Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Ιπποκράτους..

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ θα σταλλεί σε λίγο στον CITY FM και σε άλλους σταθμούς όπως το ΝΤΕΡΤΙ που θα ενημερώνει τον κόσμο για την Παρασκευή πως θα είναι κλειστές η Σόλωνος και η Ιπποκράτους και οι γύρω δρόμοι γιατί ο Αστραπόθωμας θα δώσει διάλεξη (χα,χα,χα).

Το ακόλουθο μήνυμα το απέστειλε ένας διαχειριστής του "Ελληνική Αστρολογία forum!". Εάν το μήνυμα αυτό είναι ανεπιθύμητο με ενοχλητικό ή και προσβλητικό περιεχόμενο σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον webmaster της Δ.Συζήτησης στην ακόλουθη διεύθυνση:....

Τόσο καιρό που του λέμε πως είναι ανεπιθύμητα τα μηνύματά του πέρα βρέχει, διότι αν μας διαγράψει θα γίνει ρεζίλι και προτιμά τον έντιμο τρόπο να μη μας διαγράφει και να λέει ότι καραγκιοζιλίκι θέλει.
Ξέρει αυτός από ρεζιλίκια.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η "Ελληνική Αστρολογία" προσκαλεί όλους τους φίλους και τις φίλες της αστρολογίας στη διάλεξη του Θωμά Γαζή, που θα γίνει την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο βιβλιοπωλείο "Πύρινος Κόσμος".
Το θέμα της διάλεξης είναι:
«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ, ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ».
Στη διάλεξη αυτή αναλύεται αστρολογικά το σκληρό πνεύμα της εποχής μας και κυρίως η έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους (άνθρωποι π.χ. που ζουν λίγα μέτρα μακριά προτιμούν να ανταλλάσσουν μηνύματα στο κινητό ή να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου, παρά να μιλούν ζωντανά, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια).

Αν τυχαία περάσετε από εκεί, μην ξεχάσετε τα Walkman στα αυτιά.
Η χαμένη αξιοπρέπεια Αστραπόθωμα δεν επανακτάται ούτε με κουβεντούλες που ονομάζεις διαλέξεις, ούτε με προσπάθειες που γελάμε ακόμα πιο πολύ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε γαμώτο!Κρίμα που θα τη χάσω.
Θα ενημερώσω καμιά κάμερα να με αντικαταστήσει.

Ανώνυμος είπε...

Σύγχρονος πίθηκος, μούντζα ολοκληρωτική, ρινόκεροι χωρίς κομοδίνο.
Πιστεύω πως αυτός ο τίτλος βγάζει πιο πολύ νόημα από αυτόν του αστραπόθωμα.
Αυτός ο αστραπόθωμας όταν θέλει να γίνει πιασάρικος και μοντέρνος με τρελαίνει. Είναι όλα τα λεφτά. Η μαλακία πάει σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

Έλα θωμάκο, την τσίμπησες τη διαφημισούλα σου πάλι.
Πως και πως σ' έχουνε σ' αυτό το blog.
Άντε εμείς θα στον μαζέψουμε τον κόσμο.
Άλλωστε από ότι είδα διαβάζοντας και στο φόρουμ σου την ιστορία, αυτοί σου μάζεψαν και τότε τόν κόσμο γιατί από μόνος σου με μια μυγοσκοτώστρα στο χέρι είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Βασουλα για σενα ειναι τα ωραια,για μενα μονο η ωριαια.Εκτος αθηνων θα ειμαι και θα την χασω.Παντως μια μεριδα χανους θα την φαω για παρτυ του......

Ανώνυμος είπε...

τα μαθατε, τα μαθατε, ολοι ψαχνουν για βενζινη, οχι για τον Θωμακο, αλλα για να βαλουν και να πανε στην Ερετρια, φημες λενε οτι λαδωσε το δικαστηριο για να βγει παρανομη η απεργια και να βρουν βενζινη τα εκατομυρια ακροατες του Θωμακου. τους τελεινειακους λυπαμαι. αλλα παντος ειναι γεγονος και πραγματικοτητα οτι καθε ακρατης μετα θα περνει και απο ενα μπετονακι για να τον ακουσουν ξανα στην ερετρια, οποιος φυγει στην μεση θα περνει σφαλιαρα, που θα τον πεταει κατευθειαν στο φερυ για να μην χασειτον δρομο. που πας ρε καραΘωμα, με αναδρομο. εχεις Βενζινη για να πας, ή θα τους στειλεις αδικος, αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο κοροιδα. παιδια φανταστητε τον ηρωικα ορμομομενος εν μεσω καταιγιδας και κολυμποντας απο τον ορωπο, ή να παρακαλαει καποιον να τον παει.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να αναβληθεί λόγω βροχής?

χα,χα,χα,χα,χα!