Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Πανσέληνος Ιουλίου 2012 - Πώς θα μας επηρεάσει.


Η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται την Τρίτη 3/7 στις 21.52 το βράδυ, στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και συγκεκριμένα στις 13 μοίρες του Αιγόκερω.
Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, εφόσον η συμμετοχή του Πλούτωνα σε σύνοδο και του Ουρανού σε τετράγωνο, την κάνουν να μοιάζει με μπαρούτι δίπλα στο αναμμένο φυτίλι.
Επιπλέον το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα της Ελλάδας και η σύνοδος με τον Δία περιγράφουν την πολιτικοοικονομική κατάσταση, η οποία παίρνει μορφή βόμβας μεγατόνων.
Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον 8ο οίκο της Ελλάδας εκεί που είναι οικοθετημένος ο Δίας της, που σημαίνει πως το ευρώ και οι σχετικές διαδικασίες για το χρέος μας, λαμβάνουν σημαντικές διαστάσεις, διαμορφώνοντας σχέσεις με συγκεκριμένες χώρες.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από την 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Τα ζώδια αυτά καλούνται να προσέχουν ιδιαίτερα, καθώς τα ξεσπάσματα της συμπεριφοράς μοιάζουν αναπόφευκτα. Τα απωθημένα, η πίεση, το άγχος, το εσωτερικό βάρος, διογκώνονται, ζητώντας διέξοδο και λύτρωση. Οι βίαιες συμπεριφορές, οι έχθρες και η ανατρεπτική διάθεση, μπορεί να οδηγήσουν πολλούς σε ακρότητες.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το καθένα ζώδιο ξεχωριστά, αφού υπενθυμίσουμε πως η επιρροή κάθε Πανσελήνου διαρκεί 3 μέρες πριν και 2 μετά, από την ημέρα κορύφωσής της.                                                                                                                                                                                                                      
ΚΡΙΟΣ

Ξεχύνεστε σαν τον Κόναν τον Βάρβαρο, ζητώντας εκδίκηση για όλα όσα φορτωθήκατε στις πλάτες σας, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Αψιμαχίες, διενέξεις και διαπληκτισμοί, υπερφορτίζουν την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ενώ η επαγγελματική σας πορεία φλέγεται στις ανεξέλεγκτες φλόγες, της ανυποχώρητης εμπρηστικής σας διάθεσης. Γενικότερα έχετε πάρει θέση μάχης, αποφασισμένοι να ανατρέψετε τις υπάρχουσες καταστάσεις. Να θυμάστε όμως πως οι απώλειες είναι αναπόφευκτες. Προσοχή σε ατυχήματα και βίαιες και παρορμητικές ενέργειες.      

Η συνέχεια εδώ
http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/32248-Panselinos-Ioylioy-%E2%80%93-Pos-tha-epireasei-ta-12-zodia


Δεν υπάρχουν σχόλια: