Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Θωμάς Γαζής - Φόρουμ Ελληνικής αστρολογίας και εξαπάτηση

Πριν ως δια μαγείας εξαφανιστούν από το φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας που διαχειρίζεται ο Θωμάς Γαζής.
Επιστολή του κ. Γιάννη Μπαρδόπουλου


Θωμά μου, Καλημέρα

Το παραπάνω κείμενο μου «μυρίζει»; ότι θα δείξει και την άγνοια των περισσότερων (Ελλήνων) αστρολόγων γύρω από την ελληνική ή και βυζαντινή αστρολογία.

Ο λόγος είναι κάνεις δεν έχει την αρχαία ελληνική και βυζαντινή αστρολογία, ούτε στο ράφι της βιβλιοθήκης του. Αν εξαιρέσουμε την πολύ θετική προσπάθεια της Κ. Γιανακοπούλου με το www.astrothesaurus.gr κάνεις άλλος δεν έχει αναφερθεί στην αρχαία αστρολογία. Σκέψου τώρα πόσοι μπορούν να κάνουν συσχετισμούς, αν δούμε και κάποιες προσπάθειες που έχουν γίνει και από το «εχθρό σου - τον ουρανίτσα» και κάποιες αναφορές που έχω δει στο δικό σου σίτε. Μάλλον πάμε για βατερλό των Ελλήνων στην ελληνική αστρολογική τεχνική και στον επιμέρους συνδυασμό των παλιών με των νέων τεχνικών. Την στιγμή που έχουν απόρροιες για το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας γιατί βάζουν τόσο βάρια θέματα; Δεν θα ήταν καλύτερα να έχουν μια επικοινωνία με μερικά άτομα από εδώ ώστε να σταθμίσουν το επίπεδο των θεμάτων οπού θα παρουσιαστούν στο συνέδριο.
Η αδιαφορία αυτή μου «μαρτυράει» ότι θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους και ταυτόχρονα ανταλλάσσουν απόψεις και ομιλίες. παίρνοντας όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται το χρόνο τους. Δηλαδή έχουμε ένα κλειστό κλαμπ. Κάτι σαν την λέσχη bilndenberg.

Θωμά μου,

όπως ξέρεις, έχω ένα δικό μου σίτε και σε αυτό κάνω κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Παγκόσμιος. Άλλωστε αυτό το έχει παραδεχτεί και ο Robert Hand όταν ήρθε στο πρώτο αστρομυκονος το 2000. Ήσουνα και εσύ μπροστά όταν δέχτηκε την ερώτηση για προβλέψεις σεισμών. Και είπε ότι είναι αδύνατον σήμερα {τότε ήταν το 2000} σήμερα είναι το 2008.

Ταυτόχρονα να σου πω ότι οι γνώσεις προχωράνε. Και σε ένα περίπου χρόνο {το έχω επιβεβαίωση σε ΤΡΕΙΣ σεισμούς} θα μπορώ να έχω απόκλιση ΜΙΑ {1} ΩΡΑ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η οποία πρόβλεψη του σεισμού ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΟΧΙ ΜΕΤΑ.
Αν σκεφτείς, ότι στην Ελλάδα οι σεισμολόγοι, αρπάζονται για προβλέψεις και για καρέκλες, μπορείς να καταλάβεις την διάφορα που, εγώ, κάνω.

Εγώ αυτήν την αστρολογία ξέρω. Ένα δείγμα μπορείς να δεις στο παρακάτω λινκ. www.astropro.gr/2008_02.htm

Η σχετική αναφορά οπού φαίνεσαι εσύ και η σύζυγος σου, Η Μαρία, Η Κοτσάκη Χριστίνα, και λίγο ο Ματσαγγος, είναι εδώ


ελπίζω να μην σε κούρασα, πήρα τηλέφωνο για συμμετοχή στο να παρακολουθήσω. Καλή επιτυχία.


Τα σχόλια δικά σας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου που γύρισαν από διακοπές?
Η παράθεση του κ. Μπαρδόπουλου που έσβησε ο λαχανέμπορας.
Α! αυτό είναι το ελάχιστο μπροστά σε άλλα που του έχουμε συλλέξει και θα δημοσιεύσουμε.

Κύριε Μπαρδόπουλε, σας είπε γιατί?