Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2010


Απολαύσατε την πρωτοχρονιάτικη σαμπάνια σας;

Καλέ φορέστε και κάτι πιο επίσημο και αλλάξτε το ύφασμα στα εκκεντρικά σας ανάκλιντρα, που πάνω τους άραζε τόσο καιρό ο ευεργέτης Δίας, ξεπροβοδίζοντάς τον στην αναχώρησή του από το σπιτικό σας, στις 18/1/2010.

Την καινούργια διακόσμηση αφήστε να την απολαύσει ο Κρόνος από τον φιλικό Ζυγό, που θα σας προσφέρει μια αίσθηση σοβαρότητας και ευθύνης, τουτέστιν συμμαζεύεστε και αστραποβολείτε συγχρόνως, με στοχευμένες κινήσεις.


Εσείς του 1ου δεκαήμερου βλέπετε τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό να επισκέπτεται προσωρινά το ζώδιο του Κριού μαζί με τον Δία στα τέλη Ιουλίου και ενώ έχετε καταπληκτική θέση βολής στη γραμμή του τρίποντου, ας περιμένετε για να ευστοχήσετε σίγουρα την επόμενη χρονιά, που θα εγκατασταθεί για τα καλά.


Το καλοκαίρι θα αισθάνεστε πως κάτι πρέπει να αποβάλετε εκτός από τον ιδρώτα και αυτό είναι κάθε αρνητική σκέψη, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε (προς θεού όχι πάλι διανοητικά) προς όφελός σας, το μετέπειτα διάστημα.


Η εσωτερική κίνηση είναι μεγάλη και η συμφόρηση στους δρόμους σας αρκετή, ώστε να σας αναγκάσει να βρείτε διεξόδους από στενάκια και να θαυμάσετε για άλλη μια φορά την αποτελεσματικότητά σας.

Αυτό γιατί ο Αρης απέναντι στον Λέοντα, δημιουργεί μία ένταση σε εσάς του 2ου και 3ου δεκαήμερου που όμως μπορεί με κατάλληλους χειρισμούς να αποβεί εποικοδομητική, αρκεί να μην κολλήσετε σε ατέλειωτες εκλογικεύσεις και να μην αερίζετε συχνά το όχημα με ανοιχτό παράθυρο, ώστε να μην παίρνουν κι άλλο αέρα τα μυαλά σας.

Συγκεντρωθείτε και εστιαστείτε στους τομείς που θεωρείτε πως χρειάζονται επιτηδειότητα, αφήνοντας το κουτσό και χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια σε άλλο παιχνιδάκι..


Τα οικονομικά σας θα ταξιδέψουν με lear jet πολυτελείας και πολλοί πιθανά να έχετε, απρόσμενες απολαβές.

Η χρονιά αυτή μοιάζει περισσότερο με σπορά παρά με συγκομιδή.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι ένας καλός απολογισμός και όχι ένας καλός υπολογισμός, δηλαδή να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και όχι να τις στηρίξετε στις πλάτες των άλλων.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι ψύχραιμα και ειλικρινά, θα βρείτε λύσεις και διεξόδους και θα τροχιοδρομηθείτε προς μία νέα πραγματικότητα.


Κατερίνα Σαλωνίκη



11 σχόλια:

Εύα είπε...

να αγιασει το στομα σας! :-)
α'ι'ντε να παρουμε σειρα κι εμεις οι...λευτερες!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

EYA,

χα,χα,χα,χα,χα!!!!!!!!!!! δεν αντέχουμε.
Περίμενε και έρχονται!

Υδροχοάκι είπε...

Οι υπέροχοι υδροχόοι σας ευχαριστούμε που μας αναλύσατε και μας δίνετε κουράγιο !
Ως γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού με ήλιο και ωροσκόπο έχω να σας ομολογήσω ότι ελπίζω το 2010 να με αποζημιώσει γιατί από το 2007 με δυσκολία βρίσκω κάτι καλό ενώ από ταλαιπωρίες απογοητεύσεις στεναχώριες και θέματα υγείας ουου μπούχτησα
ευχαριστώ για την ελπίδα που μου δώσατε στην ανάγνωση της ανάλυσης σας

xristina είπε...

ωχ...κατα λάθος...ήμουν στο προηγούμενο πόστ και έβλεπα τον Καραμίχο. καλα...δεν πειράζει, δεν είμαι Υδροχόος...

anastasia είπε...

Ούτε φέτος θα έχουμε συγκομιδή? Anyway ευχαριστούμε πολύ για την πρόβλεψη!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Κάθε χρόνο σπέρνουμε κι από συγκομιδή τίποτα...θα πάω στην Εθνική να πετάξω γάλατα για να διαμαρτυρηθώ! :p

Καλή χρονιά να έχουμε!!

Διαδρομές του νου και της ψυχής είπε...

Περίμενα να ακούσω κάτι πιο συγκεκριμένο
Όχι πάλι σπορά,έλεος!!!

Καλή χρονιά, ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες ειδικά με τους Υδροχόους. Θα μου πεις...είμαστε ιδιαίτεροι και δίκιο θα'χεις...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Για τα ψαράκια πότε θα πείτε??
Να δω τι με περιμένει δηλαδή;-)
Καλή βδομάδα συμμοριτάκια!!

loulou είπε...

Σαν γνησια Υδροχοος σε ευχαριστω
για την προβλεψει!!
Καλη χρονια και παλι.

Loulou

''Ουρανοκατέβατοι'' είπε...

:)

fotini είπε...

καλοι μου φιλοι,
χχμμμμ μου δωσατε μια ελπίδα γιατι στις 3 του μήνα, αρχες δηλ ετους αυτου με υποδεχθηκε ο νεος χρονος με ένα τσουβαλι αναποδιες...

καλη χρονια να χετε