Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Θέμος Αναστασιάδης & ΣΙΑ. Ποινή της πλάκας για την διαπόμπευση.




Ποινή φυλάκισης 19 μηνών στη συντακτική ομάδα της Εφημερίδας «Το πρώτο θέμα» έκαστος, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τη δημοσίευση φωτογραφιών από το dvd της υπόθεσης Ζαχόπουλου, πριν περίπου ένα χρόνο.
Επίσης επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 8.500 ευρώ στον καθένα.
Δηλαδή σιγά τα λάχανα που λέει και η λαική ρήση.

Μέσα σε αυτούς και ο εκδότης «Θέμος Αναστασιάδης» με το ίδιο μπουγιουρντί.
Το ίδιο ισχύει και για την εφημερίδα «Αυριανή» του κ. «Κουρή» που προκειμένου να ανεβάσει τις πωλήσεις δημοσίευσε προσωπικές στιγμές των «Τσέκου – Ζαχόπουλου» με μία από αυτές να περπατά στα τέσσερα μπροστά στα γυμνά πόδια της ερωμένης του, κρατώντας στο στόμα γυναικεία καλτσοδέτα.
Καταθέτοντας η κ.Τσέκου τόνισε ότι ο Αναστασιάδης ήθελε να την εκδικηθεί επειδή τον υποδείκνυε ως κομιστή.

Η δημόσια διαπόμπευση των προαναφερθέντων έγινε αβασάνιστα από τους εν λόγω εκδότες πράγμα που σε εμάς τουλάχιστον, παραπέμπει σε μια γλίτσα που αν πατήσεις πάνω της σκέφτεσαι περισσότερο τη σόλα που θα λερώσεις, παρά το πιθανό γλίστρημα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης με το γνωστό υφάκι, που στην εκπομπή του «ΟΛΑ» περνάει από κόσκινο τους πάντες και τα πάντα, ξεχνάει την κριτική όταν πρόκειται για τον ίδιο, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι αχόρταγοι, άπληστοι για χρήμα και για δόξα.

Γεννημένος στις 6/1/1958 με αντίθεση Σελήνης – Ηλιου, μπορεί να ακροβατεί ανάμεσα στις φιλοδοξίες και στο συναίσθημα, (Σελήνη στον Καρκίνο), αλλά τελικά ο Αρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάνει την αναρίχχηση δελεαστική.
Η συνοδεία της αντίθεσης Αφροδίτης – Ουρανού του προσδίδει μια εκκεντρικότητα στη συμπεριφορά, αλλά τον αφήνει εκτεθιμένο στην πράξη.

Βαρεθήκαμε το μέτριο να εμφανίζεται παντού σαν δηλητηριώδες μανιτάρι προσπαθώντας να πλασσαριστεί σαν ιδανικό συνοδευτικό στις σαλάτες μας.
simmoria.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για το κείμενο - γιατί αυτή την υπόθεση φαίνεται να την έχουν ξεχάσει όλοι...

καψοραχη είπε...

ειναι πολλες οι υποθεσεις που ξεχνιουνται σε αυτην την κρεατομηχανη!
και να σκεφτειτε ποσα δεν μαθαινουμε! για την Κουνεβα πχ μαθαινουμε τα μισα και αυτα γιατι ηταν βαρυ το εγκλημα και τους εφυγε! τρομαζω στην ιδεα των "ερμων" που μενουν αδικημενοι και στο σκοταδι!
ας φροντισουμε να θυμομαστε εμεις!
ειδικα καθε φορα που φτανουμε μπροστα στην καλπη!

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν νομίζω πως έχει ξεχαστεί, τουλάχιστον δεν πάιζεται πολύ, γιατί ο Θέμος είναι και in και δεν τον πολυπιάνουν για διάφορους λόγους.
Ολοι οι Ταύροι έχουν την αρένα τους.