Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Αστρολόγος Γαζής - Η ξεφτίλα στο φόρυμ της Ελληνικής αστρολογίας

Διαλλειματάκι κάναμε καλέ, συνεχίζουμε με άλλη γραφικότητα - ενδεικτική ανοησία του κατακαημένου λαχανέμπορα.
Λέει λοιπόν ο ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ.

Καταγγέλω, λοιπόν, δημόσια τον Θανάση Ματσώτα ή "La Pelle Noir" ότι είναι μέλος στο σατανικό forum darkside.satanismos , με το ψευδώνυμο "La Pelle Blanche"!
Και όχι απλά είναι μέλος και γράφει σε αυτό to forum αλλά είναι και διαχειριστής εκεί, που σημαίνει ότι θεωρείται εξαιρετικό μέλος αυτού του forum και χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του κεντρικού διαχειριστή του!

Εάν σε κατηγορώ άδικα Θανάση Ματσώτα περιμένω να καταφύγεις σε κάθε νόμιμο μέσο εναντίον μου! Υ.Γ. Στο forum "Είσαι Τρέλα" που γράφεις Θανάση Ματσώτα βάζεις κάτω - κάτω στις δημοσιεύσεις σου την εξής υπογραφή: "Ας γίνει ο διάβολος θεός μου"! Σαφώς και δεν είναι "χαριτωμενιά" αυτό! Όπως αποδεικνύει ο όλος "βίος" σου το εννοείς αυτό που γράφεις!

Και ο Θανάσης Ματσώτας γράφεται αμέσως με το όνομά του και απαντά, γράφοντας μία επιστολή, που ουδέποτε θα ήθελε κανείς να αντιμετωπίσει.


Κατ’ αρχήν θα δημοσιεύσω την απάντηση και εδώ και σε πολλά άλλα μέρη, για πολλούς λόγους.
Πρώτον για να προσφέρω γέλιο σε όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη, Δεύτερον σαν ανταπόδοση αναγνωσιμότητας, αφού είσαι ο πιο ένθερμος επισκέπτης στα fora eisai trela, ouranitsa blogspot, και darkside satanismos.
Γράφω λοιπόν εδώ επώνυμα, να σου δώσω και σένα λίγη από την πολυπόθητη αναγνωσιμότητα στο κενοτάφειο αυτό, που αποκαλείς φόρουμ.

Επειδή βλέπω ότι με συνδέεις με το κείμενο που σου έγραψε κάποιος Ρεμπώ (και άλλους που υποπτεύεσαι μέσα στις παραισθήσεις σου), σου λέω ότι φαίνεται πως γνωρίζουν πολλοί, πολλά για σένα κι έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά, όπως αυτά που είχες τότε και ανάγκασαν πολλά μέλη να αποχωρήσουν.
Όλη η διαμάχη σου με τον Δημήτρη και τον Σωκράτη από το my horoscope, βρίσκεται στις σελίδες 21 έως 23 της ενότητας ΑΣΤΡΟΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΙΩΠΩ.
Παραθέτω εδώ greatest hits του Top 10 αριστουργημάτων του Tomas.

Θ.Γ - Όταν συνομιλούμε τηλεφωνικά, καταλήγουμε σε φιλικούς και ειρηνοποιούς τόνους…..

To άντεξα και αυτό στη ζωή μου…

Θ.Γ - Αγαπητέ Θανάση / Pelle Noir , μία μόνο ερώτηση θέλω να σου κάνω, στην οποία περιμένω μία σαφή και ειλικρινή απάντηση. Εσύ δεν θα έπρεπε πρώτος να δηλώσεις την αγανάκτηση σου γι' αυτό το κατάπτυστο κείμενο; Το προσπερνάς όμως τελείως στο ντούκου και σε πειράζει η φωτογραφία που μπήκε σαν ελάχιστη απάντηση στην προσβλητική αυτή δημοσίευση;

Κατάπτυστους εννοεί τους άλλους εχθρούς από το my.horoscope και η φωτογραφία στην οποία αναφέρεται, μη τη δείτε όταν τρώτε και είναι σαφώς ακατάλληλη για νέους κάτω των 15 ετών.

Θ.Γ - Είναι σα να μην σε αφορά καθόλου η εξαιρετικά κακόγουστη και θλιβερή δημοσίευση του, σαν να είναι μία προσωπική διαμάχη δική μου μαζί του. Δεν είναι όμως προσωπική η διαμάχη γιατί εγώ δεν έχω να μοιράσω τίποτε προσωπικό με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε καν τον έχω συναντήσει ποτέ μου! Ο άνθρωπος αυτός επιτίθεται συνολικά στον Ιστοτόπο μας και στα μέλη του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε επηρεάζει. Δεν ιδρώνει καν το αυτί σου που απευθύνει πρωτοφανείς ύβρεις και κατηγορίες στον moderator του forum που υποτίθεται ότι αγαπάς.

Σας θυμίζει κάτι αυτό το γλαφυρό ύφος? Τα ίδια που λέει και σε εμάς τώρα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δ.Μ, ανατρίχιασες? Ελα τώρα….

Θ.Γ - Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια Λαμόγια πλάστε μας τα απίδια!!!!!!!!!

Το παραπάνω ήταν η λογοτεχνική κορύφωση του καλλιτέχνη Tomas με την οποία ζητούσε να αντιπαρατεθούμε στους εχθρούς.
Οποιος θέλει μπορεί να πάει προς λίγη τέρψη. Εκεί φαίνεται πόσο απαιτούσες φορτικά - όπως ακριβώς αναφέρω - (γραπτά και τηλεφωνικά), να καταφερθούμε εναντίον αυτών, με τους οποίους είχες ανοίξει ένα από τα πολλά μέτωπά σου.

Όπως συνηθίζεις να κάνεις για να ρίξεις λάσπη, δεν χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ τη λέξη υποχρέωνες (ouranitsa.blogspot.com σχόλιο: «Τέρμα πια τα ανώνυμα σχόλια»), γιατί φυσικά δεν μπορούσες να το κάνεις, τουλάχιστον σε εμάς. Επίσης με το παραλήρημα που σε διακατέχει όταν γράφεις, έκανες ένα λάθος.

Δεν είμαι φυσικά διαχειριστής στο darkside αλλά απλός συντονιστής.
Εδώ δεν είσαι διαχειριστής εσύ στο δικό σου!!!!
Οσο για τη σύζυγο, την οποία όλοι συμπαθούμε και συμπονούμε για ευνόητους λόγους, δεν την κατηγορώ για τίποτα.
Εγώ γνώρισα διαδικτυακά αυτόν που αποκαλείς αρχισατανιστή, στο δικό σου φόρουμ, τον οποίο έφερε εκείνη σαν ανταποκρίτρια του forumup στην Ελλάδα όπως παραδέχεσαι και τον οποίο έκανες ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕΛΟΣ, εδώ.
Η ίδια μας διαβεβαίωσε προφορικά πως είναι ένα παιδί 21 ετών και εντελώς ακίνδυνος, ειλικρινέστατη η γυναίκα, γιατί κι εμείς την ίδια άποψη έχουμε, γι αυτό και γράφουμε εκεί. Αν ήθελα δε, να μη φαίνεται πως γράφω στο dark side, δεν θα έβαζα ένα τόσο προφανές όνομα, αλλά για σένα και την παντελή έλλειψη χιούμορ που διαθέτεις, τα αυτονόητα μετατρέπονται σε θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Δεν σου έχει πει κανείς μάλλον πως τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!!!!
Επίσης κατηγορείς εμάς πως γράφουμε εκεί, φροντίζοντας για την ταμπέλα του σατανιστή.
Γιατί δεν κατηγορείς και το forumup που δεν είχε κανένα πρόβλημα όπως λες?
Η μήπως παραπονιέσαι υποσυνείδητα που δεν γράφουμε τόσο συχνά και ξημεροβραδιάζεσαι ανικανοποίητος?

Οσο για την υπογραφή μου στο eisaitrela πάλι εκτροχιάστηκε η αδρεναλίνη και την παραποίησες.
Δεν γράφω «Ας γίνει ο Διάβολος Θεός μου» αλλά, « Ας είναι ο Διάβολος Θεός μου».
Εχει διαφορά και είναι παρμένο από το βιβλίο του Lon Millo DuQuette « Αγγελοι, Δαίμονες και Θεοί της Νέας Χιλιετίας» που πραγματεύεται καθαρά αστρολογικά θέματα σοβαρά, όχι τόσο πιασάρικα όσο οι συναστρίες και τα ζευγαρώματα που ασχολείσαι.
Είναι εκδόσεις «Αρχέτυπο» και στο γράφω μήπως θέλεις να κάνεις μήνυση, στις εκδόσεις.

Συνεχίζω απαντώντας στις βλακείες σου περί φαγητών στο σπίτι σου, μη νομίζουν οι αναγνώστες πως εγώ παρευρέθηκα ποτέ εκεί.
Αλλωστε δε λερώσατε και πολλά πιάτα. Δυο πίτσες παραγγείλατε και τις φάγατε από το κουτί.
Αλήθεια δε μας είπες ποτέ στις περιγραφές σου να μάθει και το αστρολογικό κοινό του φόρουμ, αν σου άρεσε το παγωτό του sisifou και τα σιροπιαστά της Θαλασσινής!

Αν νομίζεις δε, πως προσπαθώ να σε γελοιοποιήσω, κάνεις λάθος.
Δεν θα μπορούσα ποτέ να επέμβω σε κάτι που έχεις κάνει τόσο καλά από μόνος σου!!!!

Και για να τελειώνουμε Θωμάκο, που είσαι και ανεκτικός άνθρωπος όπως λες (άσε να το κρίνουν οι εδώ αναγνώστες από τα κείμενά σου), και έχεις περάσει τα Πάθη του Χριστού, σου λέω: απέφυγε τα Μυστικά Δείπνα και τις (πολυπληθείς!) συναντήσεις του φόρουμ σου, γιατί δεν είσαι ικανός να μαζέψεις ούτε τους μισούς από τους 12 μαθητές του Ιησού.

Αφιερωμένο στον ένα χρόνο της περσινής μας συνάντησης στο Χίλτον.

Άντε πάλι τσάμπα την έβγαλες… Θανάσης Ματσώτας / La Pelle Noir.
Υ.Γ.: Μη μου ξαναζητήσεις να στα γράψω και επώνυμα, γιατί σου ‘χω ανεκδοτάκι καλύτερο από το προηγούμενο.

Αυτή ήταν η απάντηση του Θ. Ματσώτα, με την οποία γέλασε ο κάθε πικραμένος.
Γαζή, θέλεις 10 ζωές για να μπορέσεις να καταλάβεις τις έννοιες, ποιότητα, χιούμορ, ευρύτητα πνεύματος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Πάντως στο super girl της ηλιθιότητας δεν θα τις βρεις.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά όλα αυτά ο Θανάσης Ματσώτας θα τα γράψει και... επώνυμα?

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι μου θυμίσατε!!!
Δεν έχω άλλες απορίες πια.
Μόνο ένας ψυχίατρος θα μπορούσε να βοηθήσει και΄αρχίζω να υποπτεύομαι πως το έχει κάνει, διότι σταμάτησε για πόσο δεν ξέρω τον διασυρμό του.

Το κακό γι αυτόν είναι πως αυτή η ιστορία, θα τον συνοδεύει πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα,χα!
Αυτό με τις εκδόσεις Αρχέτυπο ήταν πολύ πετυχήμένο.
Εχει κάνει και χειρότερα εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VIRGO ΟΕΟ????????

Ανώνυμος είπε...

Είπε λοιπόν ο άνθρωπος που δεν έχει πειράξει κανένα και όλοι τον πειράζουν:

O άνθρωπος αυτός επιτίθεται συνολικά στον Ιστοτόπο μας και στα μέλη του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε επηρεάζει. Δεν ιδρώνει καν το αυτί σου που απευθύνει πρωτοφανείς ύβρεις και κατηγορίες στον moderator του forum.

Και τότε εννοούσε my horoscope και τους γνωστούς, γεια σου Δημήτρη!
Καλά κι εσύ, τέτοιες πρωτοφανείς ύβρεις στο Θωμά?
Ρε παιδιά, πόσα ΄θέλει για να μη μας τρελάνει ο άτιμος?

Ανώνυμος είπε...

θέλει και δικαστήρια ο Παπαρολόγος.
Το ότι την έχει γλυτώσει (μέχρι στιγμής), το οφείλει μόνο στο Θεό της διασκέδασης στον οποίο πρέπει να ανάψει μια μεγάλη λαμπάδα.