Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Οργή λαών κατά του καθεστωτικού Ισραήλ. Ακούει κανείς;


Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο κατά της εισβολής των Ισραηλινών στα Παλαιστίνια εδάφη, οργή και αναθεματίσματα, διχασμένη λέει η Ευρώπη εκτός από τους Γάλλους που έχουν σαφή θέση, αλλά και εμάς που συνεχίζουμε την πολιτική που κληρονομήσαμε από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Οι κυβερνήσεις μπορεί να δυσκολεύονται με την δυσκοιλιότητα που τους προξένησε ο πόλεμος, γιατί τα συμφέροντα ανακατεύονται επικίνδυνα, αλλά οι λαοί εξοργίζονται ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος.
Γιατί δεν ακούγεται η φωνή του λαού;
Γιατί αυτοί που ψηφίζουμε υποτίθεται πως ξέρουν καλύτερα από εμάς και αγνοούν τη δύναμη και την παραχώρηση που τους δίνουμε;
Γιατί να αναγκαζόμαστε να θεωρούμε το Ισραήλ «πληγή του πλανήτη» όταν χιλιάδες άνθρωποι και εκεί διαδηλώνουν οργισμένοι κατά του πολέμου;
Γιατί να γινόμαστε απάνθρωποι απέναντι στους συνανθρώπους μας;
Είναι μία συμπαντική μοίρα και κάτι προκαθορισμένο, ή είναι μια διαφθορά και ένας επεμβατισμός που θα πληρώνεται πάντα ακριβά;
Και αν η προσευχή είναι ένα ισχυρό βοήθημα, ας προσευχηθούμε όλοι 2 λεπτά την ημέρα για να σταματήσει αυτό το θλιβερό γεγονός.
Πάντα υπάρχει κάτι που δεν ελέγχουμε.
Τη δική μας συνείδηση όμως, πρέπει να την ελέγχουμε και να μην την αποκοιμίζουμε τις νύχτες στα μαξιλάρια μας.

Το Ισραήλ είναι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο Λέοντα στο μεσουράνημα, σε σύνοδο με Πλούτωνα.
Μία ανθεκτική επιβολή σε σταθερά ζώδια που υποδηλώνει τη ματαιοδοξία, αλλά και τη σκληρή διάθεση καταδυνάστευσης και ελέγχου των πάντων.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν και την παρουσία Αρη - Κρόνου στο Λέοντα επίσης στο μεσουράνημα, έχουμε να κάνουμε με μία θηριώδη διάθεση κυριαρχίας και εξάρτησης από τους κυριαρχούντες.

Η ανικανότητα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να παρέμβει και να επιβάλει τερματισμό της αιματοχυσίας στην Γάζα, είναι μια ταπείνωση για την ανθρώπινη βούληση και μια αισχρή υποταγή στο Ισραηλινό καθεστώς.
Ενα καθεστώς που κρατά όμηρο όλο τον πλανήτη
....
simmoria.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.
Θα συμφωνήσω απολύτως για την καθεστωτική συμπεριφορά και επιδιωξη του Ισραηλινού κράτους, προσωπικά πιστεύω πως η κατάλυση της Αμερικής που κινούσε τα νήματα, θα επιφέρει πλήγμα στο Ισραήλ, διότι όσο ισχυρό κι αν είναι, έχει ανάγκη και από τέτοιους ισχυρούς συμμάχους, που σε λίγο θα είναι ανίσχυροι.
Η Ευρώπη δεν είναι γόνιμο έδαφος και τα γειτονικά τους κράτη, ακόμα πιο στείρα.
Οσο για τον πόλεμο δεν θα σταματήσει έως ότου ικανοποιηθούν τα συμφέροντα και οι εντολές εκ των έσω από όλους τους Εβραίους ανά τον πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Ακομα ουρλιαζουν για το ολοκαυτωμα επι Χιτλερ....

Τα δικα τους ολοκαυτωματα ομως εναντιων των αλλων εθνων?

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχουν κι αυτοί, δεν είναι λίγο να σε κάνουν σαπούνι, αλλά οι τωρινές τους δολοφινίες και οι εκάστοτε δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ούτε με ένα ούτε με δέκα Αουσβιτς.