Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο Δίας στον Κριό – Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.

Ποιος πλανήτης στο ζωδιακό είναι αυτός που μοιράζει τα χαρτιά σαν τον πιο ενθουσιώδη γκρουπιέρη χωρίς στησίματα και παγίδες;
O γενναιόδωρος Δίας,
ο επεκτατικός, αισιόδοξος και φιλοσοφημένος.
Ο τυχερός μπαλαντέρ που σηκώνεις και ανακουφίζεσαι, ο εχθρός της μιζέριας, ο φορέας της καλοτυχίας, ο ευπρόσδεκτος επισκέπτης.

Ο Δίας ο πλανήτης της πνευματικής εξέλιξης και της εσωτερικής δύναμης, μπήκε χθες το πρωί 6/6/2010 στο ζώδιο του Κριού, αποτελώντας άλλο ένα σημαντικό γεγονός στην αστρολογική σκακιέρα των ημερών μας.
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που αναγνωρίζει στον επισκέτη του πολλά κοινά σημεία με τη δική του φύση, δημιουργώντας μια σύνθεση πρωτοποριακού πνεύματος και θετικής θεώρησης.
Νέες ανακαλύψεις θα δοθούν στην ανθρωπότητα και οι ιατρικές μελέτες θα αποκτήσουν πολυπόθητη ταυτότητα, αφού οι έρευνες θα δώσουν συγκεκριμένα αποτελέσματα..
Η δραστηριότητα αυξάνεται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ότι σχετίζεται με αθλητισμό και πρωταθλητισμό θα βρεθεί στο προσκήνιο, με εντυπωσιακές καταρρίψεις παγκοσμίων ρεκόρ, με εμφάνιση πολύ δυνατών αθλητών και ειδικά σε ότι αφορά την ταχύτητα.
Η παρουσία του Δία όμως στο ζώδιο του Κριού συνοδεύεται και από τον Ουρανό στην ίδια θέση, τον Κρόνο σε αντίθεση από τον Ζυγό, και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο από τον Αιγόκερο.
Τα αφροδισιακά εδέσματα επάνω στο τραπέζι καλούμαστε να τα απολαύσουμε με χέρια σχεδόν δεμένα και να αποδεσμευτούμε πολυμήχανα από τα σχοινιά , αν θέλουμε να φτάσουν στο στομάχι μας.
Η εκρηκτική αντίθεση Κρόνου – Ουρανού κάτω από το βλέμμα του Δία στον Κριό, γίνεται εύφλεκτη και το βίαιο κλίμα και οι επαναστατικές ενέργειες, μπορεί να οδηγήσουν σε ακραία γεγονότα λόγω της ανυποχώρητης φύσης του Κριού που δεν συμβιβάζεται, με αποτέλεσμα την ολική διάλυση αλλά και την άμεση επαναδόμηση.
Η ανυπομονησία του Κριού σε συνδυασμό με αυτές τις αστρολογικές επιρροές διογκώνει τις ιδιότητες του Δία, προκαλώντας δυσάρεστες εκπλήξεις και κινδύνους. Οι πιθανότητες ατυχημάτων αυξάνονται όπως η θερμοκασία αυτή την εποχή και έως τις 9/9 θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί.
Επικρατεί μία ατμόσφαιρα, που πιθανολογείται να ξεσηκώσει το σύμπαν με έντονα καιρικά φαινόμενα και ηφαιστειακές διακυμάνσεις, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αισθανόμαστε μια αλλοφροσύνη, που καλούμαστε να διαχειριστούμε οπωσδήποτε.
Εχουμε να κάνουμε με την υπερβολή που φέρνει ο Δίας ειδικά στο ζώδιο του Κριού, μεταλλάσοντας τις εποικοδομητικές έννοιες του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας σε επιπολαιότητα και ασυδοσία.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες των ζωδίων τους, βλέπουν τη ζωή τους σε τρισδιάστατες οθόνες με την αίσθηση να προλάβουν να δράσουν μέσα από τον καταιγισμό των εναλλαγών που τις περιβάλλει.
Το σίγουρο είναι πως θα αναλάβουν ευθύνες και δεσμεύσεις, θα αναθεωρήσουν μέχρι τελικής διαφάνειας, θα αποδεσμευτούν από οτιδήποτε και οποιονδήποτε τους κρατάει στάσιμους και θα συμμορφωθούν σε κανόνες προκειμένου να βγουν λυτρωμένοι και αναζωογονημένοι σαν μετά από ένα πολύωρο spa.

Με τον Δία στον Κριό οι επίσης γενημένοι στις πρώτες μέρες των ζωδίων του Λέοντα ,Τοξότη, Υδροχόου και Διδύμων θα μοιάζουν με ανέμελες μαθητριούλες που συλλέγουν τυχερές ανεμώνες στην ποδιά τους.
Η νέα οπτική γωνία που τους ανοίγεται, θέτει τις βάσεις για την προσωπική τους εξέλιξη και τη διευθέτηση των προβλημάτων που ως τώρα τους απασχολούσαν, ενώ παράλληλα ο δρόμος είναι γεμάτος από ευκαιρίες που τους προκαλούν, όπως η γύρη τις μέλισσες.

Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί επεξεργάζονται τα γεγονότα πράττοντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ό,τι σχεδιάζουν.

Η παρουσία του Δία στον Κριό (πάντα συνδυαζόμενη) μας λέει πως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε μία διαμάχη για να ξεφύγουμε από τη διαμάχη, αλλά να πολεμήσουμε την ήδη υπάρχουσα με ειλικρίνεια και θάρρος, ώστε κανένα απωθημένο να μην γίνει εστία πολύχρονων τύψεων και οπισθοδρόμησης της πορείας μας.


Κατερίνα Σαλωνίκη

16 σχόλια:

eirini katsa είπε...

Καλησπέρα Αστρο-συμμορίτες!!!
Ποποπο...πόσο μέσα στις σκέψεις μου...είναι οι προβλέψεις..
Καρκίνος....θα γίνει ξεκαθάρισμα...κανονικό!!!
;)

καψοραχη είπε...

εγω παντως ανεμωνες δεν μαζευω!!!!...ουτε κοκκινοσκουφιτσα θα γινω....μονο κουκουλα θα φορω...μαυρη!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΕΙΡΗΝΗ,

Ξεκαθάρισμα κανονικό ναι, για τους Καρκίνους των πρώτων ημερών.
οι άλλοι αναμονή..

ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΑΣ,

Εσύ είσαι γεννημένη άλλο δεκαήμερο.
Κράτα το μαύρο σκούφο γερά.
Φιλιά.

Βάσσια είπε...

Ταιριάζουμε βλέπω με τον Δία..... καλό είναι τώρα αυτό;

Καλή εβδομάδα συμμορίτες :-)

Skouliki είπε...

αμα ειανι χωρις δυσκολια να κλεισω τωρα τις διακοπες μου
καλημερα

tania είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !! ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 26/7 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !! ΦΙΛΙΑ!!

Κυανή είπε...

Ωραίο άρθρο Κατερίνα! Απλό και ουσιώδες.
Φιλιά

zoyzoy είπε...

Ο Θεός βοηθός για όλους μας!
Εγώ λέω να μη βάλω αυτή την εποχή καθόλου κόκκινο :))

Φιλιά θαλασσινά Συμμορίτες!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Για τους Καρκίνους του 2ου 10ημέρου, ούτε συζήτηση, κα Κατερίνα...Καλάαα, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!
Την καλησπέρα μου, τα σέβη μου, τα φιλιά μου...αυτά [δεν ξέχασα κάτι φαντάζομαι...
Α! Έχω ένα κείμενο στα σκαριά αλλά θέλω τη βοήθεια των Συμμοριτών-ξέρετε εσείς τώρα τι θέμα έχει το κείμενο, μη τα λέμε συνέχεια!]

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα παιδιά.

ΚΥΑΝΗ,

Ευχαριστούμε, αλλά άντε τώρα που δεν έχεις προφίλ και είσαι μία απλή αναγνώστρια να πείσεις έναν ρεζίλη αστρολόγο τον Γαζή, πως δεν είσαι μία από εμάς και δεν πράττεις όπως αυτός.

GI GAGA KOUNI BELI,

Ευτυχώς εσύ είσαι εξοπλισμένος και διαβάζεις και κρίνεις οπότε εκεί έχασε.
Φυσικά και θα βοηθήσουμε στο ύψιστο έργο σου ενάντια στη βλακεία και στη ρουφιανιά.

ckarelio είπε...

Καλησπέρα παιδιά,
καλή εβδομάδα :-)

Leviathan είπε...

euxaristoume gia tis provlepseis :) :) kali evdomadaaaa! :)

mia maria είπε...

Τουλάχιστον ξυπνάμε και παλεύουμε, κάτι είναι και αυτό:)
Καλή εβδομάδα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή βδομάδα συμμοριτάκια!!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

"Οι γεννημένοι τις πρώτες 5 μέρες των ζωδίων τους" με μπερδεύει λίγο, αλλά σε τελική ανάλυση όλα θα τα ξεκαθαρίσουμε και θα τα διαχειριστούμε ανάλογα... και εύχομαι όλοι να βγούμε λυτρωμένοι και αναζωογονημένοι!
Καλή εβδομάδα Συμμοριτάκια μου!

Ανώνυμος είπε...

εγώ η δίδυμος Β΄, γιατί δεν μάζεψα τέτοιες ανεμώνες αγαπητή συνονόματ; :(
φταίει η σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται...