Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2013 στους Ιχθείς - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου πραγματοποιείται την Δευτέρα 11/3 στις 9.51 το βράδυ, στις 21 μοίρες των Ιχθύων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης είναι η ύπαρξη 6 πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο του Ερμή (Ιχθύες) με τον Δία (Διδύμους), που χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση στην ερμηνεία του.

Παραδοσιακά οι θέσεις των δύο πλανητών θεωρούνται σε πτώση και αδυναμία αντίστοιχα, οπότε έχουμε ένα φαινόμενο που μπορεί να οδηγήσει σε μια λανθασμένη υπερεκτίμηση δυνάμεων, σκέψεων, κινήσεων, συμπεριφορών και καταστάσεων. Το γεγονός αυτό μεγιστοποιείται λαμβάνοντας υπ όψιν πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα.


Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες περισσότερο του τρίτου δεκαήμερου, ειδικά αν πρόκειται για νέα ξεκινήματα.


Αυτή η Νέα Σελήνη διέπεται από άφθονο ρομαντισμό, ενώ ο ωροσκόπος στις 3 μοίρες του Σκορπιού σε τρίγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα, διογκώνει τον ιδεαλισμό, την έμπνευση, τη φαντασία, την καλλιτεχνική διάθεση, αλλά και την αυταπάτη, την πλάνη και τα εμμονικά συμπλέγματα.


Καθόλου αθώα λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη, που ναι μεν δίνει τροφή για δημιουργικές αποδράσεις, αλλά κρύβει αρκετά δυσκολοχώνευτα συστατικά, με παραισθησιογόνους απολήξεις.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: