Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21 Μαίου έως 21 Ιουνίου 2011


ΚΡΙΟΣ
Το γεγονός για εσάς αυτό το μήνα, είναι πως ο Δίας εγκαταλείπει την περιπετειώδη στέγη σας στις 5/6 και απομένουν Κρόνος και Ουρανός, για να κοντράρετε την ατίθαση φύση σας.
Φυσικά ο ανάδρομος Πλούτωνας εξακολουθεί να αποτελεί ένα βάρος για εσάς του πρώτου δεκαήμερου, που μαζί με τον Ουρανό, κάνει ό, τι μπορεί για να σας κρατάει σε διαρκή εγρήγορση, ανησυχία, αγωνία και ξαφνικές κατολισθήσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.
Εσείς του δεύτερου δεκαήμερου έχετε άλλο καημό, με τον Κρόνο να σας τραγουδάει σαν τον Κακοφωνίξ, να αναλάβετε ευθύνες που σας πιέζουν, ενώ εσείς του τρίτου απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των προσφορών του Δία.

Με τον Ήλιο στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει στις επιδιώξεις.
Στις 3/6 που θα βρεθεί εκεί και ο Ερμής, θα επωφεληθείτε από το τρίγωνο με τον Κρόνο και από τις 5 έως τις 9 του μήνα, θα πείσετε για λίγο τους άλλους πως παρορμητικοί είστε μόνο από χόμπι. Το μυαλό θα λειτουργεί γρήγορα αλλά όχι επιπόλαια, ενώ η σοβαρότητα και η αξιοπιστία σας σε όλους τους τομείς, θα στελεχώσουν τα ζητούμενά σας. Έχετε τον τρόπο και τους πλανητικούς καθησυχασμούς για να γοητεύσετε.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έως τις 8/6 και τον Άρη έως τις 20/6, τα οικονομικά σας θα μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάτε χωρίς να ακούτε ένα κρύο ανέκδοτο, τουτέστιν όλο και κάτι θα τσεπώσετε, ρυθμίζοντας και κάποιες υποχρεώσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στις 2/6 στους Διδύμους αλλά και η μερική έκλειψη Ηλίου που τη συνοδεύει θα χρειαστεί την προσοχή σας σε ζητήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Στην Πανσέληνο της 15/6 στις 24ο του Τοξότη, ειδικά εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα αισθανθείτε κάτι αδιόρατο όπου, μαζί με την ολική έκλειψη Σελήνης που τη συνοδεύει, θα μπορέσετε να το φιλοσοφήσετε υπέρ σας.
Για τα υπόλοιπα ζώδια πατήστε εδώ

http://www.astrology.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=597&Itemid=62&zodCat=3&zodDet=0

Δεν υπάρχουν σχόλια: