Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1/3 έως 7/3 και από... χέρι



Της Ματίνας Πάτζαλη



Στις 6/3 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μέσα στον Κριό, έχοντας διαφορετικές επιρροές για κάθε ζώδιο, αλλά και μόνο μια ταυτόχρονα: όλοι τρέχουν πίσω από τον έρωτα.

Κριός Όσο οι δυνάμεις που σας παρακινούν να πάτε μπροστά, είναι ηθικά αποδεκτές από σας και σας φέρνουν πιο κοντά στον σκοπό σας, τότε οι ανασφάλειες σας κοντρολάρονται. Με την πολλαπλή σύνοδο στον ενδέκατο οίκο σας, τα οράματα παίρνουν σάρκα και οστά, τα θετικά σχόλια είναι ένεση επιβεβαίωσης ότι είστε σε σωστό δρόμο και η ζωή έχει νόημα για σας όταν η ατζέντα σας είναι γεμάτη με άτομα που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στο πλευρό σας. Είστε πλέον έτοιμοι να κάνετε του κόσμου τις προσωπικές θυσίες για να εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία και όταν η βοήθεια έρχεται από φίλους, τότε η επιτυχία είναι απλά destiny.

Ταύρος Ναι, η διέγερση που προκαλεί η κατάκτηση ενός ανώτερου status είναι απερίγραπτη, οι σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπο όμως, όσο ιερός και να είναι ο σκοπός που σας παρακινεί, δεν θα γίνουν ποτέ μαργαριτάρια για τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν αξία για αυτούς. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά φέρνουν μαζί τους και τον αέρα της αλλαγής σε όλα τα πεδία της ζωής σας, κατοικία και τόπο διαμονής. Η αργοπορία σας όμως και η αδυναμία να δώσετε γκάζι στην υλοποίηση ενός σχεδίου, είναι κάτι που κάνει ακόμα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο να θέλει να κάνει χαρακίρι.

Δίδυμοι Με τη δικαιολογία ότι η πόλη που ζείτε σας φαίνεται λιλιπούτεια και βαρετή, με την περιέργεια να σας οδηγεί πέρα από τον ορίζοντα με το πρόσχημα των σπουδών, κάπου πολύ μακριά, είτε παρακολουθώντας σεμινάρια σε μια άλλη χώρα, η απλά ταξιδεύοντας και παριστάνοντας τον τρελοτουριστα. Είστε τελείως ανοιχτοί σε πειραματικά και εναλλακτικά life styles, αρκεί να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και σας εξελίσσει. Μα πόσο πιο μικρός θα ήταν ο κόσμος μας αν ο Κολόμβος δεν είχε ακριβώς την ίδια περιέργεια πριν φύγει με τις γαλέρες του!

Καρκίνος Το σύμπαν στέλνει μυστικά μηνύματα όπου εσείς κοιτάζετε να τα ερμηνεύσετε κατάλληλα στη καθημερινή σας ζωή. Νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, κάποιοι σας κρατάνε στο σκοτάδι, μπαίνετε σε ένα χώρο και οι συζητήσεις κόβονται ξαφνικά ενώ όλοι σας προσπερνάνε με ένα παγωμένο χαμόγελο. Η μοναδική διέξοδος από τα οικονομικά βάρη, τα γραμμάτια και τις υπερχρεωμένες γυαλιστερές πιστωτικές, είναι να επιδοθείτε στο σεξ και στην ερωτική κόντρα των δυο φύλων. Το θετικό σε ότι κάνετε, είναι ότι δίνεται ένα και παίρνετε πίσω εκατό, είτε αυτό είναι δανεικά, είτε χαστούκια!

Λέων Με την πρώτη αναπνοή κάθε πρωί που ξυπνάτε και πριν γυαλίσετε το στέμμα που είναι στο κομοδίνο, περιμένετε την έγκριση και την επιβεβαίωση του άλλου, σαν απόδειξη της αποδοχής και της αγάπης του. Το σύμπαν και ο μικρόκοσμος σας γυρίσει γύρω από σχέσεις, ρομαντισμό, πάθος και αγάπη χωρίς συμβιβασμούς και σύνορα. Αλλά μόνο από την μεριά του άλλου. Γιατί εσείς, από τη δική σας φιλτράρετε, απορρίπτετε, περνάτε face control και συμπεριφέρεστε αλαζονικά. Άντε να πεις σε έναν Λέοντα ότι θεωρείται ήττα αν γυρίσει στον πρώην.

Παρθένος Το να προσπαθείτε με δόντια και με νύχια να διατηρήσετε καταστάσεις στη δουλειά και στην προσωπική ζωή, παγωμένες και απολιθωμένες, επειδή ακριβώς δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, είναι σαν να αρνείστε την εξυγίανση και την ανανέωση σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας, μόνο από φόβο ότι μετά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Να ξέρετε όμως πως ότι τώρα χαθεί, από δουλειά, σχέση, ανθρώπους, για τους οποίους νομίζατε ότι δεν θα φύγουν ποτέ από τη ζωή σας και θα αποτεφρώνονταν και αυτοί μαζί σας, σημαίνει ότι έκαναν τον κύκλο τους. Δώστε την ευκαιρία στο καινούργιο να αποδείξει ότι φέρνει και γοητεία μαζί του.

Ζυγός Είναι η καλύτερη περίοδος να δείξετε ότι τα παιχνίδια του μυαλού σας δραπετεύουν και στην πραγματική ζωή, βρίσκοντας τροφή και πρόσβαση στην πραγματικότητα, ότι κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί, η πόρτα ανοίγει χωρίς καν να χρειαστεί να την χτυπήσετε και τα χαϊμαλιά που φέρνουν τύχη, είναι για τους άλλους. Αν όμως γίνετε λιγότερο κτητικοί, δείχνοντας στον άλλον ότι μπορεί να έχετε αισθήματα γι αυτόν, χωρίς να είναι κτήμα σας και ότι στις συνεργασίες σας δεν είστε ντίβα, παραμένοντας χαμηλών τόνων, ακόμα και αν οι ορμόνες σας τρελαίνονται, τότε κανείς δε θα θελήσει να ρίξει νάρκες στο δρόμο σας.

Σκορπιός Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε με τόλμη και κότσια να οδηγήσετε τους άλλους, στο σημείο που εσείς θέλετε, είτε προς τον γκρεμό, είτε προς το Everest.Το άσχημο είναι ότι για να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως ονειρεύεστε, διαπραγματεύεστε απαράβατες μέχρι πρότινος ηθικές αξίες, πιο πολύ όμως από κόντρα σε κάποιον γονέα. Όχι, δεν μπορούν όλοι να κατανοούν τις ανάγκες που εσείς έχετε, να ερωτοτροπείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο γραφείο η να μετατρέπετε το επαγγελματικό meeting σε ολονύχτιο πάρτι.

Τοξότης Η επιθυμία να περάσετε καλά, είναι τόσο έντονη, ώστε βλέπετε τη ζωή σαν παιδότοπο σε πάρκο της Disneyland, όπου όλα πρέπει να εξερευνηθούν, να δοκιμαστούν και να επιτραπούν. Το κοστούμι-πανοπλία του επιτυχημένου businessman, του αγχωτικου γονιού και του σκυλοβαρεμένου συζύγου, έχει αρχίσει να γίνεται αποπνικτικό και εσείς θέλετε να αποδείξετε ότι μπορείτε ακόμα να είστε εραστής η ερωμένη, οργισμένο νιάτο, να διώξετε τη σκουριά του τελευταίου καιρού από πάνω σας και να βιώσετε αυτό που καίει μέσα σας, ακόμα και με τις χειρότερες συνέπειες. Όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στις 6/3, τότε μπορείτε να προσποιηθείτε σε αυτούς που νομίζουν ότι σας ξέρουν, ότι τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει.

Αιγόκερως Θέλει πολύ δουλειά για έναν Αιγόκερω να καταλάβει ότι το αυτοκίνητο του, τα έπιπλα του, το σπίτι του και η πισίνα του, δεν είναι προέκταση του εαυτού του. Ο καιρός απαιτεί σχέσεις αγαπησιαρικες και στενές, με τους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας, αλλά περιμένουν ακόμα να τους το δείξετε και όχι να τους το λέτε με ξύλινα λόγια. Η Αφροδίτη από τον τέταρτο οίκο, περιμένει να βιώσει στιγμές απόλυτης οικογενειακής θαλπωρής σε ένα σπιτικό τόσο χαρούμενο, που θυμίζει διαφήμιση από μακαρονάδα η φρουτοχυμούς το καλοκαίρι. Αντισταθείτε στον ενεργοποιημένο δεύτερο οίκο που στέλνει τη σκέψη στο μυαλό σας, ότι η αγάπη είναι εξαγοράσιμη.

Υδροχόος Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας και με τον Ποσειδώνα εκεί, αναπτύσσετε απίστευτα την έκτη αίσθηση, η όσφρηση οξύνεται για το που είναι κρυμμένα τα λεφτά και όχι απλά το χαρτζιλίκι και η κρεβατοκάμαρα σας γίνεται hot spot , σε σημείο, ώστε πλέον να βρίσκεται σε κάθε τουριστικό οδηγό με τα exclusive αξιοθέατα-εμπειρίες της πόλης. Γινόσαστε πιο επικοινωνιακοί, πιο ανταγωνιστικοί και πιο τολμηροί. Ξέρετε ότι αυτοί που είναι φτιαγμένοι από τη στόφα του νικητή, θα σηκωθούν και θα συνεχίσουν. Εσείς, με τις πλάτες του Δια, μπορεί να μην παραπατήσετε καν.

Ιχθείς Επειδή το να είστε υπομονετικοί σαν χελώνες, δεν είναι η καλύτερη πάντα μέθοδος, ειδικά αυτή την εποχή, περάστε στην δράση, ξεκαθαρίζοντας καλά αυτή τη φορά στο μυαλό σας τι θέλετε να κάνετε και μην επιτρέποντας στους άλλους να αμφισβητούν τα όνειρα σας, θεωρώντας τα μικρά μπερδεμένα σχέδια στο μυαλό σας που δύσκολα τα κάνετε πράξη.Η ζωή σας αλλάζει όσον αφορά την ρουτίνα της και εσείς σίγουρα δεν θα είστε από αυτούς που από βαρεμάρα ξέρουν τα μικρά ονόματα των ηρώων στις σαπουνόπερες. Εάν σας χρωστάνε λεφτά, σας τα δίνουν και με τόκο και εάν είστε τόσο πνιγμένοι στη δουλειά, να ξέρετε ότι άλλοι έχουν τη τελευταία λέξη. Εσείς μπορείτε απλά να βασίζεστε στην τύχη που λέγεται Δίας στον δωδέκατο.

11 σχόλια:

Skouliki είπε...

πλακα κανειςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

ρε συ με δουλευεις σου λεω αυτο συζηταγα χθες βραδυ που ο πακισταν θελει να φυγει και εγω φοβαμαινα αλαλξω συνηθειες και λεω οχι

καψοραχη είπε...

Ενα υποκειμενο ειμαι! ενα αλλαζονικο σκουληκι!ενα χαμενο κορμι!
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ! και....σιγα μη γυρισω στον πρωην!να τον δω να σερνεται.......!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φοβερο!!! μεσα στο μυαλο μου εισαι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως πήγα στο ιατρό για τις ορμόνες μου την Πέμπτη.
ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εβγαλα το σεμεδακι απο την κρυσταλινη σφαιρα...και την χρησιμοποιω!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο Τοξότης ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

zoyzoy είπε...

Ωραίος μήνας για τους Ταύρους!!Εγώ λέω να κάνουμε εμείς χαρακίρι και όχι ο Αγγελόπουλος!!

Ανώνυμος είπε...

Απλα απαικτη...για τους Σκορπιους...

KitsosMitsos είπε...

Αυτό με τα επαγγελματικά meeting που μετατρέπονται σε ολονύχτια πάρτι με αντιπροσωπεύει πλήρως! Χεχε!
Καλησπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι υπονοείς για τους Λέοντες; Θα μας χτυπήσουν την πόρτα τα παλιόπαιδα τα ατίθασα; Διότι εμείς δεν χρειάζεται να ξεφυλλίσουμε την ατζέντα μας με τον Δία στο απέναντι μπαλκόνι. Μας ψάχνου - δεν τους ψάχνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε,αν κανεις τον κοπο να το ξαναδιαβασεις, κανει κουκου..