Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια. Τι ζητάνε και τι αφήνουν μετά το χωρισμό



Χωρίσαμε τις ζωές μας, τα κορμιά μας, τις καθημερινότητες μας, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που έγιναν κοινά και αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού μας, στη χρονική διάρκεια που ήμασταν μαζί με τους συντρόφους μας.
Τι άραγε θα θέλαμε να πάρουμε και θα ήθελαν να πάρουν μαζί και τι θα τους αφήναμε και θα μας άφηναν;
Ας σκηνοθετήσουμε με χιούμορ τις ζωδιακές επιθυμίες και προσφορές.



krios_copy

ΚΡΙΟΣ
Επιθυμούν: Το αμάξι είναι πολύ «γκαζάτο» για σας, μαζί με τη στολή του σκι θα μπορέσει να ισορροπήσει τη θύμησή σας με την αδρεναλίνη.
Προσφέρουν: Θα σας αποκαταστήσει απλόχερα σε ακίνητα και αντικείμενα, αλλά ούτε λόγος για μετρητά. Τις κατσαρόλες μπορεί να τις χρειαστεί για κράνος, στους μετέπειτα καβγάδες του.



tavros

ΤΑΥΡΟΣ
Επιθυμούν: Να πάρουν τα γαστρονομικά βιβλία μαζί τους και την επιβεβαίωση πως θα πληρώνει ο άλλος την ασφάλεια ζωής; Αισθάνονται ανασφάλεια και έτσι θα καταφέρουν να γεμίσουν ένα μέρος του κενού που νιώθουν.
Προσφέρουν: Μην περιμένετε πολλά, δεν στερούνται εύκολα και είναι σκληροί διαπραγματευτές. Στο τέλος σας απελπίζουν και τους τα πετάτε εναερίως!



didymoi

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιθυμούν: Το laptop και τα gadget του σπιτιού είναι οι αδυναμίες τους. Χρειάζονται να επικοινωνούν το δύσκολο διάστημα, που θα βιώσουν πλέον χωρίς εσάς.
Προσφέρουν: Θα σας αφήσουν αρκετά, όμως μη ζητήσετε περισσότερα γιατί θα μείνετε ξεκρέμαστοι. Αν τους ζορίσετε, μπορεί να σας αφήσουν το dvd, γιατί έγιναν ήδη μέλη της μειωμένης συνδρομητικής τηλεόρασης.



karkinos_copy
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιθυμούν: Εκείνη την κουνιστή πολυθρόνα, δώρο της θείας. Ξέρουν ότι είναι κειμήλιο, αλλά εσείς είστε της περιπέτειας, οπότε τι να την κάνετε;
Προσφέρουν: Συνήθως κρύβουν αντικείμενα και ενθύμια σε κούτες, που φροντίζουν να εξαφανίσουν αμέσως, για να συντηρήσουν τις αναμνήσεις τους. Αφήνουν όλα τα ογκώδη, αρκεί να μην πρόκειται για ποσά.


Η συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/Genethlia-astrologia/item/15820-Ti-nostalgoyn-kai-ti-afhnoyn-pisw-toys-ta-zwdia-meta-apo-ena-chwrismo


Δεν υπάρχουν σχόλια: