Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί σύντροφοι.

Στο εξής το blog αυτό θα σχολιάζει -εκτός ΠΑΝΤΑ του αστραπόθωμα -
σατυρικά και με χιούμορ κάθε αστρολογικό φύκι,
αλλά και κάθε αστρολογικό μαργαριτάρι.
Θα θάβει και θα επιβραβεύει.
Γιατί όπως λέει –παραφρασμένα- και ο Τζιμάκος, «Γελάτε γιατί χανόμαστε»!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού πας ρε Καραμήτρο κι ανοίγεις καυτή στήλη που θα κλονίσει τα διαπλεκόμενα ; 'Eριξες πρώτα καμμιά Ωριαία να δεις πώς θα πάει το θέμα; Κοίταξες τη σεληνιακή επιστροφή ή θες και συ πάνω από 6 ώρες μελέτη του χάρτη για να καταδεχτείς να μιλήσεις online σε μένα τον άσχετο και ημιμαθή ;
Θα έλεγα να σχολιάσουμε αυτό το κλισέ όλων των Αστρολόγων στο ίντερνετ που σου λένε όλοι μα όλοι "θέλω δέκα ώρες μελέτη" για να σου πω (άρα το'πιασες το υπονοούμενο, πέρνα στο γραφείο μου καλύτερα). Και στο τέλος της δημοσίευσης τους κοτσάρουν και ένα ''Φιλικά''.

Φιλικά λοιπόν κι εγώ σας λέω ότι
δεν περνάω απ'το γραφείο κανενός Αστρολόγου (μια φορά πέρασα το 92' και από τότε αποφάσισα να αυτοικανοποιούμαι αστρολογικά).

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνεις ανομολόγητη φαντασίωση κάθε Τούλας - Μπουμπούλας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία από την αυτοικανοποιούμενη αστρολογία, γιατί έχει έχει στρώσει πωπό κάποιος μέχρι να φτάσει στην... κορύφωση.

Για συνεχίστε να γελάσουμε ρε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα μη λεμε και υπερβολες.ΣΤην ωριαια μεσα σε 10 λεπτα εχεις την απαντηση.Δεκα ωρες θελουν τα παιδια του ΘΩΜΑ που συλλαβιζουν ακομη....ΥΠΑΡΧΟΥΝ αστρολογοι διπλα μας,που δεν σου κτυπανε το ματι,αλλα εχουν γνωσεις που κανενας δεν μπορει να φανταστει.Αμα ψαξετε γυρω σας,θα δειτε το εργο τους,αφανες και τολμηρο,που οι επωνυμοι θα ηθελαν να εχουν για συνεργατες τους.Αλλα ατιμη ζωη.....