Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Θωμάς Γαζής - Οι ανακρίβειες και τα ψέματα στο φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας


Και ενώ αναρωτιόμασταν γιατί ο Laxanman είχε εξαφανιστεί και δεν βοηθούσε και πολύ στο γέλιο μας… Ένα τυχαίο ψαξιματάκι των λαγωνικών μας στο google μας έδωσε την απάντηση…
Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει ένα blog το ζηλιάρικο μωρέ (γούτσου –γούτσου)!! Για να μας θάβει και από εκεί!! Βέβαια δεν έχει και τίποτα νέο να αναφέρει… οπότε κάνει copy τις γνωστές βλακείες του από το forum του εκεί.
Τίτλος??? Αστρολογία με Α κεφαλαίο (εγώ και τις Αρχιδιές με Α κεφαλαίο τις γράφω παντώς!!
Ας αναφέρω λοιπόν αποσπασματικά τα best of laxanman!!!
Ας δούμε τώρα το παρασκήνιο της συγκεκριμένης ιστορίας: η "παρέα" του Κορωνάκη αποτελείται κυρίως από γυναίκες. Τις γυναίκες αυτές τις γνώρισε ο Κορωνάκης πέρυσι την άνοιξη, μέσα από το αστρολογικό μας forum "Ελληνική Αστρολογία". Ήταν τότε όλοι/όλες μέλη της "Ελληνικής Αστρολογίας". Οι γυναίκες αυτές, μάλιστα, είχαν εμφανιστεί στο forum μας σαν ανεξάρτητα μέλη, που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους! Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν όλες γνωστές μεταξύ τους (συμμαθήτριες, γειτόνισες, συγχωριανές - όπως έμαθα εκ των υστέρων)! Και όχι απλά γνωρίζονταν αλλά είχαν δημιουργήσει μία ιδιότυπη "κλίκα"!
Για να εντοπίσω το πρόβλημα… χμμμμ.. σε πειράζει που η παρέα του Κορωνάκη αποτελείται από γυναίκες ε?? Τι να κάνουμε… οι γυναίκες συνεχίζουν να έχουν προτιμήσεις στους άντρες!! Sorry κιόλας…
Από ένα σημείο και έπειτα, η "κλίκα" αυτή γυναικών άρχισε να επιχειρεί να ελέγξει απόλυτα το forum μας "Ελληνική Αστρολογία", να το διαμορφώσει όπως η ίδια επιθυμούσε - ουσιαστικά παραμερίζοντας εμάς τους διαχειριστές! Ήταν τόσο μεθοδικές στη δράση τους που είχαν ήδη ανταλλάξει παρασκηνιακά προσωπικά μυνήματα με τα περισσότερα μέλη μας, είχαν ήδη συναντηθεί (τη αγνοία μας) με κάποιους άντρες - σημαντικά μέλη και πρωτίστως με τον Δημήτρη Κορωνάκη! Είχαν, λοιπόν, προετοιμάσει πολύ καλά το έδαφος, όταν άρχισαν να επιτίθενται κυρίως σε εμένα προσωπικά, κατηγορώντας με ότι κρύβω πράγματα, εκμεταλλεύομαι τον κόσμο, εκπροσωπώ συμφέροντα και άλλα τέτοια! Το πονηρό είναι ότι δεν έβγαιναν οι ίδιες να τα λένε αυτά αλλά το έκαναν πλάγια, μέσω του "πρωτοπαλλήκαρου" τους "La Pelle Noir" (στενού φίλου του Κορωνάκη). Αυτές απλά σιγοντάριζαν - δήθεν - αυτά που έλεγε το συγκεκριμένο πρωτοπαλλήκαρο τους (βαλτό από τις ίδιες) !
Ζήτω το 1821!!! Ωπ σόρρυ παρασύρθηκα… διάβασα για πρωτοπαλίκαρα και μου βγήκε ο Άδωνις από μέσα μου!!!
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα υπάρχει άνθρωπος που θα θελήσει να έχει έλεγχο στο μαντρί σου δεν το καταλαβαίνω… Και επίσης.. δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ΕΛΕΓΧΕΙΣ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ των μελών σου… Αν είναι να είσαι τόσο βλάξ και μετά να καρφώνεσαι ο ίδιος μόνος σου!!!
Επί ένα σχεδόν μήνα συνεχίστηκε αυτή η κατάσταση (εμείς όντας δημοκρατικοί αλλά και σαστισμένοι από το όλο σκηνικό, δεν θέλαμε να διαγράψουμε κανέναν αλλά να κάνουμε δημοκρατικό διάλογο μαζί τους! ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ! Αν αφήσεις κάποιον για ένα ολόκληρο μήνα να σου πετάει λάσπη είναι βέβαιο ότι στα μάτια του κόσμου από ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να φαντάζεις και συ "λασπωμένος"! Αν μία κλίκα ανθρώπων αρχίσει να πηγαίνει μεθοδικά και οργανωμένα κάτω από το μπαλκόνι του πιο τίμιου και ηθικού ανθρώπου της Αθήνας, φωνάζοντας του συνέχεια ότι είναι "πήξας" και "δήξας" μετά από λίγες ημέρες στα μάτια των γειτόνων του αυτός ο σούπερ καθαρός άνθρωπος θα αρχίσει να μοιάζει βρόμικος! Κάτι ήξερε και ο Γκαίμπελς, που εφάρμοζε φανατικά αυτή τη μέθοδο)!
Μισό λεπτό γιατί εδώ δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω…!!! Πάμε πάλι …Εσύ δημοκρατικός??? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (εδώ γελάμε) Δημοκρατικός όταν ελέγχεις την προσωπική αλληλογραφία των μελών σου?? Τεσπα.. εγώ φίλε πιστεύω ότι τα έκανες γιατί είχαν γράψει τόσα πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα και αν τους διέγραφες θα έπρεπε να χάσεις και αυτά … και τι θα σου έμενε?? Οι συναστρίες της κακιάς ώρας που κάνεις, η βλακείες της aftokratiras και 2-3 άλλων και οι ειδήσεις που θάβεις τον κόσμο …
Αρα… σκέφτηκες πονηρά (γιατί αυτό πονηριά είναι δεν είναι εξυπνάδα)!
Κάτω από το μπαλκόνι του πιο τίμιου ανθρώπου…. Ρε laxanman πας με τα συγκαλά σου??? Αν είναι έτσι οι τίμιοι, οι απατεωνίσκοι και οι τυχάρπαστοι πως είναι…. Έλα παρτο αλλιώς θείο γιατί θα βρεις!!!!
Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Κορωνάκης, τον οποίο όχι μόνο δεν είχα πειράξει ΠΟΤΕ μου αλλά τον θεωρούσα και αδελφικό μου συνοδοιπόρο στον αγώνα για την επικράτηση της ποιοτικής αστρολογίας στην Ελλάδα!
Πω πω…. Φαντάσου τώρα να είσαι ένας άνθρωπος με την επαγγελματική ιστορία του κυρίου Κορωνάκη και να σε λέει ο laxanman αδερφικό συνοδοιπόρο!!! Πηδάς φίλε μου από τον 6ο ή δεν πηδάς???
Αυτές, όμως, δεν είναι οι πιο στυγνές απειλές κατά της ζωής μου που μου έχει κάνει η παρέα του Κορωνάκη. Πρόσφατα η συμμορία αυτή δημοσίευσε ακόμη πιο απροκάλυπτες και στυγνές απειλές εναντίον σε εμένα προσωπικά ! Ιδού:

""Και να θυμάσαι.... ΔΕΝ έχω μάθει να χάνω! Τώρα παίζεις μαζί μου!! ΕΓΩ θα σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ...! Και μην νομίζεις οτι σε απειλώ (γιατί είσαι και βλάξ)... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!""
Τα έχουμε ξαναματαπεί αυτά… εμείς δεν πρόκειται να σε πειράξουμε… και που γράφουμε εδώ τιμή σου κάνουμε.. Μην τρελαίνεσαι… αν πάθεις κάτι θα είναι από την βλακεία που σε δέρνει ασύστολα!!!! (Μήπως περνάς κλιμακτήριο???)
(πηγαίνετε να το δείτε! Δεν έχουν να γράψουν κάτι ουσιαστικό εναντίον μου - γιατί δεν είμαι βρόμικος όπως αυτοί - και γράφουν ότι χυδαιολογία τους κατέβει στην κούτρα τους! Παράλληλα, γι' αυτούς οποιοσδήποτε γράφει κάτι εναντίον τους είμαι εγώ καλυμμένος πίσω από άλλο ψευδώνυμο! Λες και θα μπορούσαννα κάνουν αιώνια τις βρομιές τους χωρίς ποτέ να τους πάρει χαμπάρι η κοινωνία! Διαβάστε εκεί και τα "σχόλια" τους):
http://simmoria.blogspot.com/
Να σου πω.. για να μην σε κουράζω… να σου δώσω ένα banneraki να μας διαφημίζεις?? Να μην κάθεσαι και εφευρίσκεις του κόσμου τις παπαριές…. Επίσης εγώ βλέπω ότι πολλά έχουμε και γράφουμε.. και μάλιστα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (προσκυνώ φίλο Νίκο).. Εμείς copy κάνουμε laxanman… τίποτις άλλο!
Αλλά αγαπητοί μου φίλοι… το καλύτερο το έχουμε παρακάτω.. σε μια στιγμή αυτογνωσίας… ο γνωστός σε όλους μας laxanman γράφει με τίτλο:

Παρασκευή, 30 Μάϊος 2008

Αντε βρε πουλάκι μου… αυτό είναι μια καλή αρχή… άντε πάλεψε το και ότι θες εμείς εδώ είμαστε… και να βοηθήσουμε και όλα… Γιατί εμείς δεν λερώνουμε το κάρμα μας με σκουπίδια…!!!
ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε Ομοσπονδία! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ξέρετε γιατί; Γιατί όλους αυτούς τους συμφέρει η κατάσταση ως έχει: αυτοί να είναι οι "αυθεντίες" στο δικό τους μικρόκοσμο, να υποκρίνονται τους σπουδαίους αστρολόγους, τους "δάσκαλους", να βγαίνουν σε κάνα καναλάκι, να γράφουν τα ζώδια κάπου, να παίρνουν τα έσοδα από τα ραντεβουδάκια τους και στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η τυχόν ένωση μας και η ίδρυση μίας σοβαρής Ομοσπονδίας Αστρολόγων στην Ελλάδα! Ίσα - ίσα, που φοβούνται την ίδρυση μίας τέτοιας ομοσπονδίας, που θα οργάνωνε και θα ρύθμιζε τα της αστρολογίας στην Ελλάδα (θα επέβαλε π.χ. το να περνούν οι πάντες από αυστηρές εξετάσεις για να φέρουν τον τίτλο του αστρολόγου)! Μία τέτοια Ομοσπονδία ουσιαστικά την φοβούνται γιατί θα ξεγύμνωνε πρωτίστως τις "Τούλες Μπουμπούλες", τους "Καρδινάλιους αστρολόγους" και τις διάφορες "αυθεντίες", θα τους έβαζε στη σωστή τους διάσταση (στις περισσότερες δηλαδή περιπτώσεις θα τους γκρέμιζε από το "βάθρο" τους, στο οποίο βρίσκονται σήμερα χωρίς να το αξίζουν) ενώ θα αναδείκνυε κάποιους άλλους άξιους Αστρολόγους που σήμερα βρίσκονται στην αφάνεια!
Πάλι καλά που δεν την πάτησαν οι άνθρωποι να συνεργαστούν μαζί σου και να μουντζώνονται τώρα που σε βλέπουν να κάνεις σαν την κατινίτσα του διαδικτύου!!!!
Και πάλι όμως πιστεύω ότι ο λόγος που το ήθελες αυτό ήταν απλά γιατί έτσι θα πότιζες και τη δική σου τσέπη με την δουλειά των άλλων που ξέρουν τι θα πει αστρολογία!!!
Επίσης… Ραντεβουδάκια κάνεις και εσύ και τα τσεπώνεις και μαύρα μάλιστα.. γι αυτό μην πουλάς μούρη γιατί σε λεν χαμούρη!!! (έκανα και την ομοιοκαταληξία μου !!)
Εσύ ήθελες να φτιάξεις μια ομοσπονδία για να βοηθήσουν όλοι εσένα, σε πήραν πρέφα και έφαγες τον Ανάδρομο και Ορθόδρομο Ερμή (να μην πω τίποτα άλλο) στην μάπα!
Και για να κλείσω και αυτόν τον «χορό».. Θα σου δώσω μια συμβουλή αν και έχω τα μισά σου χρόνια…. Κοίτα να στρώσεις τις καταστάσεις εκεί που σε παίρνει και φρόντισε να βρεις βοήθεια για να βγεις από το παραμύθι που ζεις γιατί σε χαλάει πραγματικά… Ξεκίνησες να ρίχνεις λάσπη σε κάποιους ανθρώπους και τελικά έχεις πιστέψει τα τόσα ψέματα σου σε σημείο σοβαρής ψυχικής διαταραχής…
Και αν πραγματικά ήθελες να τους κάνεις να δουν το λάθος τους θα έπρεπε να είσαι κύριος και όχι να ξακατινιάζεσαι και να χτυπιέσαι! Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει σε ποιον χώρο θα μπαίνει, που θα γράφει και που θα δουλεύει.. Και αν κάποιοι τα κατάφεραν καλύτερα από σένα μην ρίχνεις λάσπη αλλά προσπάθησε να γίνει καλύτερος…
Με το να γράφεις διάφορα ψέματα δεν καταφέρνεις ΤΙΠΟΤΑ πραγματικά… Μόνο ρόμπα γίνεσαι και γελάει και ο κάθε πικραμένος μαζί σου!
Πάντα στην διάθεση σου
Παυλίνα ή ΑΚ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεική η παράθεση της ευφυέστατης, καλλιεργημένης και πλήρως υποψιασμένης συντονίστριας.
Τόσο θεική, που νομίζω πως μεγαλύτερη τιμωρία δεν υπάρχει.

Και ναι, δεν υπάρχει.
Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο lahanman, τόσο το καλύτερο γι αυτόν, αν υπάρχει καλύτερο, έτσι σκατά που τα έχει κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Οπως λέει και η διαφήμιση,...

ΘΑ' ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ'ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος κι αν έκανε τον κόπο να γράψει αυτό το κείμενο, έχει την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και το θαυμασμό μου.
Εργο τέχνης με λυτρωτικό χιούμορ.

"Κάποιος που θυμάται, καταλαβαίνει και βολιδοσκοπεί".