Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Θωμάς Γαζής - Το αστρολογικό του μένος


Και βεβαίως ο θωμάς γαζής, γνωστός πια και ως αστραπόθωμας (όπως παντού τον αποκαλούν), ξαναχτύπησε για να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά την παραπάνω εικόνα. Αμετανόητα βλαξ και απύθμενα ρεζίλης.


ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Ο Δημήτρης Κορωνάκης έχει δείξει επανειλημμένα δείγματα ελλειματικής συμπεριφοράς και ανηθικότητας (όπως και όλα τα μέλη της συμμορίας του).
Δεν εκπλήσσει λοιπόν το τελευταίο σχετικό δείγμα, όπου δεν επιτρέπει στο Γιάννη Μπαρδόπουλο να μπει στο blog του και να ανασκευάσει παλαιότερη αρνητική απέναντι μου δημοσίευση του.
Απλά, του μπλοκάρει και δεν του δημοσιεύει κανένας απολύτως σχετικό σχόλιο!

Φοβερό ε! Να έχεις ένα blog που το διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι και να μην μπορείς να έχεις κρίση σε αυτό.
Αυτός όταν ήθελαν να δημοσιεύσουν τα μέλη που συκοφαντεί τις απαντήσεις τους, τι έκανε? Τους έβριζε και τους βρίζει χωρίς να έχουν δυνατότητα απάντησης στη χωματερή που αποκαλεί φόρουμ.

Και όλα αυτά σε μία δημοσίευση εκεί όπου υποτίθεται ότι έγινε για να καταδικάσει τη δική μου μη δημοκρατική συμπεριφορά! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στο blog του Δημήτρη Κορωνάκη υπάρχει εδώ και καιρό η εξής επώνυμη καταγγελία εναντίον μου, με τίτλο "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ": "Οτι δεν αρεσει στον κυριο ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ το σβυνει απο την ιστοσελιδα του,δημοκρατικα βεβαια,μετα απο συσκεψη με τον εαυτο Του.
Το λεω αυτο,γιατι ο φιλος Γιαννης Μπαρδοπουλος, εφαγε διαγραφη μιας αναρτηση τους,που βεβαια δεν ηταν της εγκρισης Του."

Στην ίδια δημοσίευση ο Γιάννης Μπαρδόπουλος (ο οποίος εκείνο τον καιρό φαίνεται ότι ήθελε να γίνει αρεστός στο Δημήτρη Κορωνάκη και τη συμμορία του - τον πήρε μάλιστα μετά από αυτή τη δημοσίευση, για λίγο, ο Κορωνάκης στο περιοδικό "Αστρόπολις") έγραφε ότι "λυπάται για την κατάντια μου" (sic)!
Στη συνέχεια βέβαια ο Μπαρδόπουλος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και μου ζήτησε συγγνώμη.
Τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μπαρδόπουλος έχει κάνει πολλαπλές προσπάθειες να μπει στο blog του Κορωνάκη και να ανασκευάσει τις άδικες εναντίον μου κατηγορίες αλλά ο Δημήτρης Κορωνάκης απλά μπλοκάρει και δεν επιτρέπει να δημοσιευτεί καμία σχετική διορθωτική δημοσίευση του Γιάννη Μπαρδόπουλου!

Καμία προσπάθεια δεν έχει κάνει ο Μπαρδόπουλος, απλά ακροβατεί μέσα στη λήθη. Εφόσον ΟΛΟΙ έχουμε δει πώς του έχει συμπεριφερθεί ο γαζής, ή μήπως το έχει δει και ο ίδιος ο Μπαρδόπουλος?

Κατά τα άλλα, στο συγκεκριμένο ιστονήμα καταγγέλεται ότι συμπεριφέρομαι εγώ φασιστικά!

Ναι ρε Φύρερ, άδικα σε κατηγορούν.
Και όλα αυτά τα κάνεις γιατί αν πατήσεις στο Google το όνομά σου, βγαίνει το ρεζίλι σου πιο μπροστά από τη χωματερή σου.
Εκτός αυτού ο Μπαρδόπουλος τι ρόλο βαράει επιτέλους?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε απαντήσεις, μου αρέσει αυτή η διαστροφικοαστρολογική προσέγγιση.

Ρε όποτε μπαίνω πετυχαίνω φρέσκα νέα.
Γαζούλη, το τηλεσκόπιο που είχες από τα 12 χρόνια σου, το έχεις ακόμα? Θα σου χρειαστεί.

Ανώνυμος είπε...

Η εκτη μου αισθιση λεει πως θα δουνε πολλά τα ματακια μας εως αυριο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά καταντά γραφικό να σχολιάζει κανείς ένα άτομο σαν τον αστραπόθωμα.
Ο ίδιος όμως ξεπερνά κάθε γραφικότητα και ότι κι αν γίνεται από τους γύρω του φαντάζει βοτσαλάκι μπροστά στο βράχο της αβασάνιστης ηλιθιότητάς του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς κυριο Θωμα Γαζη.Επειδη οι ανδρες φορανε παντελονια,παρακαλω να μου στειλετε ολα τα στοιχεια,που εχετε στην διαθεση σας,για να δω και εγω αυτα που εσβυσα,οπως τουλαχιστον λετε στην ιστοσελιδα σας.Για του λογου το αληθες,ποτε δεν μου εστειλε ο κυριος Μπαρδοπουλος καποιο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο για την διορθωση που θελετε να κανετε.Μαλλον ολα ειναι στην φαντασια σας,φταιει βεβαια και ο αναδρομος Ερμης,που ξεσκεπαζει και ολα τα ψεμματα που λεγονται.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΠ ΠΗΔΗΜΑ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ.