Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

12 φράσεις που ταιριάζουν στα 12 ζώδια - Οι φράσεις των ζωδίων

 
Πόσες είναι οι φορές που ακούμε κάτι και μας κάνει ένα κλικ μέσα μας, σαν να μας αντιπροσωπεύει στο έπακρον; Πόσες φορές διαβάσαμε κάποιες φράσεις και σκέψεις άλλων και νιώσαμε απόλυτη ταύτιση και πόσες φορές δεν αισθανθήκαμε πως αυτό θα μπορούσαμε να το είχαμε πει εμείς;
Η αισθητήρια δύναμη που μας ωθεί να ενθουσιαστούμε, να ταυτιστούμε, να προβληματιστούμε, να συλλογιστούμε επάνω σε μια ρήση, ξεκινά από τις ιδιότητες του ζωδίου μας, αλλά και τη θέση της Σελήνης μας σε ένα ζώδιο.

Παρακάτω επιλέχθηκαν κάποιες αντιπροσωπευτικές φράσεις, που αν δεν αναγνωρίσετε για το ζώδιό σας, ψάξτε μήπως σε αυτές ανταποκρίνεται η Σελήνη σας ή ο ωροσκόπος σας.
aries1
«Δεν είναι αποτυχία να μην πετύχεις αυτό που σκόπευες. Αποτυχία είναι το να μην ξαναπροσπαθήσεις».
Με αυτή την ανώνυμη φράση, ο υπερδραστήριος Κριός, αισθάνεται πως μόνο ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται, ανανεώνοντας το πείσμα του, για την επόμενη δραστική κίνηση.


taurus1
«Η ζωή είναι ένα ένδυμα. Όταν είναι λερωμένο το καθαρίζουμε, όταν τρυπήσει το μπαλώνουμε, αλλά μένει κανείς ντυμένος όσο πιο πολύ μπορεί!»
Ο Ταύρος ακούει τη φράση του Honoré de Balzac και την υιοθετεί σαν το βούτυρο στο ψωμί του. Παραμένοντας αφοσιωμένος και αμετακίνητος στα κεκτημένα του, προσπαθεί να τα διαφυλάξει σαν ξεχασμένο μαργαριτάρι σε στρείδι.


Διαβάστε όλα τα ζώδια πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: