Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Θωμάς Γαζής - Ο γραφικός φαντασιομανής αστρολόγος

Κι ενώ η νυχτερίδα καληνυχτίζει τους ανύπαρκτους, με τους πράσινους φακούς επαφής και το δρακουλίστικο μούτρο μαζί με το κόκκινο του Ολυμπιακού συνολάκι, κι ενώ ο λαχανέμπορας βρίσκεται σε καταστολή της ασθένειας, συνεχίζουμε παραθέσεις διαλεγμένες, για όσο περισσότερο γέλιο...

Να σου τονίσω απλά ότι ποτέ δεν είχα διαφορές (από τη δική μου πλευρά) με την παρέα Uranialab - Astrocat κ.λ.π. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

Το ότι τους συκοφαντούσε μήνες με το όνομά τους απειλώντας με φωτογραφίες της συνάντησης του φόρουμ, το ότι προσπάθησε να τους διαβάλλει στο περιοδικό και τόσα άλλα που ακόμα δεν του δίνουμε τη χαρά να πούμε, είναι το παραμικρό ε???

Ίσα - ίσα τους έχω καλέσει (πιστεύοντας ότι είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους μέλη που λατρεύουν την Αστρολογία) επανειλημμένα και στο σπίτι μου για να φάμε μαζί!

Δύο πίτσες όλες κι όλες και για συγκεκριμένους λόγους.

Στη διάρκεια αυτών των δείπνων ποτέ δεν προέκυψε η παραμικρή διαφορά ή ένταση που να δικαιολογεί στο ελάχιστο την σφοδρή εχθρότητα που έδειξε μετέπειτα η συγκεκριμένη παρέα ("συμμορία" κατά την άποψη μου) εναντίον μου!

Η σφοδρή εχθρότητα δεν υπήρξε ποτέ. Σφοδρό γέλιο υπήρξε και υπάρχει, από την ανοησία που σε διέπει και δυστυχώς για σένα, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Εξάλλου, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι απορρίπτουν και την πρόταση του Άκη Αντωνίου, να ενωθούμε όλοι εμείς οι αστρολόγοι και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πρόπλασμα σοβαρής Ελληνικής Αστρολογικής Ομοσπονδίας (που θα ήταν πανάκεια για όλη την νοσούσα σήμερα Ελληνική αστρολογία)!
Την απορρίπτουν γιατί δεν συμφέρει τους ίδιους, σε καθαρά ατομικό επίπεδο.

Α!!! Γι αυτό την απορρίπτουν!
Βρε ο Αντωνίου προσπάθησε να μην ξεφτιλιστείς άλλο. Τώρα βλέπει κι αυτός.
Απορριπτέα η πρόταση και από τον ίδιο, αν είσαι μέσα κι εσύ.
Ολα τα άλλα συζητούνται μια χαρά.


Προσωπικά, όμως, θα ήθελα να συγχαρώ τον Άκη Αντωνίου για τη συγκεκριμένη του πρόταση! Διαβάζοντας την, βεβαιώθηκα ότι νοιάζεται ειλικρινά για την Ελληνική αστρολογία. Άκη σου τείνω το χέρι μου και σε καλώ να συναντηθούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε (μαζί με άλλους συναδέλφους) στο θέμα της ομοσπονδίας.
Σου προτείνω αν θέλεις να γράφεις στην "Ελληνική Αστρολογία" και αν είναι μπορετό να συνεργαστούν τα 2 αστρολογικά μας site (ενδεχομένως και με οποιοδήποτε άλλο μη εμπορικού χαρακτήρα site).

Κι αν είναι μπορετό κ. Αντωνίου, κάντε κουράγιο.
Ξέρω μια τέτοια συνεργασία είναι όνειρο ζωής, αλλά αφήστε τώρα που να τρέχετε, είναι και ο Ερμής ανάδρομος, χα,χα,χα,χα!!!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ Ο ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώωωωωωωω!!! θα πεθάνω... Άκου αν είναι μπορετό!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο Μπαμπινιώτης της Αστρολογίας λέμε το άτομο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτομαι πως τώρα πια που ο λαχανέμπορας εξάντλησε και την τελευταία του ελπίδα να εισακουστεί από κάποιον και σταμάτησε τα Φωσκολικά, να μην συνεχίζαμε τις παραθέσεις, αλλά από την άλλη, αυτό δεν αρμόζει στο σκοπό, που είναι η παράθεση όλων των ανθολογημάτων του.
Διότι έχουμε ξαναπάει με τα γούστα και τις εξάρσεις του και μόνο παράνοια εισεπράχθη.

Καλή συνέχεια λοιπόν..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι, έχω μια απορία.
Η σύντροφός του και συνοδοιπόρος, βλέπει που αποκαλεί super girl την κακοφτιαγμένη νυχτερίδα και δεν έχει ξεράσει ακόμα στη μούρη του?

Ανώνυμος είπε...

Ή μήπως έχει ξεράσει?