Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2013 στον Λέοντα - Προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 27/1, ώρα Ελλάδας 6.38 το πρωί, στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 7ο του Λέοντα.
Επηρεάζει πάνω από όλα τις σχέσεις μας με τους άλλους εξάπτοντας πολύ τις προσωπικές μας επιθυμίες, οι οποίες θα εκφραστούν υπέρμετρα.
Πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, λόγω των αρμονικών όψεων με Δία και Ουρανό, αλλά και των δυσαρμονικών με Ερμή και Κρόνο.
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου στον Αιγόκερω κάνει ακόμα πιο βαρυσήμαντο το τετράγωνο με τον Κρόνο (κυβερνήτη του ωροσκόπου), έχοντας αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.
Από τη μία λοιπόν θα αισθανθούμε ελπίδα και αισιοδοξία με τάσεις εποικοδομητικών ανατροπών που χορηγούνται απλόχερα από τους Δία – Ουρανό, από την άλλη αναστολές, ενοχές και νοητική ψυχρότητα, μπλοκάρουν την επικοινωνία και τη συμπεριφορά μας.
Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου, έχουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν στόχους και επιθυμίες μέσα σε ένα βολικό και ενθαρρυντικό κλίμα.
Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαήμερου, αισθάνονται παγιδευμένοι, με τους Υδροχόους και τους Λέοντες να βρίσκουν τρόπο τελικά να ελιχθούν.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, βιώνουν αυτή την Πανσέληνο με όλες τις εκφάνσεις της, μεταπηδώντας από μια διάθεση στην εντελώς αντίθετη, πάντα ανάλογα και με τις όψεις του προσωπικού ωροσκοπίου.
Επίσης επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες γύρω από την 7η μοίρα των σταθερών ζωδίων, Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Πατήστε εδώ για τις προβλέψεις κάθε ζωδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: