Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Μια εκδοχή για τον καραγκιοζάκο..

Δημοσιεύω εδώ ένα ανώνυμο σχόλιο, αλλά πολύ περιεκτικό και καταλυτικό.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Χαίρομαι για τον ανώνυμο και δε λυπάμαι πλέον για την κατάντια του λαχανέμπορα.


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Εγώ ξέρω ότι ένας σοβαρός τύπος που θέλει να κάνει τον εκπρόσωπο μιας σοβαρής ομάδας πρέπει να διαθέτει και συμπεριφορά που να ταιριάζει σε αυτό που λέγεται μίνιμουμ καλών τρόπων.
Έτσι, όταν σε καλεί επίσημα δεν βγάζει μια ανακοίνωση σε μια σελίδα που δεν την επισκέπτονται παρά μόνο άσχετοι και όσοι θέλουν να σπάσουν πλάκα.
Καραγκιοζάκο, ο πιο σωστός τρόπος θα ήταν να στείλεις γραπτη επιστολή ή ένα ενημερωτικό δελτίο και όχι να πας να κάνεις ανακοινώσεις στο τσαντίρι που λες ότι είναι ...ιστοτόπος και να ζητάς να σου στείλουν π.μ. λες και είναι οι άλλοι τίποτα γκομενίτσες με μυστικά που δεν κάνει να τα δούνε οι άλλοι.
Αλλά η παιδεία καραγκιοζάκο διαφέρει από τη μόρφωση και εσύ μάλλον δεν έχεις ούτε το ένα ούτε το άλλο και στην ηλικία που βλέπω ότι είσαι μόνο προς το χειρότερο σε βλέπω να πηγαίνεις γιατί μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι. Και επειδή σ' αρέσουν τα αρχαία πρέπει να γνωρίζεις ότι ανδρός χαρακτήρ εκ λόγου γνωρίζεται.

24 Ιούνιος 2008 7:00 πμ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!!!
Μια χαρά τα είπες.
Λίγο φιλότιμο να είχε, θα είχε βάλει τη μούρη του στο χώμα.
Αλλά η στρουθοκάμηλος δεν μπορεί να κρυφτεί, φαίνεται πάντα ο κώλος της.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, αν υπάρξουν συμμετοχές εκτός ενός που σουλατσάρει στο πρώην φόρουμ του (κι αυτός αμφιβάλλω)θα του κάνω δώρο όλα τα οπωροκηπευτικά του, ισόβια!