηκε για στημενο..

καλο σας βραδυ

Χιονάτη είπε...

Μπήκα σε ξένα αστρολογικά σάιτς και διάβασα αρκετές αστρολογικές αναλύσεις για την κυρία αυτή.
Πουθενά δεν είδα τόσο αναλυτική και διεξοδική αστρολογική παρουσίαση.
Συγχαρητήρια γιατί τολμάτε και αναλύετε γεγονότα της επικαιρότητας(όπως για παράδειγμα αυτό της δολοφονίας του παιδιού στα Εξάρχεια), χωρίς να περιμένετε να δείτε τι θα γράψουν οι άλλοι.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητέ Laplace Καλησπέρα.
Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το πιθανό σενάριο που αναφέρεις, προσωπικά δεν το συμμερίζομαι, από το ωροσκόπιο αυτής της γυναίκας ακόμα κι αν είναι έτσι, ήταν για να συμβεί.

Καλή μέρα πλέον και σε σένα.

Χιονάτη,

Καλώς εμφανίστηκες ξανά.
Οντως δεν έχει γραφτεί ακόμα κάτι για την Boyle, εμείς βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την περίπτωσή της για μελέτη.

Γιωτα είπε...

Mε μονο στολιδι το ταλεντο της και χωρις αστραφτερα περιτυλιγματα και κορδελακια καταφερε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα να ξεσηκωσει περισσοτερους απο 3.000 θεατες.Σ ενα κοσμο πασπαλισμενο με δηθεν και υπεροψια καταφερε να βρει τη θεση που της αξιζει.Ηδη συζητα με την εταιρια Sony BMG για την ηχογραφηση ενος δισκου και δηλωνει με μετριφροσυνη 'Δεν μπορω να πω πολλα γι αυτο. Ειναι ακομη οι πρωτες μερες και προτιμω να προχωρω σιγα σιγα.' Μπραβο της. Μη ξεχναμε πως η υπερτατη κατακτηση της ψυχης ειναι η ταπεινοτητα.

Astrocat είπε...

Η γυναίκα αυτή κατά τη γνώμη μου πήρε ξαφνικά ότι η ζωή της χρωστούσε.
Δεν έχω ακούσει το σενάριο να ήταν στημένο.
Αλλά ποιος ο λόγος? Ακροαματικότητα?
Η ουσία είναι πως το ταλέντο της είναι απύθμενο και εύχομαι να μην την παραλάβουν οι image makers και χάσει την αφοπλιστική αυθεντικότητά της.