Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Αστρολόγος Γαζής, Τώρα ρόμπα και στο youtube



Υπάρχει κάποιο video στο « you tube», τραβηγμένο από τον κ. "Μπαρδόπουλο", όπου εμφανίζεται ο γνωστός αστρολόγος «Robert Hand» μαζί με τον "Αστραπόθωμα – Θωμά Γαζή σε ένα από τα περίφημα συνέδρια – δημόσιες σχέσεις του Γαζή.

Ανοίγει λοιπόν πάλι άλλο μέτωπο, με καινούργιο ψευδώνυμο ως "Choreftis" και καταφέρεται εναντίον του Γιάννη Μπαρδόπουλου, λέγοντάς του πως δεν του ανήκουν τα δικαιώματα του video που τράβηξε εξ ολοκλήρου, τολμώντας να βάλει ένα απόσπασμα τρισήμισυ λεπτών.
Στο τέλος αναρωτιέται και γιατί τον λένε επιθετικό!!!!!!
Αυτά για να δουν όλοι τι σόι «αστρολόγοι» κυκλοφορούν στην Ελλάδα και με τι τρόπους προσπαθούν να αγκιστρωθούν, προκειμένου να φανούν.
Ομως ο συγκεκριμένος «Γαζής» κάνει τα πάντα για να φανεί, ENA και μόνο γεγονός.
Πως η ασυγκράτητη ανοησία, αλαζονεία, πονηριά, σπιουνιά, το συνεχές φάγωμα με τα ρούχα (τη ρόμπα εννοούμε), δεν ταιριάζουν στην ιδιότητα του αστρολόγου, αλλά στον ξεπεσμό της ανθρώπινης υπόστασης.


Και επαναλαμβάνουμε, πως αν δεν βγάλει την παράθεση εναντίον μας, θα τον ξεφωνίζουμε καλύτερα, απ’ ότι ο ίδιος τον εαυτό του.
Choreftis

Dear Bardopoulos you do not own the rights of this international conference and still you published the above video, without mentioning anything about the people that organized the conference and the one that supported it. You showed disrespect for the people that invited you and offered you hospitality at this conference. And instead of asking sorry - and while you deleted a previous polite comment of mine - you are calling us aggressive?



Bardopoulos
Mr Gazis,
Τhis short video is 3:45 minutes, more less of one hour of total interview of this excellent astrologer, Robert Hand. This uploaded, one year ago. For this, interview, I insist we make it, for use in the future about the activities for this conference. Now, I think is very aggressive manner to me. Why? Now, remember you this upload? I havent kept this upload in hidden moving.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θεικο θεικο

ολε ολε ολε ολε

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Jean Bardot,

έκανες και μια κίνηση που πρέπει για τον Γαζή!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν!
Τι του λέτε του ανθρώπου!
Θα πάθει κανένα επεισόδιο.
Αν πατήσετε αστρολόγος Γαζής βγαίνουν πρώτες και οι δύο παραθέσεις σας.

ΣΗΜ. Αποφάσισα να σχολιάζω, τώρα που έμαθα, χι,χι,χι!

Ανώνυμος είπε...

Καλε μουδιασαν τα σαγονια μας απο τα γελια..

