Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Θωμάς Γαζής - Τα ψέματα στο φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας

Ο αξιοσέβαστος, αξιοπρεπής ΚΥΡΙΟΣ Δημήτριος Κορωνάκης ισχυρίζεται ότι "ποτέ δεν του έστειλε κάποιο σχετικό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ο Γιάννης Μπαρδόπουλος - που να το μπλόκαρε ο Κορωνάκης"! Έ βέβαια, αφού όπως μας εξηγεί στην παραπάνω δημοσίευση του ο Μπαρδόπουλος, σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που είχε ο ίδος με τον Κορωνάκη ο τελευταίος του απέκλεισε κατηγορηματικά την περίπτωση να βάλει ο Μπαρδόπουλος καινούργια διορθωτική δημοσίευση στο blog του Κορωνάκη που να εξηγεί ότι άδικα με είχε κατηγορήσει παλαιότερα. Ο Δημήτρης Κορωνάκης του το απαγόρευσε φασιστικά από το τηλέφωνο αυτό, επειδή "έτσι έλεγε το ωροσκόπιο του..."! Και έρχεται μετά και μου μιλάει εμένα για άντρες και "παντελόνια" ένας ελλειματικός και ανήθικος άντρας που υπογράφει σαν "ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ.........

" Λίγο τσίπα αγαπητέ!!!!

ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ

Απαγόρευσε δηλαδή στον Μπαρδόπουλο που έπαιρνε τηλέφωνο μία τον έναν μία τον άλλο, να βάλει διορθωτική επιστολή στο blog του, για έναν "άνθρωπο" που τον σκυλοβρίζει και τον αποκαλεί συνεχώς ελλειματικό και ανήθικο.
Ρε πάτε καλά?
Και είναι φασισιτικό το αναφαίρετο δικαίωμά του να μην επιθυμεί να υποστηρίξει έναν αποτυχημένο συκοφάντη, που τηλεφωνεί σε κάποιον και τον καθοδηγεί.
Ο κ. Κορωνάκης δε, ποτέ δεν υπαγόρευσε σε κανένα Μπαρδόπουλο τι να πει ή τι να πράξει.
Αυτή είναι και η διαφορά του από τον γαζή που έχει παραληρήσει.Τα τηλεφωνήματα δε, γίνονταν μέχρι και πριν λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Παρασκήνιο δεν υπάρχει γιατί η στρουθοκάμηλος ουδέποτε μπορεί να κρύψει τον κώλο της.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον πια ρε Laxanman.. Μας έχεις πρήξει στις παπαρες..
Εχεις βρει τον Μπαρδόπουλο που δεν μιλάει (καποιος του είπε καλυτερα να μασάει μαλλον) και χτυπάς αλύπητα..
Γιατί φυσικά.. πως αλλιώς να χτυπήσεις ανθρωπους που δεν θα φτασεις ποτε?? ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ... έτσι όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις!!
Αλήθεια.. τι ώρα βάζετε το πρωί τον Γαλλικό να γίνει?????

Ανώνυμος είπε...

Βρίζει τον Μπαρδόπουλο ακόμα ρε!
Είναι εντελώς τζαζεμένος.
Τον έχει κάνει ρόμπα.

Ανώνυμος είπε...

Αφου και ο αλλος κάνει την κοτα και δεν μιλαει!! Καλα του κάνει!!
Ελεος.. μου εχει πάρει το καλαμποκι αγκαλια και κακαριζει ... ας τον πιασει να του ριξει καμια δεκαρια μπουκετα να στρωσει ο θωμας!

Ανώνυμος είπε...

Ψιλό Γαζί, γελάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Κάποιοι όμως ξενυχτάνε λυσσασμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Χιονάτη μου,
το γέλιο ειναι υγεία.. το να εισαι ΓΕΛΟΙΟΣ ειναι το πρόβλημα υγείας!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω τρομάξει μ' αυτόν τον Μπαρδόπουλο. Το τι ξεφτίλα έχει φάει από τον Γαζή δεν λέγεται. Μόνο στα μούτρα δεν τον έφτυσε ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Μαζοχισμος λέγεται αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ξεμπέρδεψα με τις δουλειές, ας κάνω ένα διάλλειμα να ξαναγελάσω με τον αστραπόθωμα.
Εκείνο που με κάνει να χοροπηδάω όμως, είναι πως με όσα γράφει και λέει, γίνεται μόνος του ρεζίλι, τόσο ρεζίλι, που δεν χρειάζεται καμία απολύτως βοήθεια.

Είναι κρίμα πια, πραγματικά.