Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Παράθεση από το ouranitsa.blogspot, η επιστολή του κ. Μπαρδόπουλου για το αστρολογικό συνέδριο στην Ερέτρια.

Και φυσικά τελευταίος, και κάλος, έκλεισε την ήμερα των ομιλιών ο Θωμάς Γαζής.
Ακριβώς έτσι είναι χωρίς κανένα ορθογραφικό λάθος στην ισχύουσα περίπτωση.
Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας 85-χρονος άντρας, από την Ουγγαρία, δώρισε όλη του την περιουσία σε ένα νοσοκομείο παιδιών και τώρα ζει στους δρόμους! Ο κύριος Joe Csarmaz ζει πλέον σε ένα χαρτόκουτο στην πόλη αφού πούλησε το σπίτι του και όλα τα υπάρχοντα του για να δωρίσει σε τοπικό νοσοκομείο έναν αξονικό τομογράφο και ένα μηχάνημα ακτινογραφιών! Ο κύριος Joe Csarmaz πουλώντας όλα του τα υπάρχοντα μάζεψε περίπου 125.000 ευρώ και τα δώρισε όλα στο Tuzolto Utca Childrens' Clinic, στην πόλη Budapest, όπου εργάζονταν πριν βγει στην σύνταξη!
«Έχω πολύ δυνατά αισθήματα για αυτά τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια πλήρη ζωή αφού είναι άρρωστα. Εγώ έχω ζήσει 85 χρόνια και τώρα τους δίνω την ευκαιρία να χαρούν και αυτά. Δεν με νοιάζει να ζω στην φτώχεια αρκεί να ξέρω ότι τους προσέφερα κάτι για μια καλύτερη ζωή,» είπε ο 85-χρονος άντρας.
Κατάλαβα κάτι σήμερα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα τελικά μου αρέσει να διαβάζω για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι για ανδρείκελα που μόνο κακό κάνουν στην λέξη άνθρωπος... Δυστυχώς όμως οι αληθινοί άνθρωποι είναι λίγοι και δεν χαίρουν προβολής (και εκτίμησης πλέον). Ενώ οι άλλοι ...φευ.

Ανώνυμος είπε...

Η παραπανω αναρτηση απευθυνοταν τοσο σε εσας οσο και σε ορισμενους που θελουν να λεγονται ανθρωποι...ενω βαθεια μεσα τους γνωριζουν πως ειναι υπανθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα να σας δω μετά από καιρό και έπεσα στα καλύτερα.
Χαχαχαχαχαχα
Μου φτιάξατε τη μέρα, να΄ στε καλά.

Βρε παιδιά, αυτό το «κάλο» δεν σας φαίνετε παράξενο? Ο κατακαημένος το έγραφε μέχρι τώρα, το κόλλησε και ο Μπαρδόπουλος?

Μια φίλη από το Βορρά.

Ανώνυμος είπε...

Η παραπανω αναρτηση απευθυνοταν τοσο σε εσας οσο και σε ορισμενους που θελουν να λεγονται ανθρωποι...ενω βαθεια μεσα τους γνωριζουν πως ειναι υπανθρωποι...

Κύριε/α ανώνυμος.
Νομίζω πως είναι ανώφελη η ηθικολογία σας αν και σεβαστή.
Εδώ διακωμωδούμε μία ιστορία που έχει τραγελαφικό χαρακτήρα φαινομενικά, αλλά βαθύτερα έχει κάποιο χρήσιμο νόημα.
Αν νομίζετε πως οι ζωές μας είναι μόνο αυτό το blog θα είναι μεγάλη αφέλεια από μέρους σας.

Η ευαισθησία των ανθρώπων δεν κρίνεται από ένα επεισόδιο και μπορεί πολλοί από εμάς να έχουν προσφέρει σχετικά με αυτά που δημοσιεύετε, όσο μπορούν.

Αν έχετε την καλοσύνη λοιπόν, αφήστε το μελοδραματικό αυτό ύφος και ψάξτε τους υπάνθρωπους αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Φίλη από το βορρά,πολλά φιλιά και την αγάπη μου!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε - φίλη που μίλησες για τους υπανθρώπους κλπ.,
το να ασχολείσαι με κάποια πράγματα δε σημαίνει πως δεν ασχολείσαι με κάποια άλλα.
Επίσης η φιλανθρωπία ποτέ δε με συγκίνησε προσωπικά και καλό είναι να ερευνήσει όποιος ενδιαφέρεται τις βαθύτερες αιτίες για τις οποίες την ασκεί.
Δεν βρίσκω καθόλου ενδιαφέρον αυτό που έκανε ο άνθρωπος που περιγράφεις αλλά και να το έβρισκα, πάλι δε θα με εμπόδιζε να έχω οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.
Επίσης αν εσύ δε θέλεις, μπορείς να μην μπαίνεις σ' αυτήν την ιστοσελίδα.
Αυτά τα ολίγα για να τελειώνει εδώ αυτό το θέμα.
Επίσης επειδή η δημοκρατία είναι σημαντικότερη από τη φιλανθρωπία και μάλιστα αυτήν που εκφράζεται επιδεικτικά, για δοκίμασε να τα γράψεις αυτά στο φόρουμ του γνωστού υπανθρώπου, για να δούμε αν θα τα δεις δημοσιευμένα, και αν τα δεις τότε για ποιούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε/η.Μαλλον εχεις καταπονημένη λίμπιντο και το προβλημά σου είναι οτι δεν μπορείς να αφήσεις τα δώρα του Πάνα ελεύθερα,όπως συμβαίνει και στον λαχανέμπορα.