Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Εξακομματική βουλή, μπας και δούμε άσπρη μέρα!

Αλλη μία είδηση που ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά, αυτής της τόσο επιτυχημένης κυβέρνησης που έχουμε, είναι πως οι γιατροί, αυτοί που πάνε οι μαμάδες μας, οι μπαμπάδες μας, ο παππούς, η γιαγιά μας, αλλά κι εμείς, για να μας γράψουν φάρμακα ή συνταγές αφού μας εξετάσουν, αυτοί λοιπόν οι γιατροί, σταματούν να δέχονται ασθενείς με βιβλιάριο ταμείων.
Διότι έχουν να πληρωθούν 11 μήνες ακόμα για ποσά ευτελή, ενώ κόβουν αποδείξεις, για τις οποίες θα φορολογηθούν!
Και αυτό θα ισχύσει για τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων, εκτός του ΙΚΑ φυσικά, που έχει δικούς του γιατρούς.

Από την άλλη έχουμε τη δημοσκόπηση της VPRC της πιο έγκυρης εταιρίας δημοσκοπήσεων, πο δίνει στο κόμμα των οικολόγων 4,5%.
Η βουλή προβλέπεται εξακομματική κι αυτό είναι μια ελπίδα, διότι το ασύδοτο σύστημα του καπιταλισμού έχει απορυθμιστεί ολοσχερώς και πρέπει όλοι να κοιτάξουμε τα σημάδια.
Οσο για την εδώ κατάσταση, έχουμε φτάσει σε τέλμα.
Μία άχρηστη κυβέρνηση, υποκριτική, ανάξια εμπιστοσύνης, θλιβερή, αναξιοπρεπής και προπαντώς ανύπαρκτη, μέσα στις επητιδευμένες φάτσες με τα χαροκαμένα χαμόγελα.
Οι εκλογές ψήνονται αργά αργά και θα σερβιριστούν το πρώτο εξάμηνο του 2009.
Με τον Δία στον Υδροχόο φυσικά, που ευχόμαστε να συντρίψει την ανεπάρκεια και να φέρει λίγο Υδροχοικό αέρα στα μυαλά και στις ζωές μας.

simmoria.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι οικολόγοι είναι 5ο κόμμα, το 6ο είναι το ΛΑΟΣ.
Προσωπικά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για τα νούμερα που δίνονται, το σίγουρο είναι ή έτσι θέλω να πιστεύω πως δεν θα χαζέψουμε πάλι να βγάλουμε μία κυβέρνηση με ποσοστό ασφαλείας.
Ο τόπος χρειάζεται ΣΥΝΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

συγχωρα με φιλε imbert αν θα ακουστω κομματακι αναρχικη αλλα ο τοπος χρειαζεται ενα ομορφο,δημιουργικο,υπερλαμπρο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!

εχασα καθε ελπιδα σωτηριας και καθε μερα με βρισκει και πιοτερο θυμωμενη!
αυτα.......

Ανώνυμος είπε...

Δώσε καψοράχη κι εγώ μαζί σου.
Σαν τα μάσκουλα στην Ανδρο ένα πράμα!!!