Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Βραβεία MAD και το φαινόμενο Αννα Βίσση


Το Mad διοργάνωσε την Τετάρτη 24 Ιουνίου και για 6η συνεχή χρονιά τα «Mad Video Music Awards 2009» στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" που θα δούμε αύριο βράδυ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η «Αννα Βίσση» βραβεύτηκε και πάλι με το παραπάνω, αλλά η εμφάνισή της δημιούργησε για άλλη μία φορά αμφιλεγόμενες αντιδράσεις.

Οχι δεν αμφισβητούμε το ταλέντο της, την πολύ καλή φωνή της, την απογειωτική σκηνική της παρουσία, αλλά κάτι στην συνεχή προσπάθειά της, θέλει αλλαγή.
Εντάξει σαν καλή Τοξότης με Σελήνη στον Τοξότη, έχει την τάση και το χάρισμα να διατηρείται φρέσκια και νέα, αλλά ο τρόπος της έχει ξεφύγει από το μέτρο.

Στο καινούργιο τραγούδι της που ακολουθεί με τίτλο «Στην Πυρά» (ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα) και για το οποίο βραβεύτηκε, εμφανίζεται σαν 25άχρονη που έχει συνάψει σύμβαση αιώνιας νιότης.
Μέσα από ένα καλογυμνασμένο σώμα, αέρα star και άψογη κίνηση, οι μπάλες της σιλικόνης και η ενδυματολογικές της επιλογές δεν απορροφούνται από το μάτι μας και δεν χωνεύονται από τις αισθήσεις σαν φυσιολογικές.

Στα 52 της χρόνια μπορεί να παραμένει η αγαπητή «Αννούλα» στη θύμησή μας, αλλά στην πραγματικότητά μας, λέμε «όχι άλλο κάρβουνο» σε αυτή την ατέλειωτη ματαιοδοξία που όχι μόνο δεν της προσθέτει, αλλά της αφαιρεί λάμψη και γοητεία.
Και ας προστεθεί και η ατάκα της στην παρουσίαση που έκανε στην σχεδιάστρια μόδας "Patricia Field".
"Με τις ενδυματολογικές της προτάσεις απελευθερώνει τις γυναίκες. Μας κάνει τσούλες με νόημα".


36 σχόλια:

Raven είπε...

Πες τααααααααααααα! Επιτέλους δηλαδή!!!

Σόρυ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μπεμπεκίζει πολύ και δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ηλικία τους και την ζωή τους.

Όσο για το τραγούδι είναι επεικώς απαράδεκτο και η εμφάνισή της στο videoclip επίσης... Κρίμα και την έντυσε η μεγάλη στυλίστρια του Sex and the City... Αλλά όταν έχεις τέτοιο μοντέλο, τι να κάνεις πια; Κανείς δεν γεννήθηκε Θεός! :))))

(άκουσα ότι θα παίξει κιόλας στο sequel του Sex and the City; έλεοοοοοοοοοοοοοοος)

Φιλάκια πολλά

Laplace είπε...

καλημερα σας
μας λειψατε..
λοιπον..θα τα δω την τεταρτη..
στα mad χορευει απο παλια κ μια γνωστη μου(απο αυτες τις πεθαμενες που νομιζουν οτι ολη η ζωη ειναι χορος κ ρηχοτητα κ δεν εχουν ανοιξει ενα βιβλιο στην ζωη τους) κ τα εβλεπα σχεδον καθε χρονο...

μην ξεχναμε οτι ειναι η χαρα του ματακια ελληναρα..βρισκουμε ευκαιρια να δουμε τις....παπαριζου κ ταμτες κλπ πεθαμενες(χωρις να το ξερουν) να κανουν αηδιες κ να το παιζουν 'προχωρημενες'..

συμφωνω απολυτα με την αναρτηση σας!!!

ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!

κ μας πλασαρει κ το ζομπι την στυλιστρια του sex and the city σαν ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ καθε γυναικας..να μας συγχωρουν οι ρηχες γυναικες σαν την Βισση αλλα αλλα ειναι τα ινδαλματα των γυναικων που ειναι στο περιβαλλον μας.

τοξοτινα εεεεε?
ελπιζω οι τοξοτινες με σεληνη αιγοκερω κ αφροδιτη αιγοκερω να μην καταντουν κ αυτες ετσι στα 50 τους κ τρεχουμε...
χαχα

magika de spell είπε...

Βρε παιδιά το κοινό της Βίσση εδώ και χρόνια είναι μέχρι 25 το πολύ. Αυτή είναι η πλειοψηφία του κοινού της και κυρίως αυτοί αγοράζουν τους δίσκους και πάνε να τη δουν. Οπότε η εμφάνιση είναι ανάλογη του κοινού της.

Επίσης αυτή η εμμονή με τη νεότητα που έχει συνδέεται άμεσα με την εμμονή που έχει για διεθνή καριέρα. Προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν νεότερη κι έτσι όσο ζει ελπίζει....
Νομίζω ότι το πιο γελοίο που κάνει πλέον είναι αυτό. Κατά καιρούς δε διαρρέονται και φήμες για κάτι υπερπαραγωγές στο εξωτερικό (δίσκους με ξένους παραγωγούς κ.λ.π.) από το περιβάλλον της προφανώς, δεν γίνεται τίποτα και γίνεται περισσότερο ρεζίλι.
Είναι δυνατόν να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι οι παραγωγοί στο Λονδίνο και τη Ν. Υόρκη βρήκαν στο πρόσωπο της 52χρονης τη νέα παγκόσμια σταρ;;; Κάθε τρεις και λίγο ετοιμάζει διεθνή καριέρα

Κατά τα άλλα η μόνη από όλες τους που έχει κάνει όντως διεθνή καριέρα και δεν το διαφημίζει τόσο όσο θα περίμενε κανείς είναι η Άντζελα Δημητρίου γιατί διεθνές δεν είναι μόνο η Ευρώπη και η Αμερική είναι και ο υπόλοιπος κόσμος. Στη Λιβύη ας πούμε η Άντζελα κάνει πάταγο!! Τρελές πωλήσεις

Υ.Γ. Δεν κάνω την "επιπέδου" ρε παιδιά και έχω και τη γυναικεία ματαιοδοξία μου ως ένα βαθμό αλλά αυτό το sex and the city ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μου καίει τον εγκέφαλο άσε που ότι λένε κι ότι κάνουνε αυτές εμείς οι Ελληνίδες τα έχουμε κάνει και πει προ πολλού. Είναι τόσο προβλέψιμοι οι διάλογοι

Laplace είπε...

magika de spell συμφωνω οτι το sex and the city ειναι η αποθεωση της γυναικειας ματαιοδοξιας..

δεν ειναι μονο η δημητριου..ειναι κ πολλες αλλες πχ αρβανιτακη,αλεξιου(ισραηλ,λιβυη,τουρκια κλπ)αλλα κ Μουσχουρη(περισσοτερο σε δυτικες χωρες) κ αλλες

αλλα εδω στην ελλαδα νομιζουν οτι ολοι στο εξωτερικο σκεφτονται σαν εμας..

σου λεει η αλλη ειναι ο ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΑΡ..τι ρουβας ρε κοπελια...ξυπνα κ βγαλε τα γυαλια,δεν ειναι η ελλαδα το κεντρο της γης..

σου λεει ειναι η Βανδη ΣΤΑΡ..κ γελανε κ οι πετρες..

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα παιδιά!!!

Laplace,

Αυτό με την Βανδή και τις πέτρες είναι το πιο σίγουρο.
Μα είναι δυνατόν αύτό το άθλιο μελό να λέγεται ερμηνεία?
Κρίμα πάντως γιατί έχουν καλές φωνές, αλλά νομίζουν πως όταν τραγουδάνε σαν να σφίγγονται σε δυσκοίλια, γίνονται πιο πειστικές.
Οχι κορίτσια, άλλο το κλίσμα και άλλο το μικρόφωνο.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα παιδιά!!!

Laplace,

Αυτό με την Βανδή και τις πέτρες είναι το πιο σίγουρο.
Μα είναι δυνατόν αύτό το άθλιο μελό να λέγεται ερμηνεία?
Κρίμα πάντως γιατί έχουν καλές φωνές, αλλά νομίζουν πως όταν τραγουδάνε σαν να σφίγγονται σε δυσκοίλια, γίνονται πιο πειστικές.
Οχι κορίτσια, άλλο το κλίσμα και άλλο το μικρόφωνο.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Επίσης η Αννα Βίσση έχει Σελήνη σύνοδο Κρόνο στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Ο ωροσκόπος της είναι ή Αιγόκερως ή Υδροχόος, θα πρέπει να το ξαναδούμε (μυστική πηγή).

Laplace είπε...

αυτη η αφροδιτη στον υδροχοο ειναι οτι χειροτερο μαζι με διδυμο κ κριο πιστευω...
δεν εχω πετυχει ανθρωπο με αυτες τις αφροδιτες που να μην εχει βασανιστει(συνηθως απο δικες τους λανθασμένες επιλογές κατα την διαρκεια της σχεσης )

magika de spell είπε...

Αστροσυμμορίτες αυτό το σχόλιο σας με το κλίσμα ήταν άπαιχτο !!!:):):)

Πάντως ναι, νομίζω ότι έχουν και οι δυο και ιδιαίτερα η Βίσση εξαιρετικές φωνές και πάνε χαμένες με τις μπούρδες που τραγουδάνε. Τα τραγούδια τους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις φωνητικές. Η μαμά μου που παλιά ήταν φαν της Βίσση λέει: "αυτός ο μ.....ς ο Καρβέλας την κατέστρεψε"!

Laplace, αυτές που αναφέρεις είναι καλλιτέχνιδες εγώ μιλώ για τις τραγουδιάρες



Υ.Γ. Παρότι αυτό το "στην πυρά" είναι ότι πιο σαχλό έχει ακουστεί πρόσφατα το έχω αφιερώσει σε έναν τύπο που με είχε φτύσει πρόσφατα και έχει ξενέρωτες φίλες, του πάει πολύ!!

καψοραχη είπε...

οταν εισαι 52 και το κοινο που απευθυνεσαι ειναι το πολυ 16 αυτα παθαινεις!!!!
ειναι ματαιοδοξια να προσπαθεις να μεινεις 25 και ανοησια μαζι!!
χαιρομαι αφανταστα τις γυναικες που φροντιζουν τον εαυτο τους και ειναι πανεμορφες ακομα και μεγαλες(πχ Κιμ Μπασιντζερ Μισελ Φαϊφερ)
αλλα πραγματικα με απωθουν οι ανθρωποι που αποκηρυσσουν την ηλικια τους αντι να την εκμεταλευτουν θετικα και ζουν μια εικονικη κατασταση! στο τελος ειναι δυστηχεις!

Cosmos είπε...

Παιδιά, τα τραγούδια αυτά είναι τα λεγόμενα πιασάρικα της Ελληνικής μουσικής αγοράς. Κακά τα ψέματα, αυτά είναι.
Αν κάτι δεν μας αρέσει σε αυτό θα έπρεπε να είναι η μουσική στειρότητα που μας διακατέχει σα λαό, σε τέτοια μάλιστα ποσοστά που επιτρέπει έως και επιβάλει αυτά τα είδη μουσικής να πουλάνε και να ακούγονται όσο ακούγονται.
Αν εμείς δεν τα ακούγαμε, δεν θα πούλαγαν, δεν θα γέμιζαν οι πίστες κάθε μέρα, και τελικά δεν θα γεννιόντουσαν κι άλλα.

Δεν φταίνε οι καλλιτέχνες που τα δουλεύουν. Αυτοί ή δε θα υπήρχαν καθόλου ή θα είχαν προσαρμοστεί με τα ισχύοντα δεδομένα όπως κάνουν και τώρα.

Δεν είμαι καθόλου φίλος με τα τραγούδια της Βίσση. Ποτέ δεν ήμουν. Όχι ότι δεν έχει τύχει όμως να σιγοτραγουδώ κάποια τους στο άσχετο. Σε καμία περίπτωση δεν τα ψάχνω να τα ακούσω.
Ωστόσο, δεν παύει να μπορώ να αναγνωρίσω και τις δυνατότητές της σα καλλιτέχνη, και την ιστορική της πορεία και την απήχηση που έχει σε τόσο κόσμο σχεδόν σε κάθε νέα της δουλειά και παρουσία.

Το ότι το παλεύει όπως και όσο το παλεύει με την εμφάνισή της, εγώ το θεωρώ μαγκιά της ως γυναίκα. Όχι απλώς δε το παρατάει αλλά το μαζεύει και πάρα μα πάρα πολύ καλά!
Εντάξει, έχει και τα χώνει, δε λέω. Αλλά και γιατί δηλαδή να μη το κάνει έτσι αφού και μπορεί και το νιώθει έτσι;! Ποιον ενοχλεί πραγματικά;! Θα προτιμούσαμε να βλέπουμε μια σπασμένη - κουρασμένη - κρεμασμένη γυναίκα που όμως θα έχει ωραία φωνή;! Δε νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό. Και σίγουρα ούτε στην ίδια ούτε στην καριέρα της.

Μακάρι το θέμα τραγούδι να ήταν μόνο ηχητική υπόθεση. Όμως δεν είναι έτσι και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Είναι και θέαμα. Άλλος το παράγει με τον έναν τρόπο άλλος με τον άλλο. Και ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος. Είναι παγκόσμια αποδεκτά όλα αυτά. Δεν ανακάλυψε τη φωτιά η Βίσση σχετικά.

Imbert είπε...

Καλησπέρα και πάλι αγαπητοί.
Θα συμφωνήσω με τον Cosmos , διότι κι εγώ έχω τη γνώμη πως πέραν της δικής της ιδιοσυγκρασίας (της συγκεκριμένης και άλλων) το star system είναι αμείλικτο και αν κάποιος θέλει να διατηρηθεί μέσα σε αυτό σε κάποια υψηλή θέση, θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ, όπως κάνει η Αννα Βίσση.
Παράλληλα όμως δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, τόση προσπάθεια και τόσος κόπος να καταναλωνεται σε μια ψεύτικη και ρηχή επιδίωξη?
Διότι η επιδίωξή της δεν είναι όπως φαίνεται να τραγουδήσει, αλλά να δημιουργήσει εντυπώσεις, όπως και η Madonna και τόσοι άλλοι star.
Χρειάζεται πράγματι τόσος κόπος και τόση επέμβαση για να διατηρηθεί κάποιος άνθρωπος νέος?
Δηλαδή αν δεν φορούσε το καυτό σορτσάκι της 20άχρονης, αλλά ένα σέξυ φόρεμα με ένα όμορφο τραγούδι, θα ήταν λιγότερο εντυπωσιακή?
Οχι. Απλά βολεύονται και παρασύρονται σε μια ανώφελη δύνη που δεν βγαίνει σε καλό και φέρνει σχεδόν πάντα απομόνωνη και απογοήτευση.

korinoskilo είπε...

πεστα ρε γμτ .. επιτελους!!!!

το ειπε και η σπελ ... απο την στιγμη που την ακουν κατω των 25 χρονων .... ε και αυτη πρεπει να το παιζει τουλαχιστον 26-αρα :ρρρ

ξεφτιλα πια ....
φτηνια και αγιος ο θεος....
το οτι δεν συμβιβαζετε με την ηλικια της δειχνει και τα κομπλεξ της :)


καλησπερες ομορφιες :)

Γιωτα είπε...

Συμφωνω. Εξαλλου ποτε δεν ακουγα Βισση,ουτε καν ως εφηβη.Εγω θα σταθω στους naked boys singing[κρητικος στελιος,γιωργος βαλαρης, δημητρης αιβαλιωτης,νικος νικολαου,στρατος μενουτης, φιλιππος constantine-ο μανος πιντζης απουσιαζε λογω θεατρικων υποχρεωσεων]. Δειτε τους αυριο στη tv....ειναι ολα τα λεφτα.....

Ανώνυμος είπε...

Ε ωραια. Και φυσικα δικαιωμα του καθενος να μην του αρεσει, η οχι, κατι,και να το επικρινει. Απο την αλλη, καλο θα ειναι να μην συγχεει κανεις τον τροπο που επιλεγει η προσπαθει να γερναει κανεις, με ταχα βαθυστοχαστες ψυχολογικες και αισθητικες αληθειες.Εξαλλου ολοι μας, δεν ειμαστε αληθινα νεοι πια! Η Αννα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις ατομων που γερνανε ωραια και οχι δεν μπεμπεκιζει.Απλως σταδιακα της γινεται ολο και πιο ασυγχωρητο να θελει να τρωει απο ενα πιατο χαρας νεου που πολλες συνομηλικες της εχουν χασει, οχι στα 50 αλλα και ακομη νωριτερα. Ομως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, ουτε εχουμε ιδιες δυνατοτητες, οπως καταδεικνυει και η αστρολογια. Παρολα αυτα, ας υποτεθει οτι ειναι μια γελοια πεθαμενη(που ακομα δεν καταλαβε το νοημα της ζωης).Οι ανωτεροι ανθρωποι και οι ψαγμενοι δεν ασχολουνται με το να ενημερωσουν τελειωμενους για τα χαλια τους.Απλα στεκουν, εκει ψηλα, για οσους-κατοπιν κοπου και πονου-αξιωθουν να αξιζουν το ενδιαφερον τους.Αν δε σας αρεσει το αννα, γιατι δεν αφηνεται την ιδια τη ζωη να την ρημαξει για την ανωριμοτητα της. Σιγουρα 8α χει πιο πολυ πλακα ετσι. Γενικως "οι συμμοριτες" γραφουν πολυ καλα και ευελικτα. Στο συγκεκριμενο θεμα ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ το κολλημα και το κειμενο ΠΑΡΑειναι φορτισμενο,οχι απλα κριτικαροντας αλλα βγαζοντας μπουρμπουλιθρες.ΚΑΙ αυτο,πολυ αστειο, εκτος απο το αννα.

Laplace είπε...

φιλε/η ανωνυμε/η πιστευω πως εισαι αρκετα αδικος..
το να σχολιασεις ενα δημοσιο προσωπο δεν σημαινει οτι 'κριτικαρεις βγαζοντας μπουρμπουληθρες' ή επειδη ζηλευεις..

ο καθενας εχει την ζωη του κ την πορεια του κ καλλιστα μπορει να ειναι ευτυχισμενος ακόμα κ αν δεν εχει την φημη της Βισση.. αλίμονο αν οι γυναικες ζηλευαν την Βισση κ την καθε Βισση

Skouliki είπε...

mpa ουτε εμενα μου αρεσει η βισση με τιποτα

φιλια

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Καλοκαιρακι ερχεται...τι ερχεται...ηρθε....και ειπαν οκ ας βγαλουμε ενα "σουξεδακι" να δουλεψουν τα μπαρακια....αρπαχτες ειναι αυτα τα τραγουδακια (στην πυρα)...
Περα τουτο ομως εχει πει κομματαρες ζειμπεκικα η Βισση και με κιμπαριλικι...δεν ειναι φαν της αλλα να λεμε το σωστο και το αναγνωριζουμε...
"θα τα εφτιαχνα με την Παπαριζου...αλλα θα παντρευομουν την Αρβανιτακη" δηλωση της Βισηη προχτες...αν κατι σας λεει αυτο!!!!
Την καλησπερα μου και την αγαπη μου!!!!

Laplace είπε...

βλεπω στο ΟΛΑ την βισση κ την βρωμογρια απο το sex and the city κ σας σκεφτηκα..

κ λιγα γραψατε..

ας πει καποιος κ στις 2 αυτες οτι ειναι ασχημο να φορανε οι γυναικες αμανικο μετα τα 50 κ να κουνουν τα χερια...

γιατι δειχνει η ηλικια....

χαχα

issallos είπε...

Ααααα....να η Βρυση !!!
....κλειστην....σταζει, και το νερο ειναι πολιτιμο !!!
.....κλειστην σου λεω !!!!

καψοραχη είπε...

laplace...θες να δωσουμε ραντεβου να με δεις? θα φοραω αμανικο...να δεις οτι μπορω να κουναω τα χερια...50 ειμαι.... και 50 κιλα!!!παιδια...μη περασουμε στους αφορισμους και τα ρατσιστικα..οκ η Βισσυ το παρακανει αλλα οχι και παλιογριες οι πενηνταρες...και μαλιστα απο νεα παιδια που στο κατω κατω δεν ξερουν πως θα ειναι στα 50! τουλαχιστον εμεις οι 50ρες και 50ρηδες ξερουμε!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ανώνυμη ή ανώνυμε,
Να υπογραμίσσουμε κάτι.
Το ότι γράφουμε "ωραία" όπως λες δεν αφορά μάλλον στο εκάστοτε περιεχόμενο, αλλά στον τρόπο.
Δεν μπορεί λοιπόν όταν το περιεχόμενο διαφωνεί με το δικό σου σκεπτικό να γράφεις σαν ανώνυμος και να χρησιμοποιείς λεξούλες όπως: Στο συγκεκριμενο θεμα ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ το κολλημα και το κειμενο ΠΑΡΑειναι φορτισμενο,οχι απλα κριτικαροντας αλλα βγαζοντας μπουρμπουλιθρες.

Εν ολίγοις δεν σου λέμε να μη διαφωνείς, είναι δικαίωμά σου, αλλά η ανάρτησή μας για τη Βίσση είναι ευγενική και πάνω απ' όλα πραγματική.
Αυτό ακριβώς κάνει πέρα από όσα της αναγνωρίζουμε.
Οπότε το καυστικό σου στυλ μάλλον είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μας.

Laplace είπε...

καψοραχη,απο αυτο που εγραψα εσυ καταλαβες οτι βριζω ολες τις 50ρες..?
τι να γραψω...
οπως νομιζεις,ο καθενας καταλαβαινει οτι θελει..

Astrocat είπε...

Laplace και Καψοράχη,

Εγώ κατάλαβα πως οι γυναίκες στα 50 πλαδαρεύουν ειδικά στα χέρια, αν δεν λιώνουν στα γυμναστήρια.
Προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα με τα μπράτσα και λιώνω για αυτό το λόγο.
Ομως τι να κάνουν και οι υπόλοιπες?
Να μου πεις να φοράνε μπλουζάκι με μανίκι.
Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά και εξαρτώνται από όλο το στυλάκι.
Παιδιά μην παρεξηγείστε.
Ολοι δίκιο έχουν διότι όλα είναι σχετικά για αυτό και ανεκτά.
Σίγουρα κι εγώ θεωρώ αντιαισθητικό ένα αφημένο μπράτσο που κρέμεται μέσα από το προκλητικό αμάνικο, αλλά μετράει όλη η παρουσία και αυτή είναι που κερδίζει.

