Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Παγκόσμιο Συνέδριο Αστρολογίας 2011

Παγκόσμιο Συνέδριο Αστρολογίας 2011

στις 15 Μαΐου στην Αθήνα

από το περιοδικό Αστρολόγος και τη Λίτσα Πατέρα

· Πότε θα βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση?

· Γιατί φτάσαμε ως εδώ?

· Υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα βγουν ευνοημένοι από την σημερινή κατάσταση?

∆ιεθνούς φήµης αστρολόγοι που έρχονται στην χώρα μας για πρώτη φορά και ειδικά για αυτό το σκοπό δίνουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα αναλύσουν στο πλατύ κοινό την πορεία της οικονοµικής κρίσης,

το µέλλον του πλανήτη µας και τις επιπτώσεις της νέας αστρολογικής εποχής που ανοίγεται µπροστά µας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και στόχο έχει να βοηθήσει όλους εμάς να αξιολογήσουμε τα αστρολογικά δεδομένα και να βρούμε λύσεις με την βοήθεια των πλανητών. Μία πραγματική ξεχωριστή πρωτοβουλία του περιοδικού Αστρολόγος και της κας Λίτσας Πατέρα - ένας νέος θεσμός.

Οµιλητές:

Erich Bauer: Γερµανός αστρολόγος, ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής.Έχει γράψει πάνω από 60 βιβλία. Εξέδιδε το εβδοµαδιαίο περιοδικό strowoche». Γράφει για το «Cosmopolitan» και άλλα περιοδικά.

Wendy Stacey: Βρετανίδα αστρολόγος, υποψήφια διδάκτωρ κοινωνιολογίας, διευθύντρια της Mayo School of Astrology και καθηγήτρια της London School of Astrology, πρόεδρος της Astrological Association of Great Britain.

Michael Allgeier: Γερµανός αστρολόγος, διευθυντής του Astro-Kolleg Allgeier & Noé. Εκδίδει το περιοδικό «Sternbild» και ένα ετήσιο ηµερολόγιο µε αστρολογικές προβλέψεις (Allgeiers Astrologisches Jahresbuch).

Θα ακουστούν μέσω video, οι απόψεις των παρακάτω ομιλητών:

Nicholas Campion: Βρετανός αστρολόγος, ιστορικός, µε ειδίκευση στην ιστορία του πολιτισµού και στην πρακτική της αστρολογίας. ∆ιευθύνει το µεταπτυχιακό πρόγραµµα «Cultural Astronomy and Astrology» στο University of Wales Trinity Saint David, διδάσκει και στο Kepler College στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Συγγραφέας πολλών βιβλίων.

R. Hakan Kirkoglu: Τούρκος αστρολόγος, συγγραφέας, διδάσκει αστρολογία, έχει µάστερ οικονοµίας, ίδρυσε την Ένωση Αστρολόγων της Τουρκίας το 2000. Γράφει για τη «Milliyet» και διδάσκει αστρολογία σε ιδιωτικό πανεπιστήµιο στην Τουρκία.

J. Lee Lehman: Αµερικανίδα αστρολόγος, δόκτωρ βοτανολογίας. Έχει γράψει 7 βιβλία, καθηγήτρια και αντιπρόεδρος στο Kepler College, ισόβιο µέλος του National Council for Geocosmic Research των ΗΠΑ, της International Society for Astrological Reasearch και της American Federation of Astrologers.

Lara Owen: Βρετανίδα αστρολόγος, συγγραφέας. Έχει γράψει πέντε βιβλία, δίνει διαλέξεις και διδάσκει σε σεµινάρια που οργανώνει σε πολλές χώρες.

Bill Meridian: Αµερικανός αστρολόγος, ερευνητής των κύκλων των πλανητών σε σχέση µε την επιχειρηµατική δραστηριότητα και την οικονοµία από το 1972. Έχει εργαστεί στη Wall Street ως αναλυτής ωροσκοπίων εταιριών.

Georgia Stathis: Αµερικανίδα αστρολόγος, µια από τους συγγραφείς του βιβλίου «Financial Astrology for the 1990’s» («Οικονοµική Αστρολογία για τη ∆εκαετία του ’90»). Μέλος του προεδρείου της International Society for Astrological Reasearch.

Carrie Henderson-Lever: Αµερικανίδα αστρολόγος αναγνωρισµένη από το National Council for Geocosmic Research των ΗΠΑ, µέλος της American Federation of Astrologers. Έχει µάστερ στη συµβουλευτική ψυχολογία.

Το Παγκόσµιο Συνέδριο Αστρολογίας θα πραγµατοποιηθεί

την Κυριακή 15 Μαΐου στο Divani Caravel Hotel και ώρα 11.00 π.μ.

Κόστος συμμετοχής 50 euro

(Θα υπάρχει ταυτόχρονη µετάφραση)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 210 2594100

1 σχόλιο:

greecelands είπε...

Καλησπερα Καλο Καλοκαιρι Να Εχουμε Ευχομαι Απο Ρεθυμνο Κρητης!!

http://politismosrethymno.blogspot.com/2011/05/blog-post_4773.html