Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Angelina Jolie - Αστρολογικό αφιέρωμα



Σαν σήμερα 4/6/1975 στις 9.09 το πρωί, γεννήθηκε στο Los Angeles η κόρη του διάσημου πολυβραβευμένου ηθοποιού Jon Voight, Angelina. 

Το ενδιαφέρον που προκαλούσε γύρω της φάνηκε από τα πρώτα βήματά της, ενώ όσο μεγάλωνε εκδήλωνε συνεχώς την επιθυμία να ζήσει έντονα, όλα όσα στροβιλίζονταν στο πανέμορφο κεφάλι της.
Μέχρι τα 25 της χρόνια κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες και ένα Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου, ζώντας μια έξαλλη ζωή.                                                                
Ο φακός αδρανοποιείται στην θέα της, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν χρειάζεται να καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια να ερμηνεύσει ένα ρόλο, ή να ποζάρει για μια φωτογράφιση, εφόσον είναι αρκετό μόνο που στέκεται και υπάρχει.
Η ζωή της με τους δύο πρώην διάσημους συζύγους της Jonny Lee Miller και Billy Bob Thornton υπήρξε ταραχώδης με εκρηκτικές διακυμάνσεις που έβρισκαν διέξοδο, στις αμφιφυλόφιλες προτιμήσεις της, αλλά και στη σύναψη σχέσεων με πολλούς συμπρωταγωνιστές της.
Μετά από μέτριες κινηματογραφικές ερμηνείες, ήρθε η στιγμή του «Mr. And Mrs Smith» για να γνωρίσει τον Brand Pitt και να αλλάξουν καθολικά 3 ζωές. Η δική της, η δική του αλλά και της Jennifer Aniston με την οποία ο Brand Pitt ήταν παντρεμένος.
Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Jolie δεν αποτελούσε καμία απολύτως εγγύηση για μια ευτυχισμένη ζωή για τον Pitt, ρισκάροντας όμως χωρίς δεύτερη σκέψη για εκείνη.
Όπως αποδείχτηκε μετά από 7 χρόνια, το σμίξιμο αυτό ήταν καθοριστικό και για τους δύο.                                                                                                          
Υιοθέτησε τα 3 θετά παιδιά της αποκτώντας άλλα τρία μαζί, υιοθετώντας και άλλο ένα. Η πάντα αντιφατική ζωή της απέκτησε μια σταθερή πορεία και με ωριμότητα.
Πρέσβειρα καλής θέλησης, έχει προσφέρει τεράστια ποσά στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, συμπαραστέκεται στα παιδιά που έχουν ανάγκη, απέχει πλέον από την υποκριτική και έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο έργο της, στην οικογένεια και στον σύντροφό της.
Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας δίνοντας τα χέρια για τη συμμετοχή της στην καμπάνια του William Hague, ενάντια στη σεξουαλική βία και κακοποίηση.
Το 2011 σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο της ταινίας «In The Land Of Blood And Honey».
Μέσα σε όλα αυτά, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το καλοκαίρι στη Νότια Γαλλία τη σχεδιαστική συλλογή κοσμημάτων της σε συνεργασία με τον κοσμηματοπώλη Robert Procop, με τον ευρηματικό τίτλο «Style of Jolie».                                                                                             Η επικοινωνιακή Δίδυμος συνυπάρχει με μια αγριόγατα με τη Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Άρη, αλλά και με μια μητρική και συμπονετική φιγούρα, του ωροσκόπου Καρκίνου.
Το ωροσκόπιο της Jolie μοιάζει με μια αστείρευτη δεξαμενή, από την οποία αντλεί συνεχώς τα γεγονότα που βιώνει.

Για να προλάβει να ξεδιπλώσει όλες τις εκφάνσεις τους λειτουργεί δραστικά και ευέλικτα, με την ώθηση του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο οίκο της κοινωνικής προβολής και των συλλογικών αφυπνίσεων.

Η σύνοδος Σελήνη – Άρη στον Κριό με τον Άρη να κυβερνά το μεσουράνημα σε σύνοδο με Δία ακμή του μεσουρανήματος είναι το διαβατήριό της σε κάθε προκλητική της κίνηση, διαμορφώνοντας και τον ατίθασο χαρακτήρα της με τις ακρότητες του ενθουσιασμού και της ανταγωνιστικότητας. Η τυχερή αυτή θέση του Δία της χαρίζει απλόχερα φήμη, δόξα, τύχη και προστασία.

Η Σελήνη σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου αποκτά ιδιαίτερη σημασία στον χάρτη της, δίνοντάς της την ευχέρεια να συνυπάρχει από την μία με την απύθμενη σεξουαλικότητά της και από την άλλη με την αφοπλιστική λιτότητα ενός αγοροκόριτσου.
Το πείσμα και η επιμονή της μπροστά στους στόχους της, κάνουν τις ιδιοτροπίες της να φαίνονται χαϊδολογήματα και ο ρόλος της Lara Croft που κυνηγά με μανία το κουτί της Πανδώρας, είναι γι αυτήν μια απλή καθημερινότητα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε ακριβέστατη σύνοδο με τον ωροσκόπο πέρα από τη συναισθηματική της υπόσταση, τονίζει την ακαταμάχητα όμορφη παρουσία της, που το ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ουρανό την κάνει εκρηκτική και αντισυμβατική, δημιουργώντας σχέσεις που ανατρέπουν και ανατρέπονται.
Η όψη και θέση αυτή της Αφροδίτης αποτελεί για την Jolie καταφύγιο των εξτρεμιστικών της συμπεριφορών, αποτυπώνοντάς τις και στο κορμί της, μέσα από τα πολλά καλλιτεχνικά και νοηματικά τατουάζ της.

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο δηλώνει την αγάπη της για τα παιδιά και το τρίγωνο με Σελήνη και Άρη τα πολυδιάστατα ενδιαφέροντά της και την αξιόλογη καλλιτεχνική της ροπή.

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα συμπεριλαμβάνει όλες τις ακρότητες της ζωής της, τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, τις κατά καιρούς εμμονές της και τις τάσεις της να επιβάλλεται εξουσιάζοντας τα αντικείμενα του πόθου της.
Σε αυτή την αντίθεση οφείλει και το χαραγμένο με το αίμα της όνομα του πρώτου συζύγου της πάνω στο άσπρο της πουκάμισο, στη γαμήλια τελετή.

Με τον Κρόνο στον 12 οίκο τα φυλακισμένα συναισθήματα, οι ανασφάλειες και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα στον χάρτη της, που γίνεται εντονότερο με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, κάνοντάς την καχύποπτη, μυστικοπαθή και αλλοπρόσαλλη.    
                                
Η 37χρονη αγριόγατα έχει μεταμορφωθεί πλέον σε ώριμη διανοούμενη και τρυφερή μητέρα και σύζυγο, αντικαθιστώντας τη συλλογή μαχαιριών με πιπίλες.
Για πόσο ακόμα θα δούμε, εφόσον τα επόμενα χρόνια ο διελαύνων Ουρανός θα πυροδοτήσει τη σύνοδο Σελήνης – Άρη στον Κριό, την οποία ανταγωνίζεται και ο Πλούτωνας, ανατρέποντας πολλά δεδομένα και ξυπνώντας ξανά το ανεξημέρωτο αγρίμι μέσα της.
Χρόνια της Πολλά.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: