Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Θωμάς Γαζής - Ενα ακόμα παραλήρημα

Αφού λοιπόν εξέλαβε το παραλήρημα και ο κ. Αντωνίου, ο παραληρημένος μας δίνει ένα ακόμα Φωσκολικό δράμα, τις ημέρες του Πάσχα.
Αποσπάσματα από αυτό, γιατί σε ολόκληρο, θα χρειαστείτε ηρεμιστικά.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που να έχει αγωνιστεί τόσο πολύ για να ενωθούμε όσοι αγαπάμε την Αστρολογία, για να κάνουμε μία σοβαρή ομοσπονδία στη χώρα μας, κανένας άνθρωπος που να έχει οργανώσει ακόμη και σημαντικά διεθνή αστρολογικά συνέδρια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (χωρίς χρηματικό όφελος και με αποκλειστικό σκοπό τη βελτίωση της Ελληνικής αστρολογίας)!

Βελτιώνει την Ελληνική αστρολογία, βάζοντας λάσπη στο κουβαδάκι του και μετά το πασσάρει στα πρόσωπα των άλλων.

Το παραλήρημα του Θωμά Γαζή

Αγωνίστηκα, έτρεξα, συνάντησα ανθρώπους, πέρασα ατέλειωτες ώρες στα τηλέφωνα, παρακάλεσα, έχασα πολύτιμο χρόνο και ενέργεια! Το αποτέλεσμα; Στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορία ή ακόμη και κοροιδία.
Άνθρωποι π.χ. γνωστής ομάδας (με "σχολή" αστρολογίας) γεμάτης με αστρολογικές "αυθεντίες" μου έλεγαν "ναι,ναι" (στο να κάνουμε ομοσπονδία)! "Απλά τώρα είναι ανάδρομος ο Ερμής και θα σου απαντήσουμε τελικά μόλις γίνει ορθόδρομος"! Ο Ερμής έγινε ορθόδρομος και αυτοί οι άνθρωποι δεν μου απάντησαν ποτέ!

Δεν σου απάντησαν ποτέ, γιατί κατάλαβαν αυτό που κουβαλάς και δεν μπορείς να αποδιώξεις.
Την εμμονή και το κοντόφθαλμο, σε συνδυασμό με τη ρουφανιά και την ανηθικότητα.
(Βλέπε δημοσιεύσεις σου τους τελευταίους μήνες).

΄Οταν δε τους πήρα εγώ τηλέφωνο μου δικαιολογήθηκαν ότι ήταν πλέον άλλες οι προτεραιότητες τους! Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση!
Έχω βιώσει δεκάδες τέτοιες στην πλάτη μου! ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε Ομοσπονδία! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ξέρετε γιατί;
Γιατί όλους αυτούς τους συμφέρει η κατάσταση ως έχει: αυτοί να είναι οι "αυθεντίες" στο δικό τους μικρόκοσμο, να υποκρίνονται τους σπουδαίους αστρολόγους, τους "δάσκαλους", να βγαίνουν σε κάνα καναλάκι, να γράφουν τα ζώδια κάπου, να παίρνουν τα έσοδα από τα ραντεβουδάκια τους και στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η τυχόν ένωση μας και η ίδρυση μίας σοβαρής Ομοσπονδίας Αστρολόγων στην Ελλάδα!

Για πες μας τώρα, όταν τους τηλεφωνούσες, ρουφιάνευες άλλους ζητιανεύοντας να σε προσλάβουν ή να σε πάρουν σοβαρά και να διώξουν αυτούς?
Ελα τώρα εντιμότατε, δε σε συμφέρει να σου φρεσκάρουμε δημόσια τη μνήμη!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά δεν του φρεσκάρετε τη μνήμη δημόσια?
Εμείς στο σκοτάδι θα μείνουμε?
Εδώ σας έχει γράψει ανύκουστα πράγματα, αν δεν ήταν τόσο για γέλια ο ίδιος, θα ήταν σοβαρά.
Μεγάλη υπομονή έχετε.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Κώστα,
έχεις δίκιο για τον δημόσιο διασυρμό που του αξίζει. Αλλά ξέρεις, εδώ είναι διασκεδαστικό!! Γιατί δεν είναι άτομο σοβαρό που κανείς θα μπορούσε να πάρει σοβαρά ότι και αν πει!
Εγώ το θεωρώ άσκοπη κατανάλωση ενέργειας να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του, από ότι ήδη κάνουμε εδώ!!
Μπορείς να συνεχίζεις να μας διαβάζεις λοιπόν!!!!!Και για ότι απορίες... μας ενημερώνεις με σχόλιο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οδηγώντας κάποιος στην Αλεξάνδρας, ακούει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή διακόπτεται, για να μεταδοθεί μια έκτακτη είδηση:"ενημερώνονται όσοι κινούνται στην Αλεξάνδρας, στο ρεύμα ανόδου προς Αμπελόκηπους, ότι ένας τρελός έχει μπει αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας". Ο συγκεκριμένος οδηγός, βλέποντας όλους τους άλλους να πηγαίνουν αντίθετα από αυτόν, χωρίς να σκεφτεί αναφωνεί: "Τι ένας, ρε μαλάκες, εδώ είναι εκατοντάδες αυτοί που πηγαίνουν ανάποδα"!!!!
Πάσα ομοιότητα με φουκαρά αστρολόγο είναι δεκτή.