Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τρύφωνας Σαμαράς - Αστρολογικό αφιέρωμα και όχι μόνο

Τρύφωνας Σαμαράς – Ταλέντο είναι να είσαι ο εαυτός σου

Έχει βρεθεί στο κέντρο της δημοσιότητας κι όχι άδικα.
Η θετική ενέργεια, η καλή καρδιά και η ακομπλεξάριστη αμεσότητα του Τρύφωνα Σαμαρά μας θυμίζουν κάθε Κυριακή, πως κι εμείς θα μπορούσαμε να περπατήσουμε-χορέψουμε στα δύσβατα μονοπάτια της προσωπικότητας μας κάνοντας το απλούστερο. Να είμαστε δηλαδή ο εαυτός μας!

Η συμμετοχή του στην φιλανθρωπική εκπομπή του Ant-1 αποδείχθηκε μια ευχάριστη νότα, που ηχεί απολαυστικά στα αυτιά και κάνει τα μάτια να ανοιγοκλείνουν από έκπληξη. Με ελλιπή τεχνική, αλλά με υπέρκομψη επιδεξιότητα και επιβλητικό και εστιασμένο ύφος σε ότι και αν χορεύει, γεμίζει με την παρουσία του το πλατό, καταφέρνοντας να καθηλώνει για ένα λεπτό την περιέργειά μας. Και όταν αργότερα έρχεται αντιμέτωπος με τους άτεγκτους κριτές, νιώθουμε να αφοπλίζει τους πάντες, με ένα ανάλαφρο μίγμα αυτοπεποίθησης και χαλαρότητας που δεν αγνοεί τις ελλείψεις του, αλλά προσπαθεί πολύ να τις μετριάσει.

Ο κομμωτής με τα ταχυδακτυλουργικά κουρέματα και τις ανατρεπτικές στυλιστικές απόψεις, είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος show man της εκπομπής, στην οποία ψηφίζεται ακατάπαυστα από το κοινό, ακόμα και αν η γνώμη της κριτικής επιτροπής ...επιμένει να τον φέρνει στις τελευταίες θέσεις.

Κι αυτή είναι σίγουρα μια σημαντική κατάκτηση για τον ίδιο, ο οποίος σύμφωνα με τα αστρολογικά του δεδομένα, κουράστηκε και δούλεψε πολύ, όχι μόνον για να καταξιωθεί αλλά κυρίως να μετασχηματίσει την ανασφάλεια και τους καημούς του σε μια ανάλαφρη πτήση στους ουρανούς της ζωής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς κυνηγούσε τους καλλιτεχνικούς χώρους από την εφηβεία του, παραδεχόμενος χωρίς καμία επιφύλαξη πως έψαχνε τρόπο να ξεχωρίσει και να γίνει διάσημος. Το εναρκτήριο σάλπισμα ήταν η προτροπή του φωτογράφου Γιάννη Καζανίδη να χρησιμοποιήσει τη γνώση του και την αγάπη του για την κομμωτική. Έτσι κι έγινε, διαγράφοντας τελικά μια πολύ επιτυχημένη σταδιοδρομία και συλλέγοντας στο πολυσέλιδο λεύκωμά του διάσημα ονόματα από top models, ηθοποιούς και διάφορους καλλιτέχνες και ανθρώπους της show biz.Οι Naomi Campbell, Linda Evangelista, Kate Moss Ornella Muti, Monica Bellucci, Carla Bruni είναι κάποιες από τις εκτός χώρας μας διασημότητες, που είδαν τα κεφάλια τους να υποκλίνονται στα χέρια του.

Τα ημερολόγιά του αποτελούν απάνθισμα έμπνευσης και ομορφιάς με αποκορύφωμα εκείνο του 2010, στο οποίο μεταμόρφωσε 6 γνωστά μοντέλα σε Barbie, που η κάθε μία τους αντιπροσώπευε δύο μήνες.Διατηρεί έναν υπέροχο χώρο απέναντι από το άγαλμα του Τρούμαν στην Β. Κωνσταντίνου 30 και εκεί στεγάζει τις κομμωτικές του εξάρσεις.
Η αστρολογική συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/5645-Tryfwnas-Samaras-%E2%80%93-Talento-einai-na-eisai-o-eaytos-soy

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΥΓΕΙΑ- ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ!!!!!
ΑΡΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.