Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Θωμάς Γαζής στο φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας

Τι ήταν λοιπόν να πει ο κ. Ακης Αντωνίου, πως είναι ο Ακης Αντωνίου, του απαντά ο λαχανέμπορας - Γαζής (και μετά απορεί γιατί τον λέμε έτσι).

ΟΚ αγαπητέ Άκη Αντωνίου. Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά κάπου έχω δει μία φωτογραφία σου.
Ο σωματότυπος σου παραπέμπει σε κάτι το αντρίκιο.
Προσωπικά δίνω μεγάλη αξία σε αυτή την ιδιότητα. Σιχαίνομαι την υποκρισία και μου αρέσει να μιλάω αντρίκια και σταράτα (όχι όμως κακά και επιθετικά).
Θες να μιλήσουμε αντρίκια; Άλλη γλώσσα δεν ξέρω!

Δίνει σημασία στην ιδιότητα του αντρίκιου σωματότυπου. Εννοεί τα προκοίλια που περισσεύουν από τον ξεπεσμένο του νου.
Και απαντά ο κ. Αντωνίου, με την ελπίδα να δαμάσει τον τρελό.

Aγαπητε Θωμα.
Ο σκοπος της παρουσιας μου εδω δεν ειναι για να να διχασω κανεναν.
Απλα δεν ειναι ωραιο να ριχνουμε χολη ο ενας στον αλλον.
Θωμα ισως θα ηταν καλυτερα να τα σβησουμε ολα και να κοιταξουμε το καλο της εκπροσωπησης της Αστρολογιας στην χωρα μας.?
Σε πολλα πραγματα διαφωνω μαζι σου αλλα αυτο δεν παει να πει πως θα βριζομαστε κιολας. Και τα παιδια που φυγανε ενταξει εγιναν λαθη οκ τελος.
Λαθη δεν κανουν μονο οι νεκροι.
Δεν θα ηταν καλυτερα να κοιταμε πως θα κανουμε καλυτερους τους εαυτους μας και τουςτριγυρω μας?
Να καναμε κανενα συνεδριο διεθνες να ανοιξουμε ΟΛΟΙΜΑΣ τα ματακια μας.
Ειναι καλο να υπαρχουν 5-6 καλα σαιτ αστρολογιας στην χωρα μας. Ετσι μονο ο κοσμος θα επιλεξει απο μονος. Που ειναι η Ομοσπονδια αστρολογων που χρειαζομαστε? Σε ολους μας αρεσει να ηγουμαστε και να φαινομαστε. Ας βαλουμε λιγοπισω τα θελω μας.
Να ξεκαθαρισουμε την ρημαδα την Αστρολογια απο τους ηρωες με τα λαμε και τους Ροναλντινιο με τις κρσυαταλινες σφαιρες και μπαλες. εσυ εχεις γνωριμιες με διασημους αστρολογους στο εξωτερικο.
Θα μπορουσες να κανεις μια 3η ΑστροΜυκονος. Γιατι οχι?
Εχουμε αξιοπρεπεις συναδελφους που γνωριζουν αστρολογια και μαλιστα καλη.
Οτι μπορει ο καθενας να παρει απο αυτα τα ιερα τερατα της Αστρολογιας θα ηταν ιδιατερα οφελιμο. Ολοι εχουμε πει τις κουταμαρες μας . Και εσυ και εγω και ο ενας και ο αλλος. Και? Τι εγινε? Δεν πρεπει να επικρατει αυτο το κλιμα ουτε στοο δικο σου σαιτ ουτε πουθενα.

Φιλικα & ανθρωπινα Ακης Αντωνιου.

Και ο ανόητος, ηλίθιος, ψυχαναγκαστικός και ημίτρελος νους, απαντά.

Κύριε Αντωνίου, (πάει το αγαπητός)
είσαι εγγεγραμένο μέλος αυτού του Ιστοτόπου (της "Ελληνικής Αστρολογίας") από τις 18 Δεκεμβρίου του 2005, δηλαδή εδώ και 2,5 ολόκληρα χρόνια!
Σε αυτά τα 2,5 χρόνια έχεις κάνει εδώ (και ενώ ασχολείσαι εξαιρετικά εντατικά με την αστρολογία) μόνο 7 δημοσιεύσεις (χωρίς να μετράμε τις σημερινές σου)!
Και αυτό ενώ είχες απόλυτη ελευθερία να γράφεις εδώ ότι ήθελες και ποτέ δεν σου λογοκρίθηκε ή σβήστηκε δημοσίευση!
Αυτό από μόνο του δηλώνει ότι δεν σε πολυ-ενδιαφέρει ο Ιστοτόπος μας, η "Ελληνική Αστρολογία"!
Σημειωτέον ότι και οι 7 αυτές παλιές δημοσιεύσεις σου (αν θες τις αναδημοσιεύω εδώ) ήταν τουλάχιστον παγερά ουδέτερες απέναντι στην "Ελληνική Αστρολογία" και προσωπικά απέναντι σε μένα - για να μην πω κριτικές και κατά κάποιον τρόπο "αμφισβητητικές"!
Αν και ο Ιστοτόπος μας είναι γεμάτος με εκκλήσεις για ένωση και συνεργασία όλων των αξιόλογων αστρολόγων, εσύ τελικά προτίμησες να εκπληρώσεις τις καθαρά προσωπικές σου φιλοδοξίες, δημιουργώντας έναν δικό σου προσωποπαγή Ιστοτόπο (στην ουσία άλλο ένα "μικρομάγαζο") και αδιαφορώντας παντελώς για τις όποιες εκκλήσεις μας για ένωση και συνεργασία!

Σε αυτό τον (επαναλαμβάνω προσωποπαγή) Ιστοτόπο σου - μικρομάγαζο δημοσίευσες επαναλειμμένα απαξιωτικά post απέναντι στην "Ελληνική Αστρολογία" και απέναντι σε μένα προσωπικά (υπάρχουν αποθηκευμένα. Αν θες τα δημοσιεύω)! Και μετά από όλη αυτή τη καθαρά εγωκεντρική σου και διασπαστική πορεία κύριε Αντωνίου ο Ιστοτόπος μας εντελώς ξαφνικά αποκτά ενδιαφέρον για σένα, μπαίνεις εδώ (μετά από άπειρους μήνες που είχες να μπεις) και λες ότι νοιάζεσαι για την "Ελληνική Αστρολογία", νοιάζεσαι για μένα (με αποκαλείς δήθεν φιλικά Θωμά) και θες και να οργανώσουμε συνέδριο; Δεν ντρέπεσαι για την υποκρισία σου κύριε Αντωνίου;
Μου πετάς μάλιστα αισχρά υπονοούμενα ότι το μόνο που με νοιάζει είναι τα λεφτά (λες συγκεκριμένα """Δεν ειναι τα παντα, αγαπητε Θωμα (ας μου επιτραπει ο ενικος , δεν μου αρεσουν οι τυπικοτητες) θεμα χρηματων.""") τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σε ολόκληρη την Ελλάδα που να έχει αφιερώσει τόσο πολύ την ύπαρξη του στην ποιοτική και όχι στην εμπορική αστρολογία, που έχει απομονωθεί απόλυτα και πολεμηθεί σφόδρα από ολόκληρο το εμπορικό κύκλωμα επειδή ακριβώς δεν έχει δεχτεί να το υπηρετήσει; Ντροπή σου να το λες αυτό!

Και συνεχίζεις να με σφάζεις "με το βαμβάκι" (σου είπα ότι μου αρέσουν οι αντρίκιες και όχι οι ύπουλες συμπεριφορές) υποκρινόμενος ότι συμπαθείς την"Ελληνική Αστρολογία" και προσωπικά εμένα (αφού με αποκαλείς φιλικά και με το μικρό μου όνομα) ενώ στην πραγματικότητα με "αδειάζεις" παντελώς, γινόμενος (χωρίς να γνωρίζεις την υπόθεση) αυτόκλητος υποστηρικτής του Γιάννη Μπαρδόπουλου (ποιος στο ζήτησε αλήθεια;) τον οποίο περιγράφεις σαν πολύ καλό άνθρωπο! Αλήθεια, εσύ προσωπικά κύριε Αντωνίου θα θεωρούσες καλόν άνθρωπο κάποιον που (χωρίς να του έχεις κάνει τίποτε) θα έβγαινε σε άλλους Ιστοτόπους και θα σε κατηγορούσε ψευδώς ότι: "Ο Άκης Αντωνίου είναι φασίστας"! Ή που θα έλεγε "Λυπάμαι για την κατάντια του Άκη Αντωνίου" τη στιγμή που εσύ είσαι περήφανος για τη ζωή σου; Και μάλιστα αυτός ο άνθρωπος να μπαίνει με θράσος (και με μία υποκριτική επίφαση ευγένειας) και στο δικό σου Ιστοτόπο κύριε Αντωνίου και να σου ζητάει και τα ρέστα; Και ενώ εσύ αγανακτείς από την τόση υποκρισία και ψευτιά ξαφνικά - και μετά από πολλούς μήνες που είχε να εμφανιστεί εκεί - να μπαίνει στον Ιστοτόπο σου ο Θωμάς Γαζής (ή οποιοσδήποτε άλλος θεωρείς εσύ ανταγωνιστή σου) και να σου λέει """΄Ακη μου ηρέμησε, γιατί τσακώνεσαι;

. Τι άλλαξε στη συνέχεια και ο Κορωνάκης έγινε αδίστακτος συκοφάντης μου και εχθρός μου (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ); Cerchez la femme (ή μάλλον les femmes, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η φωτογραφία στην προηγούμενη σελίδα εξηγεί πολλά)!

Γιατί, λοιπόν, βγάζεις εύκολα συμπεράσματα κύριε Αντωνίου; Σου είπα, με μένα δεν έχει πλάγιους και ύπουλους τρόπους! Είμαι σπαθί και ζητώ από τους ανθρώπους που μιλούν μαζί μου να είναι κι αυτοί σπαθί! Και συ το συμφέρον σου κοιτάς και το συμφέρον σου (πιστεύεις ότι) είναι να με "χτυπήσεις" όσο μπορείς! Κάντο όμως αντρίκια και όχι ύπουλα!

Είναι φανερό από όλους πλέον, πως ο άνθρωπος αυτός, δεν είναι στα καλά του.
Φταίει ο Μπαρδόπουλος που δεν τάχθηκε με το μέρος του, φταίει ο Αντωνίου που τόλμησε να κάνει δικό του φόρουμ.
Φταίει ο Κορωνάκης που δεν άντεξε όλη αυτή την παπαριά.
Φταίει η Astrocat που έχει το μαγικό ραβδάκι και είναι η μετενσαρκωμένη Κίρκη και τους επηρεάζει όλους.
Φταίνε δεκάδες άλλα μέλη που σιχάθηκαν. Φταίει η γυναίκα του που έφυγε και αυτή και άνοιξε δικό της φόρουμ.
Φταίει το my horoscope που τον πολεμά, φταίνε όλοι όσοι κατακτούν με κόπο κάτι.
Γενικά φταίνε όλοι εκτός από αυτόν και τη μαλακία που τον δέρνει.

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ! Κύριε Αντωνίου, γιατί βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, σας ρωτάει ο σοβαρός αυτός αστρολόγος.
Μα κι εσείς, διερωτάστε από ότι βλέπω, γιατί δεν γίνεται κι άλλο ΑΣΤΡΟΜΥΚΟΝΟΣ.

Μα φυσικά γιατί ποιος θα τον εμπιστευτεί για να το χρηματοδοτήσει ξανά?
Η προηγούμενη χρηματοδότηση, τουλάχιστον αποζημιώθηκε από το γέλιο που ρίχνει κι αυτή!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει μωρέ ο καραγκιόζης?
Αδικα τον κατηγορούν για φασίστα?
Ξέρετε πόσες επιστολές μελών έχει κόψει, που τον ξεμπροστιάζουν και θέλουν να πουν την αλήθεια που όλοι ξέρουν?
Ξέρετε πόσο χρόνο έχει σπαταλήσει στα 2-3 τσιράκια του για να τους ικετέψει να γράψουν δυο αηδιαστικά λογάκια?
Του έμεινε βέβαια μόνο η μισότρελη ανοργασμικιά, ΑΛΛΑ τα καλύτερα δεν τα έχει δει ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

Οποιος πιστεύει πως μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρή αστρολογική ομοσπονδία με τον συγκεκριμένο μέσα, λυπάμαι αλλά είναι κι αυτός βαρεμένος.
Εκτός κι αν τον λυπηθείτε και τον βάλετε κλητήρα στην πόρτα από μεγαλοψυχία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραίο πράγμα ο συναγωνισμός Ακη, για τον συγκεκριμένο όμως, όλα είναι ανταγωνισμός και πως θα τσεπώσει όσα περισσότερα μπορεί.
Ασε και ο Γκάντι είναι ψιλά γράμματα γι αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΦΛΟΡΟΥΜ, ΤΡΕΛΟ, ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ "Ε", ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΠ΄ ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εγω εχω να πω ενα. Θα μπορουσα να καθισω στο ιδιο τραπεζι και να συζητησω με τον εν λογω κυριο αλλα πολυ φοβαμαι πως θα βρεθουμε να βριζομαστε. Δεν μπορω να αντιληφθω το μενος. Εχω γραψει στα περισσοτερα αστρολογικα fora στην Ελλαδα. Οσοι παρακολουθειτε τα αστρολογικα δρωμενα και με τον Κο Κορωνακη εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση αλλα δεν τρεχει και κατι. Τα λεμε και προασπιζουμε τις θεσεις μας. Ωραιο πραγμα ο συναγωνισμος. Θεωρω πως ο κυριος ηταν ο ιδανικος αυτοχειρας μιας και ειχε ενα φορουμ που στερουσε μεν απο εμφανιση αλλα ειχε υπεροχα θεματα και μαλιστα ψαγμενα. Και τελικως εγινε βορβορος .

Το Αστρομυκονος ειναι δυσκολο να γινει και παλι. ποιος να ριξει φραγκα ρε παιδια??

Εγω παντως παραιτηθηκα απο την προσπαθεια να συνομιλησω για την ιδρυση ομοσπονδιας.

Αντε να σας αποζημιωσω και με ενα ποιημα για να μην βαρυνω το ευθυμο κλιμα:

Σαν βγεις στον πηγαιμο για τ' αστρα
να ευχεσαι μην φας κανενα τετραγωνο
μην σου ξεφυγει συνημιτονο
και αναπολεις την Αστρομυκονο

Και σαν κομπιασουν Αστρολογοι απ τα ξενα θα θαυμαζει η υφηλιος ΕΣΕΝΑ
και θα γυρισει η Γη αναποδα και εχαθει το φεγγαρι
πως εβγαλες βρε μαγκα μου πως η Ελλαδα ''γεννηθηκε'' Γεναρη?

Ακης Αντωνιου

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

πως εβγαλες βρε μαγκα μου πως η Ελλαδα ''γεννηθηκε'' Γεναρη?

Η πλακα ειναι οτι ξενος αστρολογος δινει πλασαρισμα της Ελλαδος στην τελικη τριαδα των φιναλιστ του ΕΥΡΩ 2008 με βαση το ωροσκοπιο της Ελλαδας
13/1/1822........Αντε να στοιχηματισω μηπως βγω στην συνταξη απο τωρα,οεοοο.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναπέσανε φράγκα απ' όσο γνωρίζω.
Όχι αρκετά για συνέδριο αλλά ξαναπέσανε.
Κάτι ψιλά που οποιοσδήποτε θα ντρεπότανε και να τα ζητήσει.
Αλλά άμα είσαι άεργος κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη, θα σκέφτηκε ο συνεδριάκιας "αστρολόγος".

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ΑΣΤΡΟΜΥΚΟΝΟ ΟΕΟ!!!
Με λαχανέμπορα να πίνει τεκίλα τρέχοντάς του τα σάλια κάτω από τον αντρίκιο σωματότυπο.

Εύη, σάλια ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!