Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2012 στον Λέοντα - Πώς θα πεηρεάσειΗ Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7/2 στις 23.52 ώρα Ελλάδας, στις 19 μοίρες του Λέοντα. 
Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, που ισχυροποιείται περισσότερο κάτω από τον σταθερό άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε σχεδόν ακριβέστατη αντίθεση με τον Ερμή.
Η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό, πυροδοτεί επιπλέον τα γεγονότα, τα οποία αναμένονται ανατρεπτικά, ξαφνικά και εντυπωσιακά.
Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός πως αυτή η Πανσέληνος συντελείται στο μεσοδιάστημα των διελευστικών Ουρανού  - Πλούτωνα, διοχετεύοντας μια πολύ δυνατή ενέργεια, η οποία πρέπει να διανεμηθεί κατάλληλα.
Αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου, αλλά  και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 19η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, αυτή η ιδιαίτερα δυναμική Πανσέληνος.
 
ΚΡΙΟΣ

Η φιλική αυτή Πανσέληνος κάνει την αναπνοή σας να διογκώνεται, σαν να βρίσκεται μπροστά στην οσμή ενός ευωδιαστού αρώματος.
Ερωτοτροπείτε, δραστηριοποιείστε δυναμικά σε διάφορες ασχολίες, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, ενώ μοιράζεστε χρόνο με τα παιδιά σας σαν συνομήλικοι με ανάλογα ενδιαφέροντα.
Ο ερωτισμός που εκπέμπετε θα ληφθεί από τη συχνότητα των άλλων, προσέξτε όμως τις υπερβολές, που η πύρινη φύση σας συνηθίζει να ακολουθεί, όπως τα κριάρια τις προβατίνες.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Στριμώχνεστε κάτω από αυτή την Πανσέληνο σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι, των οποίων το περιβάλλον δυσκολεύει τις κινήσεις σας.
Όλο και κάποια προβλήματα θα έρθουν στο φως τα οποία επιζητούν λύση, τη στιγμή που είστε απορροφημένοι σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν χώρο και χρόνο.
Σκοντάφτετε σε διλλήματα από τη στιγμή που βάζετε το κλειδί στην πόρτα, ενώ οι οικογενειακές απαιτήσεις ροχαλίζουν δυνατά στα άυπνα αυτιά σας. Χαλαρώστε, Πανσέληνος είναι θα περάσει.

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: