Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταγωνιστές της εβδομάδας 14 έως 20/2/2011


albanoΓιάννης Πλούταρχος – Με Ιταλική βράβευση και εκτός των συνόρων επιτυχία

Μεγάλες στιγμές για ζει ο συμπαθής καλλίφωνος τραγουδιστής μας, εφόσον πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο στο «Ariston Theater» ερμηνεύοντας το χορωδιακό κομμάτι της όπερας «Nabucco», «Va Pensiero», που είναι ο πνευματικός εθνικός ύμνος των Ιταλών, μαζί με τους Al Bano και την Ελληνίδα σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου.

Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που παίρνει μέρος στο φημισμένο φεστιβάλ μουσικής, είναι κατενθουσιασμένος, το ίδιο και οι άλλοι μαζί του, όπως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, ο μεγάλος τραγουδιστής Gianni Morandi, ο οποίος τον επαίνεσε επανειλημμένα.

Η συνεργασία του με τον Al Bano πούλησε στην Ελλάδα πάνω από 180.000 αντίτυπα, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα πάνω απ’ όλους, τους ιδιοκτήτες των πάγκων με τα μαϊμού cd.

Η επανεμφάνισή του στην κορυφή έχει αρχίσει πριν από μήνες και θα κορυφωθεί με το πέρασμα του Δία, σε τρίγωνο με τον Ήλιο του από τον Τοξότη, αλλά και την αντίθεση με τον Ουρανό, που θα τον βγάλει έξω από τα μέχρι τώρα όρια, που τελείωναν κάπου κοντά στο Γκάζι, άντε και μέχρι την Παραλιακή. Όσο για τους προοδευτικούς Αφροδίτη, Άρη, Δία, Ποσειδώνα, έχουν στήσει ήδη το κόκκινο χαλί, αναμένοντας τον επίσημο προσκεκλημένο.

CisseDjibril Cιsse – Παρέλαβε το βραβείο με αυτοσχέδια ενδυματολογική βόμβα

Όταν είναι κάποιος star δεν φτάνει να είναι εξειδικευμένος star.

Ο λόγος για τον μαγευτικό Γάλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που βραβεύτηκε από το περιοδικό Status σαν ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς και εμφανίστηκε με φούστα, τονίζοντας το σταριλίκι, που τον διέπει στο έπακρον.

Με μία στιλιστική καινοτομία, εκκεντρική αλλά κομψή και πρωτότυπη, παρέλαβε το βραβείο του χωρίς να χάσει έστω και ελάχιστη από την αίγλη του, ενάντια στις ηθικολογίες και τους συντηρητισμούς του ποδοσφαιρικού και όχι μόνο, κύκλου.

Η σχέση του με τη μόδα είναι ερωτική και πώς να μην είναι, όταν ένα Λιοντάρι έχει ωροσκόπο Ζυγό, με Ήλιο στο μεσουράνημα σε τετράγωνο με Ουρανό.

Ο ισχυρός Άρης του στην ακμή του μεσουρανήματος σε τετράγωνο με Πλούτωνα μπορεί να κάνει μία φούστα να φαίνεται σαν στολή superman, ενώ η παράλληλη σύνοδος Δία – Κρόνου με τον ωροσκόπο, πατρονάρει άψογα κάθε του επιλογή.

Μετά τη λήξη της καριέρας του θα είναι ο επόμενος grand μόδιστρος και ας μην το ξέρει ακόμα.

Συγχαρητήρια monsieur Cisse!

Harry_BelafonteHarry Belafonte – Ο θρύλος στο φεστιβάλ του Βερολίνου

Συγκίνηση και δέος προκάλεσε η παρουσία του στο 61ο Φεστιβάλ του Βερολίνου γνωστό ως «Μπερλινάλε», καθώς σηκώθηκε να χαιρετήσει το κοινό με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Sing your song», που αναφέρεται στα σημαντικότερα στάδια της ζωής του. Ο θρύλος Belafonte κουβαλάει επάξια το νόημα της λέξης, αφού εκτός του ότι έκανε παγκοσμίως γνωστή τη μουσική της Τζαμάικας, οι επιτυχίες του τραγουδιούνται ακόμη και όπως ακούγεται και στο ντοκιμαντέρ, «Έγινε θρύλος επειδή πήρε πάνω του όλα τα βάσανα του κόσμου και τα έκανε δικά του». Το ντοκιμαντέρ δεν έχει διανεμηθεί ακόμα στη χώρα μας.

Διανύοντας τα 84 του χρόνια, με τόσο μουσικό, κινηματογραφικό, θεατρικό και πολιτικό απόθεμα, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που παραμένουν ζωντανοί μέσα στην αιωνιότητα. Αγωνιστής και προικισμένος, γιος Τζαμαϊκανής καθαρίστριας, γεννημένος και γαλουχημένος στα στενά του Χάρλεμ.

Η ζωή όμως τον προόριζε για υψηλές κορυφές, τις οποίες κατέκτησε με τη σύνοδο Ήλιου – Δία στο μεσουράνημα σε τρίγωνο με Πλούτωνα, απλώνοντας σαν ωκεανός την ευαισθησία του Ιχθύ (1/3/1927) και την επικοινωνιακή χάρη του Δίδυμου ωροσκόπου του.

Πολύμορφος με τριπλή σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης – Ουρανού με τον Ερμή να κυβερνά τον ωροσκόπο και τον 5ο οίκο και χαρισματικός, με ακριβέστατο εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη να κυβερνούν τον άξονα 6ου – 12ου οίκου, ήταν παντού και πουθενά και πάντα ταπεινός, παρά το τεράστιο μέγεθός του. Ένα ντοκιμαντέρ μιας ζωής, που αξίζει να δούμε.

Περισσότερα εδώ

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/2462-Kosmiko-Hmerologio-21-Febroyarioy

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΡΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!!!!