Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ηλιος στο ζώδιο των Ιχθύων και το πλανητικό σκηνικό μέχρι το ζώδιο του Κριού, για το 2009


Η Ηλιος μπήκε στους Ιχθείς στις 19/2 και θα μείνει έως τις 19/3.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα σε αυτό το διάστημα, θα είναι η αντίθεση του Ηλιου με τον Κρόνο στις 8/3 και η σύνοδός του με τον Ουρανό στις 12/3.
Ενώ ενδιάμεσα στις 11/3 θα έχουμε και Πανσέληνο στην Παρθένο, μια συμμετοχή που δεν δείχνει την τιμωρία για όσα έγιναν λάθος, αλλά την ευκαιρία να γίνουν σωστά, όχι βέβαια χωρίς μόχθο, πίεση και απρόβλεπτα.

Πολλά τα μποφόρ στις θάλασσες των Ιχθύων, Παρθένων, Τοξοτών και Διδύμων του τρίτου δεκαήμερου (και τέλος δεύτερου) και το απαγορευτικό ισχύει μέχρι νεωτέρας.
Τα γεγονότα ανακατεύονται σαν το στομάχι από τη ναυτία, φέροντας δυσάρεστη διάθεση, αλλά όταν οι καταστάσεις απαιτούν ο τρόπος υποκλίνεται.

Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη οπισθοδρομεί με ανάδρομη κίνηση από τις 15 μοίρες του Κριού και θα σουλατσάρει έως τις 17/4, ανενόχλητη, ανεμπόδιστη και δυναμική.

Ο Ερμής λίγο πριν εγκαταλείψει τον Υδροχόο, θα συνοδέψει τον Δία στις 24/2 σε μία διανοητική σύσκεψη κορυφής, ενώ στις 5/3, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα σε ένα διάλειμμα με χροιά αναπόλησης, μέχρι να μπει στην παρέα και ο Αρης, διαταράσσοντας τη νιρβάνα και προτρέποντας για δράση.

Στις 26/2 έχουμε Νέα Σελήνη στις 6.08 μοίρες των Ιχθύων χωρίς όψεις.
Ούτε γλυκό ούτε πικρό δηλαδή, το έδεσμα.

Στις 11/3 η Πανσέληνος στις 20.40 μοίρες της Παρθένου, γυροφέρνει την αντίθεση Κρόνου – Ουρανού σαν γαιτανάκι, ενώ χαρτοπόλεμος και κονφετί μοιάζουν με ρόπαλα, στα ανυποψίαστα κεφάλια.
(Θα αναφερθούμε ειδικότερα και γενικότερα σε αυτήν αργότερα)….

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, εξακολουθούν να απολαμβάνουν αξιοζήλευτα την άδειά τους, ενώ Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι εκτίθενται σε εκπλήξεις κάθε είδους, κάθε στιγμή και σε κάθε βήμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι να μην εγκαταλειψει ο Ερμης τον Υδροχοο στις 24/2, αλλα στις 8 Μαρτιου.
Ετσι μου ειπαν εμενα οι φιλοι μου, Σολαρ Φαιρ και Κεπλερ...

η μονο στο δικο μου λαπιτοπι οι ημερομηνιες τρελαθηκαν?
χι,χι..

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Fany Banny μας!
Δεν λέμε πως θα εγκαταλείψει ο Ερμής εκείνη τη μέρα τον ΥΔΡΟΧΌΟ, αλλά πριν τον εγκαταλείψει, στις 24/2 θα κάνει σύνοδο με το Δία στις 11 ΄μοίρες.
Δεν το λέει παιδί μου αυτό το SOLAR FIRE και το Κέπλερ?

Που είναι το μυαλό σου Λιονταρίνα????

Ανώνυμος είπε...

Με τρελαινουν οι εκπληξεις....ευχαριστες η δυσαρεστες.Σε καθε μου βημα? Γουσταρω!!