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

θελει να κατεβασει τo ROBERT HAND για τον απλο λογο οτι ειναι σατανιστης.Οταν ο ROBERT HAND ηθελε να κανει ενα διεθνες αστρολογικο κεντρο εξω απο τους Δελφους ξεσηκωθηκαν οι παπαδες και τα εξαπτερχικα τους και τον αποκαλουσαν σατανιστη,λογω αστρολογιας,και αλλα φαιδρα πραγματα.Τοτε ο κυριος Γαζης ηταν απων απο την υπερασπιση του,μονο εγω εκανα καποιες παρεμβασεις στην αστρολογικη κοινοτητα,καπου το 1995.Αλλα τοτε ο κυριος Γαζης εκανε ποιοτικα 090.Σατανιστης ο ROBERT HAND τοτε,συνεδρος τοτε στο συνεδριο του.Σατανιστης ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ γιατι δεν τον πηρα στο ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ.Αλλα τον Σατανα τον επικαλησε μονο στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΜΥΚΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ενεργεια του κυριου Θωμα Γαζη κυριε Κορωνακη στην ψυχολογια λεγεται ΑΝΤΙΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μανία αυτό το παιδί με τα copyright.
Θέλει τη δόξα και κάνει τα πάντα.
Λέει ότι παπαριά του κατέβει για να τραβήξει το ενδιαφέρον.
Τι ότι η Ελλάδα είναι Αιγόκερως, τι οι φανταστικές του συζητήσεις με "ανθρώπους των γραμμάτων" που τους κατατροπώνει, τι το φόρουμ του που του επιτίθενται οι εχθροί, τι τα ντόπια συμφέροντα που τον κρατάνε στο περιθώριο...
Και κάτω από κάθε παπαριά που γράφει, βάζει κι ένα copyright, αφού έτσι κι αλλιώς ποιός να του το κλέψει, μια και κανείς δεν τον διαβάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά!
Ξανάγραψε πάλι το ημερολογιάκι του ο γραφικός.
Τόση γελοιότητα μαζεμένη, είναι πλέον Βραζιλιάνικο σενάριο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι τώρα βάζει και ημερομηνίες.
Όπως λέμε, "μικρό μου ημερολόγιο..."

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Μπαρδόπουλος 20/1ου/2009

Καλημέρα,

1) Να πω πρώτα ότι είστε ταχύτατοι στην διασύνδεση και στην ενημέρωση σας, και από τα αποτελέσματα σας δείχνετε ότι ξέρετε που να ψάξετε ώστε να κρατάτε ζωντανό και με ενδιαφέρον το blog σας, τα συγχαρητήριο μου γιατί ξέρετε να ψάχνετε και βάζετε και τα δημοσιογραφικά γυαλιά, τουλάχιστον στον τομέα σας.
2) να σας ευχαριστήσω που πήρατε την πρωτοβουλία να αναρτήσετε ότι βρήκατε στο you tube, διότι η στάση σας δείχνει ότι τουλάχιστον δεν έχετε εμπάθειες με κανέναν, πάρα μονό, ίσως μονό, με τον γνωστό, σε όλους, αντίπαλο σας.
3) σήμερα στο λινκ http://ifestion.blogspot.com/search/label/Η%20συμμορία%20του%20Δημήτρη%20Κορωνάκη διάβασα στο τέλος της παράθεση από τον Θωμά, το ακόλουθο <(ενώ φαίνεται ότι ενημέρωσε σχετικά και τη συμμορία). . Θα ήθελα να του πω από εδώ, ότι δεν σας ενημέρωσα. Και μετά το βρίσιμο που έφαγα από πολλά μέλη της «συμμορίας σας» κατά τον Θωμά, εγώ δεν αντέδρασα, ούτε και ο Θωμάς αντέδρασε. Δεν τον ενδιέφερε, που με «βρίζατε» ούτε έλαβε καμιά θέση για να με υπερασπιστή. Ούτε τηλεφωνώ, ούτε τίποτα από την πλευρά του. Και βέβαια, η συμπεριφορά σας ξεκίνησε γιατί νομίζατε ότι τα έχω κάνει πλακάκια με τον Θωμά, το ίδιο νομίζει, αυτός τώρα, ότι τα έχω κάνει και με εσάς τώρα. Οποιαδήποτε κίνηση και να κάνω τώρα, άμεσος ο Θωμάς θα με εντάξει στην «συμμορία σας». Ακόμα και αυτή η δημοσίευση, αν την εγκρίνεται, θα με «κατατάξει» σας μέλος και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
4) με ονομάζει φίλο του Κορωνακή. Όταν έκανα την οποία προσπάθεια να τους τα βρω και να λήξη η οποία παρεξήγηση μεταξύ τους, του είπα ότι ελπίζω να μου «συγχωρεί αυτή την αυθάδεια μου», και από ό,τι φαίνεται δεν μου την συγχωρεί. Πέρυσι το Πάσχα σε κάποια ποστ, στο forum του, του είπα ότι «έχει τραβήξει μια γραμμή, σαν το Μπους, και όποιος δεν είναι Μάζι του τον έχει βάφτιση εχθρό του». Για μένα τώρα κάνει εντατικές προσπάθειες για να βρει τρόπο να με εντάξει στην δίκη σας πλευρά. Παρ’ ότι πολλά μέλη σας, με έχουν βρίσει δεν ήρθα σε καμιά αντιπαράθεση Μάζι τους. Δέχτηκα την σκληρή κριτική τους και άφησα τους αναγνώστες να κρίνουν.
5) στις πολλές απαντήσεις που έχω γράψει εδώ, έχω πει και για τα δυο συνέδρια που έγιναν στην Μύκονο. Έχω πει ότι «έχω δει τον Θωμά να τρέχει και να περνάνε όλα από αυτόν». Το έχετε αφήσει, δεν το έχετε σβήσει. Αυτήν την συμπεριφορά μου, απέναντι σε σας, ο Θωμάς την κρύβει, δεν θέλει να την ανάδειξη, αδιαφορεί. Από την όλη συμπεριφορά του, καταλαβαίνω ότι το κάνει από πρόθεση.
6) Την παράθεση του και βέβαια την έσβησα. Την θεώρησα πολύ προσβλητική για μένα. Τον ενημέρωσα, και ζήτησα να επανέλθει με πιο πολλές λεπτομέρειες. Και φυσικά, χωρίς να με μαλώνει ούτε να μου τραβάει το αυτί.
Θα μπορούσα να τον σταματήσω και να μην μπορεί να κάνει καμιά δημοσίευση στο you tube. Δεν το έκανα.

Από το όλο κείμενο του, καταλαβαίνω ότι θέλει να μου επιβάλει το πως θα πρέπει να γραφώ εγώ και να αφήνω, πάντα θετικά, το λιγότερο, υπονοούμενα, αν όχι προσκύνημα στο κύριο Γαζη.

Αν θέλει, μπορεί, να γράψει ένα κείμενο σχετικά με το συνέδριο, χωρίς να προσβάλει. Αν θέλει, δεν πρόκειται να τον εμποδίσω, αρκεί να μην προσβάλει. Εδώ όμως μου έρχεται αυθόρμητα μια απορία. Από μένα έχει πλήρη σειρά βίντεο και φωτογραφιών, και από τα δυο συνέδρια. Γιατί αυτός δεν ανεβάζει κανένα στο you tube. Με τον τρόπο αυτό εγώ θα είχα «σβήσει». Άλλωστε η συνενετεξη του Robert Hand είναι ΜΙΑ ολόκληρη ώρα.
7) με κατηγορεί, ότι, «(ενώ δίνει αφειδώς πληροφορίες για τον εαυτό του, για τον ισότοπο του κ.λ.π.)» οι πληροφορίες που έχω είναι οι: (τα στοιχεία είναι στις 20/1ου/2009 και 14:30).
Bardopoulos
October 21, 2007
(less info)

A interesting conversation with Robert Hand,Famous astrologer. In AstroMykonos (Grecce) at summer of 2000(year). This short video from interview upload by John Bardopoulos, astrologer & webmaster of www.astropro.gr

Οι υπόλοιπες είναι στο sait που έχω.

Και subscribe έχω κάνει από:

Bardopoulos
Joined: October 21, 2007
Last Sign In: 1 day ago
Videos Watched: 49
Subscribers: 3
Channel Views: 202

Και ο κύριος Γαζης από:

Choreftis
Joined: April 15, 2007
Last Sign In: 4 hours ago
Videos Watched: 3,289
Subscribers: 0
Channel Views: 44
8) λέει:
(Το μόνο που έκανα ήταν μία παρατήρηση στο Γιάννη Μπαρδόπουλο (φίλο του Κορωνάκη) για το ότι ανέβασε χωρίς να με ενημερώσει στο Youtube video του Robert Hand - που είχε τραβήξει στη διάρκεια του διεθνούς αστρολογικού συνεδρίου "Αστρομύκονος 2000", που είχα οργανώσει μαζί με τη γυναίκα μου και με την ουσιαστική συμπαράσταση μίας καλής φίλης της αστρολογίας. Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ανέβασε στο Youtube το συγκεκριμένο βίντεο του Robert Hand (ενώ δεν του ανήκει οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα σχετικό με το συνέδριο "Αστρομύκονος 2000") στο οποίο εμφανιζόμαστε εγώ και η γυναίκα μου να συνομιλούμε με το Robert Hand: )

Εδώ θα ήθελα να μάθω το όνομα της Κυρίας, οπού αναφέρεται ο Θωμάς, και όχι με το αόριστο: «και με την ουσιαστική συμπαράσταση μίας καλής φίλης της αστρολογίας», ώστε να έχει και από μας την δημοσιές ευχαριστίες. Και πρέπει να είναι ονομαστικές οι ευχαριστίες για να ξέρει, αυτή η πραγματική φίλη της Αστρολογίας, ποιος της εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και ποιος όχι. Όλα τα άλλα είναι το παιδικό παιχνίδι, σπασμένο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, να το διαβάσετε μέχρι εδώ. Ελπίζω να άξιζε ο χρόνος που διαθέσατε και να το δημοσιεύσετε, και μάλλον ο Θωμάς θα με βάφτιση μέλος σας.

Ευχαριστώ, Γιάννης Μπαρδόπουλος www.astropro.gr

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Κύριε Μπαρδόπουλε,

Επειδή επιμελούμαι των αναρτήσεων εδώ, έχετε δίκιο πως σας πήρε η μπάλα με κάποιες ελάχιστες παραθέσεις που έγιναν, (ουδέποτε σας βρίσαμε) για να καταλάβετε πως γνωρίζουμε κάποια πράγματα και πως ο Γαζής σας χρησιμοποιούσε ή τουλάχιστον προσπαθούσε, για τους σκοπούς του.

Αν ήμουν στη θέση σας, καθόλου δεν θα με ενδιάεφερε αν ο οποιοσδήποτε Γαζής με θεωρούσε ότι ήθελε.
Φυσικά δεν σας υποστήριξε, διότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτ' άλλο πέρα από το κοντόφθαλμο εγώ του.

Επίσης τα σχόλια είναι εδώ και πολύ καιρό ελεύθερα και αν ακόμα δεν επιθυμούμε να φαίνονται τα link
του Αστραπόθωμα, η παράθεσή σας θα παραμείνει, διότι εδώ δεν είναι ένας άθλιος τόπος όπως λέει ο Θωμάκος.

Οσο για τα υπόλοιπα, το όνομα αυτής που χρηματοδότησε το συνέδριο δεν θα το πει ποτέ, αν και απ΄ότι καταλαβαίνω το ξέρουν πολλοί και θα ανοιχθεί άλλο μέτωπο.

Τέλος δίκιο έχετε, όπως έχουν όλοι που εμπλέκονται με τον Γαζή, αλλά το θέμα είναι να καταλάβετε πρώτα εσείς το δίκιο σας και να μην ανέχεστε τον Γαζή να συμπεριφέρεται σαν ιεροεξεταστής και σαν τσιφλικάς στα μέρη σας.

Αυτά, φιλικά,

Astrocat.

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε Γαζη, πας για την καλυτερη κωμωδια της δεκαετιας, με σεναρια απειρου καλλους και ευρεσιτεχνιας.
Το τριο Στουτζες θα εβρισκε τεταρτο μελος...

Ανώνυμος είπε...

Astrocat Δεκτα

Ανώνυμος είπε...

Μπηκα στον κοπο και ειδα το βιντεακι του "σατανιστη". παιδια συγνωμη αριστερα στην οθωνη υπαρχει και αλλο ατομο, ποιο ειναι, γιατι αυτο το θαβουμε; και σε ολο το βιντεακι του "σατανιστη" μονο η δικη της φωνη ακουγετε, Ο Θωμακος τι εκανε;, Την Γλαστρα, απο εκει του εμεινε!!!!! γιαυτο καταντησε ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο άτομο εννοείτε τη γυναίκα του?
Οχι γιατί αν εννοείτε αυτήν, άγαλμα θα πρέπει να της κάνει και τεμενάδες σαν τους Μωαμεθανούς.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν!
Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μήπως να του δώσουμε ανθρωπιστική βοήθεια του φουκαρά.
Δεν μπορεί να το κάνει όλο αυτό στον εαυτό του.
Γιατί σε εμάς, εσάς, άλλους, δεν μπορεί να έχει ΚΑΝΕΝΑ αντίκτυπο.