Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταγωνιστές της εβδομάδας από 31/1 έως 6/2/2011

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Στο θέατρο να ερμηνεύει Mozart

amadeus_copyΚυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στις 4/2 το επίσημο δελτίο τύπου για την πρεμιέρα στο θέατρο Βρετάνια του «Amadeus», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, όπου τον ομώνυμο ρόλο θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και μουσικός επιμελητής, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στις 15/2 και πρόκειται για ένα παραμύθι, ίσως εμπνευσμένο από μερικές αλήθειες, που αφορούν τα γεγονότα της εποχής και όχι μια πιστή βιογραφία του συνθέτη.

Ο ρόλος έχει γραφτεί από τον Peter Shaffer και εστιάζεται σε ένα παιδί, που είναι ο ήρωας σε όλο το έργο, που δεν μεγαλώνει ποτέ και μόλις μπαίνει στη διαδικασία να μεγαλώσει, τότε πεθαίνει.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας πολυσύνθετος Αιγόκερος (23/12/1975) με πάρα πολλές φιλοδοξίες, πολλές ικανότητες και αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις.

Το Τ – τετράγωνο μεταξύ Ερμή – Δία – Πλούτωνα στον παρορμητικό σταυρό, υπογράφει το περιεχόμενο των σεναρίων του, που διακρίνονται για το διαπεραστικό στοιχείο με τις συνεχείς αναφορές γύρω από τις περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις, τις ίντριγκες, καθώς και το μοιραίο με τη μορφή του αναπόφευκτου. Με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να εξωτερικεύει μέσω της τέχνης, τις καταπιεσμένες υποσυνείδητες επιθυμίες και αναρωτήσεις.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι πολύ ενδεικτικό για την εσωτερική του ανακατωσούρα, αφού ο Κρόνος κυβερνά τον Ήλιο του. Ο ρόλος του Mozart του πάει γάντι, αφού μπορεί να τον καλύψει ερμηνευτικά, αλλά και να τον κατανοήσει εσωτερικά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Adriana Sklenarikova – Μια θεά στη Βουλιαγμένη

adriana2Η πανέμορφη Σλοβάκα, ένα από τα διασημότερα μοντέλα στο χώρο της, με τα πανύψηλα πόδια και το σκανδαλώδες κορμί, πέρασε την Παρασκευή 4/2 από την χώρα μας, έμεινε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου στους Onirama με τον Διονύση Σαββόπουλο να βρίσκεται τυχαία στο διπλανό τραπέζι.

Σκοπός της 3ήμερης επίσκεψης, μια φωτογράφηση για εσώρουχα καλοκαιρινής σεζόν γνωστής εταιρίας, που φυσικά θα μάθουμε όλοι όταν γουρλώσουμε τα μάτια από τις φωτογραφίες.

Η μεταξύ των άλλων συμβία του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Cristian Karembeu, διαθέτει μια απόλυτη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στον Τοξότη που μπορεί να την κάνει αφελή, θυματοποιώντας την σε συνάρτηση με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, αλλά η τριπλή σύνοδος μεταξύ Ήλιου – Αφροδίτης – Πλούτωνα στην Παρθένο (17/9/1971), την προικίζει με έναν αδυσώπητο αισθησιασμό και μαγνητισμό, που τραβάνε επάνω της και ελέφαντα.

Το θέμα είναι αν κατά περίπτωση, μπορεί να σηκώσει και το βάρος του. 

 

Ονειροπαγίδα – Η δημοφιλής σειρά τελειώνει με βια-στική επιτυχία

oniropagidaΠρόωρο τέλος για την πολύ καλή σειρά του Ant-1 «Ονειροπαγίδα», η οποία ολοκληρώνεται στα 15 επεισόδια αντί στα 20 που είχε προγραμματιστεί. Με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καραμίχο και Μαρία Σολωμού σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και ένα όμορφο σενάριο της Τίνας Καμπίτση, η σειρά κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά το κανάλι βιάζεται για τους δικούς του λόγους που είναι η προβολή μιας καινούργιας. Μάλλον οι πολλές επαναλήψεις δεν υπολογίστηκαν σωστά και δεν τους έφτασε ο χρόνος. Όπως και να’ χει ήταν μια απολαυστική σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες από όλο το cast. Για τους πρωταγωνιστές Γιώργο Καραμίχο και Μαρία Σολωμού ο Δίας που μπαίνει τον Ιούνιο στον Ταύρο, υπόσχεται νέες ευκαιρίες και μια καλή συνέχεια.

Για τον Γιώργο Καραμίχο ο Δίας θα περάσει πάνω από τη Σελήνη του στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Ήλιο του από τον Αιγόκερω (3/1/1974), αλλά και σε τετράγωνο με Δία και Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα φέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Για την Μαρία Σολωμού το τρίγωνο με τον Δία της από την Παρθένο, αλλά και οι αντιθέσεις του Δία από τον Κριό ως τον Ιούνιο, προς τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Ερμή από το Ζυγό (1/10/1979) και το εξάγωνο προς τη Σελήνης της από τον Υδροχόο, υπόσχονται μια διαρκή κίνηση και πολλές επιλογές.

Καλή τους συνέχεια.

Περισσότερα εδώ
http://www.astrology.gr/Celebrities/item/2001-Kosmiko-Hmerologio,-7-Febroyarioy

3 σχόλια:

Leviathan είπε...

i oneiropagida itan apo tis kaliteres seires ta 2 teleutaia xronia! :) kali evdomada!! :)

καψοραχη είπε...

καλησπερα αστεροπαιδα!
χαθηκαμε...
φιλια πολλα

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Kαλό Σ/Κ τρελοί!