Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Θωμάς Γαζής ο ανυπόστατος αστρολόγος


O αστραπόθωμας ξαναχτυπά...

Με τα πολλά, πρόσθεσε ο Κορωνάκης στο συγκεκριμένο ιστονήμα μία light διορθωτική παρέμβαση του Μπαρδόπουλου (στην οποία ανταλλάσσουν αμοιβαία φιλοφρονήσεις περί της 20ετούς φιλίας τους).

Θέλεις υποταγή θωμάκο? Δεν αντέχεις τον Μπαρδόπουλο που σε κάνει ρόμπα ε?

Βέβαια Γιάννη Μπαρδόπουλε - αν και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο καλοπροαίρετος άνθρωπος - θεωρώ ότι είναι εντελώς άδικο να εξισώνεται ο βιαστής με τον βιαζόμενο!
Με το Δημήτρη Κορωνάκη δεν είχα ποτέ κανενός είδους διαφορά. Και αυτόν και τα άλλα μέλη της "παρέας" του (Κατερίνα Σαλωνίκη, Θανάση Ματσώτα κ.λ.π.) τα είχα αναδείξει σε εκλεχτά μέλη της "Ελληνικής Αστρολογίας"!

Ω! τι γενναιοδωρία και τι τιμή !!! Κυνηγός ταλέντων είσαι Θωμάκο.

Όταν ξαφνικά και χωρίς κανένα φανερό λόγο οι άνθρωποι αυτοί επιχείρησαν όλοι μαζί να με ποδοπατήσουν, να γκρεμίσουν κυριολεκτικά με μένος το "σπίτι" μου!

Το σπίτι σου δεν ήταν δικό σου σπίτι, αλλά της VIRGO. Και εσύ κατέστρεψες το σπίτι της και πήγε και άνοιξε άλλο και τους κάλεσε εκεί και με τη ρετσινιά τη δική σου πήγε κι αυτό άπατο.
Κι αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ στον αστρολογικό χώρο.

Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.

Μάλλον ούτε και η οικοδέσποινα!

Και ούτε έφυγε από δω πρώτα ο Κορωνάκης επειδή διαφωνήσαμε (υπάρχει σαφής δήλωση του την ημέρα που αποχώρησε στην οποία λέει ότι συνεργαστήκαμε άψογα και δεν είχε ποτέ παράπονο από μένα) και μετά από αυτόν έφυγαν και άλλα μέλη που πήγαν και τον βρήκα στο blog του. Αυτά είναι τραγικά ψέματα! Πρώτα έφυγαν η Κατερίνα Σαλωνίκη, ο Θανάσης Ματσώτας και η όλη κλίκα και μετά ακολούθησε ο Κορωνάκης.

Εχεις παρανοήσει εντελώς! Αυτά είναι γνωστά και φυσικά αποχώρησε πρώτος απ' όλους ο Κορωνάκης και τελευταία απ' όλους η astrocat - Κατερίνα Σαλωνίκη και το skouliki και είναι όλες οι ημερομηνίες στο αστροφλόρουμ σου, αν δεν έχεις επέμβει ακόμη με τα γνωστά φασιστικά σου τερτίπια.

Και βέβαια αφού παρασκηνιακά - μήνες ολόκληρους πριν - συναντιόταν όλοι μεταξύ τους και είχαν από κοινού αποφασίσει τις κινήσεις αναταραχής και διάσπασης που έκαναν συντονισμένοι στη συνέχεια.

Αλήθεια πρέπει να δολοφονήσεις τον Ποσειδώνα σου. Σου έχει κάνει μεγάλο κακό.

Το να εξισώνεις κάποιον που επιτέθηκε με μένος σε κάποιον ανυποψίαστο άλλο - χωρίς ο δεύτερος να έχει κάνει απολύτως τίποτε στον πρώτο - και να λες ότι το όλο θέμα είναι η "διαφορά" που έχουν οι δυο τους είναι ένα από τα πιο άδικα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις, αγαπητέ Γιάννη Μπαρδόπουλε.

Καλά του έκανες, διότι η αλήθεια είναι όπως είπαμε γραμμένη.
Οι παραποιήσεις του θωμάκου είναι από την μακροχρόνια ψυχολογική και σωματική του κατάσταση και πλέον απαλλάσσεται λόγω κατάπτωσης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σκίσω τα πτυχία μου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ με αυτά που διαβάζω.
Ο τύπος είναι μπαξές, δίνει το φίλο του στεγνά, όχι συνειδητά αλλά υποσυνείδητα, γιατί το μίσος είναι κάτι που το δείχνει η γλώσσα όταν ο άνθρωπος ζορίζεται.
Μετά από αυτό θα αρχίσω να γράφω ένα βιβλίο με τίτλο: Μια Σκορπίνα στην κόλαση ενός Δίδυμου.
Με υπότιτλο Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ"
Αρχιτέκτονα, ποιου αρχιτέκτονα;
Είναι αρχιτέκτονας ο θωμάκος;
Και αν είναι, ποια έργα έχουν την υπογραφή του; Γιατί πήρε το αυτί μου ότι είναι τεμπελχανάς...και ότι άντε να έχει φτιάξει κανα κοτέτσι...σε όλη του τη "σταδιοδρομία".

Ανώνυμος είπε...

• Ο κ.Γαζης μας ξαναμιλά για το εγώ ,την εικόνα στην ποια αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας που’ ’’στην αρχή είναι ένα ασυνάρτητο σύνταγμα επιθυμιών ‘’ και ότι το επιθυμούν ανθρώπινο υποκείμενο συγκροτείται με επίκεντρο τον άλλο ,ο οποίος του παρέχει την ολότητα του’’Μας θυμίζει την βαθειά ‘’αμφισημία ‘’ κάθε ναρκισσιστικής σχέσης .Διευκρινιζει ότι Το φαντασιακό ’αποτελεί ’’πρωταρχική πηγή της επιθετικότητας’’ στις ανθρώπινες σχέσεις. Μας λέει για ένα Συμβολικό δίκτυο στο οποίο το νήπιο εντάσσεται από τη στιγμή της γέννησης (και ίσως πριν από αυτήν ) και που κατασκευάζεται από τους γονεις και την ευρύτερη οικογένεια .Μας υπενθυμίζει τον φορέα του Νόμου που είναι το Όνομα του Πατρός ,ο συμβολικός και όχι ο πραγματικός πατέρας , και που σημαίνει τον Άλλο ,δηλαδή το πεδίο του συμβολικού ,την ταξη του Κυρίου και Εγγυητή.

• Μας προσφερει τον ορισμό για το πραγματικό ,δηλαδή αυτό που αντιστέκεται στην συμβολοποιηση, δηλαδή το αδύνατον .Μας μιλά για την αδύνατη ‘’πληρότητα της ταυτότητας που επιζητά το υποκείμενο : το υποκείμενο είναι καταδικασμένο να συμβολοποιεί για να συγκροτηθεί ως τέτοιο ,αλλά η συμβολοποιηση δεν μπορεί να συλλάβει την ολότητα και την μοναδικότητα τού πραγματικού σώματος . Η Ταυτότητα μπορεί να υπάρξει μόνο ως αποτυχημένη ταυτότητα και παραμένει επιθυμητή ακριβώς επειδή είναι κατ ‘ ουσίαν αδύνατη .

• Κατι λείπει στον Άλλο-δεν υπάρχει Άλλος του Άλλου,η δομή του Άλλου είναι ένα κενό, το κενό της έλλειψης εγγυήσεων για τη δομή αυτή στο πραγματικό: Το νόημα βασίζεται πάντα σε μια ομοίωση ακριβώς επειδή ‘’δεν υπάρχει πουθενά τελευταία λέξη’’ :το νόημα δείχνει πάντοτε προς την κατεύθυνση της αποτυχίας του να αγκιστρωθεί στο πραγματικό. Αυτό εκφράζεται στην πραξη με τον διχασμένο χαρακτήρα όλων των αντικειμένων ταύτισης- με την τελική ”αδυνατότητα της κοινωνίας’’

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, ποιος ειναι ο Μπαρδόπουλος που γλύφει το Γαζή και παράλληλα είναι φίλος με τον Κορωνάκη που τον βρίζει ο Γαζής?
Τι γίνεται εδώ κι εκεί?
Αυτός λεει είναι ασυγχώρητος προς τον Γαζή.
Ασυγχώρητος δεν είναι, κάτι αλλο είναι που να μη το πω και σας δημιουργήσω και θέμα να'χει να λεει γιατί είδα τι γίνεται.
Αμα μπλέκεις με βλάκκες αυτά παθαίνεις.

Ο εραστής της βλακείας Erastros.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπαρδόπουλε διαβάζω τι γράφετε και αναρωτιέμαι.

Είστε πράγματι τόσο αφελής,(η πιο επιεικής έκφραση που μου'ρχεται) ή το κάνετε από χόμπυ?

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι λετε εγω τους λατρευω ολους τους, αλλα δεν μπορω να μπω στα αλλα δυο σαιτ του θωμακου, γιατι!!!!!!! μηπως ξερετε να μου πειτε!!!!! αχ πεθαινω, δεν τον ξαναδω να παθω τετοια ζημια. !!!!!!!!!!!!!!!!!