Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μαλβίνα Κάραλη - Αστρολογικό αφιέρωμα

"Φίλες και φίλες, ευτευτέστετε….

Σαν σήμερα στις 3/2/1952 στον Πειραιά, γεννήθηκε η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν 2 ημερομηνίες,1952 και 1954, με την τελευταία να χρησιμοποιείται και από τις εφημερίδες, αλλά αναφέρεται και από την ίδια σε ένα μίνι βιογραφικό της, στο οποίο όμως αφήνει μια αλληγορική αβεβαιότητα.
Η πραγματική της ημερομηνία είναι 3/2/1952 διαβεβαιωμένη από την κόρη της Μελίτα, που είχε την καλοσύνη να μου την πει. 
malvina2Το κορίτσι από τα Ψαρά άκουγε αρχικά στο όνομα Μαρία - Ελένη Σακκά.
Απέκτησε φανατικές συμπάθειες και φανατικές αντιπάθειες, όπως οι περισσότεροι της δικής της ιδιοσυγκρασίας.
Πνεύμα ανήσυχο και ανατρεπτικό με άψογη χρήση του λόγου, απόφοιτη του Αρσάκειου και Γαλλο- αναθρεμμένη, με σπουδές κυβερνητικής στο Παρίσι, που ακολούθησαν τα μαθηματικά και η Ιστορία Τέχνης.
Δημοσιογράφος και αρθρογράφος στα μεγαλύτερα έντυπα, τηλεοπτική «persona» και συγγραφέας. ‘Έγραψε αρκετά βιβλία με τη «Σαββατογεννημένη» να υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Επίσης εξέδωσε σειρά πέντε βιβλίων μαγειρικής υπό τον γενικό τίτλο «Η κουζίνα της Μαλβίνας - Μαλβινέζικα» καθώς και την μυθιστορηματική βιογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη («Γλυκό κορίτσι»). Η τελευταία της εκπομπή στο «Mega Channel» «Μαλβίνα Hostess» θα παραμείνει ένα γεγονός στα τηλεοπτικά δρώμενα, με ένα είδος κριτικής και διακωμώδησης περισσότερο των πολιτικών, που σπάνια διανθίζεται και δύσκολα φιλοξενείται από τα κανάλια.
Επίσης αξέχαστη θα παραμείνει και για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με τις ατάκες της να τον κεντρίζουν με το γνωστό καυστικό και ανυπέρβλητο χιούμορ.

Υπήρξε πάντα σημαιοφόρος στα μαθητικά της χρόνια και οι επιδόσεις της ξεπερνούσαν το άριστα. Παντρεύτηκε 3 φορές και απέκτησε 3 παιδιά.
Έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2002 υποκύπτοντας στην ασθένεια που την κατέβαλε.
Μια γυναίκα, που μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να την κάνει να υποκύψει....
Η Μαλβίνα ήταν μια γνήσια εκπρόσωπος του ζωδίου του Υδροχόου, με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο.
Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που ξεμπρόστιαζε ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από ένα διαβρωτικό και ενίοτε χθόνιο-υποχθόνιο χιούμορ. Το τ-τετράγωνο στα σταθερά ζώδια, μεταξύ Ήλιου – Σελήνης – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του Ωροσκόπου στο Μεσουράνημα, και σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος τον Ήλιο, στάθηκε ένα βαρύ φορτίο, που από τη μία της έδινε δύναμη και από την άλλη δοκίμαζε ανελέητα τους χειρισμούς της.
Ο Ήλιος σαν κυβερνήτης του μεσουρανήματος ήταν παράλληλα σε εξάγωνο με το Δία και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που της έδωσε όλη την ευχέρεια να βιώσει τις αναποδιές της, υμνώντας και χαριτολογώντας τις διαδικασίες τους. Έτσι της χάρισε την καθιέρωση και την αναγνώριση σαν ένα δημοφιλές και πολυσυζητημένο πρόσωπο στο χώρο της.
Περισσότερα εδώ
http://www.astrology.gr/Celebrities/item/1888-Malbina-Karalh-Mia-axechasth-oikodespoina

5 σχόλια:

Takis X είπε...

Είστε υπεροχα παιδιά. Να στε καλά που την θυμοσαστε..

Klelia είπε...

Καλημερα Αστροσυμμοριτες. Ευχαριστη εκπληξη η Μαλβινα και πολυ επικαιρη με ολα αυτα που συμβαινουν σημερα.που ειναι να τα ξαναχωσει.

D.Angel είπε...

Μεγάλη Μορφή!
Φιλιά

~reflection~ είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σ'αυτη τη Γυναίκα....

μαλλον δεν έτυχε ευνοϊκής Συνεδρίας Πλανητών...

μα ΑΥΤΗ ήταν η ευνοϊκή Συνεδρία του Ουρανού μας....

Φιλιά.....όσα τ'αστερια που μελετάτε!!!

KitsosMitsos είπε...

Αξέχαστη, μοναδική!