Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Alain Delon - Η απόμακρη γοητεία



Γεννήθηκε σαν σήμερα στις 8/11/1935 στις 3.25 το πρωί στο Sceaux της Γαλλίας.
O γοητευτικός, όμορφος, απρόσητος, αγέλαστος Delon καθιερώθηκε στην Ευρώπη σαν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς.
Στην Αμερική δεν είχε αυτή την αναγνώριση, ίσως γιατί εκεί, το ταλέντο είναι συνυφασμένο και με άλλα χαρίσματα, στα οποία δεν έδειχνε να συμμετέχει ο Delon.
Μπορσαλίνο, Τρεις φορές σκληρός, Ο Ρόκο και τ' αδέλφια του, Ο γατόπαρδος, H έκλειψη, μερικές από τις ταινίες που τον χαρακτήρισαν.
Συνδέθηκε με μεγάλους έρωτες και μεγάλα σκάνδαλα (ακόμη και με μια δολοφονία, του πρώην σωματοφύλακά του Στεφάν Μάρκοβιτς το 1968, γνωστή και ως «υπόθεση Μάρκοβιτς».
Η έρευνα της αστυνομίας είχε μια συγκομιδή από παράνομες δραστηριότητες, όπως εμπόριο ναρκωτικών και πορνογραφικού υλικού, στις οποίες φέρονταν αναμεμειγμένοι πολλοί «ευυπόληπτοι» πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο Ντελόν, ο οποίος ανακρίθηκε κατ' επανάληψη, χωρίς όμως να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Απέκτησε 4 παιδιά από 3 διαφορετικές γυναίκες και διατηρούσε συνεχώς παράλληλες σχέσεις.
Από την τελευταία του σχέση με το μοντέλο Rosalie Van Breemen χώρισε το 2001, αποκτώντας και δύο παιδιά. Ο Ωραίος σκληρός του κινηματογράφου φαίνεται να ήταν σκληρός γενικότερα. Δεν έκρυψε ποτέ τα ακροδεξιά του φρονήματα, διέπρεψε σε ρόλους κακών, τους οποίους ερμήνευσε με ιδιαίτερη - έως παρεξηγήσεως - άνεση, την οποία διατήρησε και μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του δηλώνοντας:
«Σε όλη μου τη ζωή έπαιζα τους ρόλους μου σαν να ήμουν εγώ. Για τα υπόλοιπα δεν μου καίγεται καρφί.»

Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στον Κριό, ένας άγριος συνδυασμός, που ημέρωνε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
O Delon είχε τον Αρη στον Αιγόκερω τετράγωνο με τη Σελήνη στον Κριό, η οποία ήταν και αντίθεση με τον ωροσκόπο, o οποίος ήταν σε τετράγωνο με τον Αρη σε σχηματισμό ΤΑΥ.
Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δώσει συναισθηματική σκληρότητα.
Ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο δηλώνει κυνικότητα και επιθετικότητα περισσότερο βέβαια λεκτική, αλλά και μια σταθερή σκέψη στην προκειμένη περίπτωση, παγιωμένη.
Ο Ηλιος του σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο του χάρισε την καλλιτεχνική του έξαρση και το τρίγωνο του Ηλιου με το μεσουράνημα την επιτυχία. Παρά την ψυχική σκληρότητα που εκπέμπει το ωροσκόπιο, o κυβερνήτης του 5ου οίκου Ουρανός, είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο, οικοθετημένο εκεί.
Σίγουρα τσιγγουνεύονταν το χαμόγελο, αλλά όταν το έδινε, ήταν ειλικρινές.
simmoria.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτην την απομακρη γοητεια ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ..χωρις να χρειαζομαι προσθετα gadgets , φουλαρια και συναφη

o apsolut Guru