Laplace είπε...

Αstrocat ετσι ακριβως!
το καταλαβες αμεσως.
Να βλεπεις μια καλοδιατηρημενη παρουσια (με πλαστικες,γυμναστικες,Botox,δεν ξερω με τι αλλα καλοδιατηρημενη) κ οταν κουναει τα χερια να φαινονται τοσες ζαρες λες κ ειναι 90 ετων,ειναι πολυασχημο αισθητικα..

magika de spell είπε...

Πάντως προσωπικά δεν έχω τόσο πρόβλημα με την εμφάνιση όσο με την ψυχοσύνθεση που διακρίνεται πίσω από συμπεριφορές και εμμονές της.

Την εμφάνιση και εγώ την προσέχω όσο μπορώ γυμναστήριο ελάχιστο έχω κάνει στη ζωή μου -και φαίνεται- στήθος έχω σκεφτεί να φτιάξω στην πορεία της ζωής μου και δεν κατακρίνω καμία σ' αυτό. Μόνο να προσέχουμε όλες ποιούς γιατρούς επιλέγουμε και να ψάχνουμε και νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται τώρα για να μη φαίνονται τόσο ψεύτικα πια όσο σε μερικές γυναίκες.

Προσέχω όμως πολύ διατροφή και κιλά. Πάρα πολύ όμως.

Άλλα λάθη κάνει η Βίσση για μένα κοντά σ' αυτά και στο ντύσιμο και δεν μπορεί να ξεκολήσει από τα 16χρονα και την κακή ποιότητα της πλειοψηφίας των τραγουδιών της.

Θα ήταν όντως υπέροχη με ένα στενό σέξι φόρεμα όπως είπε άλλο μέλος.

Όσον αφορά στο διαχωρισμό καλλιτέχνιδας και τραγουδιάρας για μένα καλλιτέχνιδα είναι αυτή που σέβεται τη μουσική την οποία υπηρετεί και προσπαθεί να κάνει καλές δουλειές ενώ η τραγουδιάρα είναι αυτή που δε σέβεται τίποτα για το κέρδος ούτε τη μουσική ούτε τον εαυτό της.

Κάτι ανάλογο δηλαδή με τον "αστρολόγο" και τον Αστρολόγο. Θέμα που είχαμε πρόσφατα

Ανώνυμος είπε...

Η αναρτηση σας ειναι μια αποψη. Η αληθεια μενει ακομα ως υψηλος ποθος για το ανθρωπινο ειδος να βρε8ει. Το οτι γραφεται ωραια γενικα, δεν αφορα ουτε στην ευγενεια σας, αφου πολλακις εχετε καυστικο στυλ, ουτε στην τοση αντικειμενικοτητα σας. Απλως η αισ8ηση που αναδιδουν τα κειμενα σας γενικα απο ολα τα στοιχεια συνολικα εχει μια ισορροπια που ακομα και αν διαφωνεις δεν ενοχλεισαι σα να διαβαζεις λιβελογραφηματα.Το καυστικο μου υφος δεν ειναι προβλημα μου, αφου ειναι υφος συντονισμενο στον ιδιο τονο, την κακοφωνια, και την κακοηθη προαιρεση της αρχικης σας αναρτησης. Η ανωνυμια δεν ειναι κανα φλεγον ζητημα, γιατι δεν καταδιωκει κανεις κανενα, και ακομη αν μπορουσατε επιτυχως να δικαιωσετε το υστερικο σας κειμενο, ακομα και με την ανωνυμια μου δε 8α ειχα καμια ουσιαστικη ασπιδα απεναντι στο δικιο σας. Παντως αληθεια ποιος εγραψε το κειμενο περι καρβουνιασμενης αννας? Γυναικα η αντρας?

Laplace είπε...

ανωνυμε/η με συγχωρεις που ξαναπαρεμβαινω αλλα κ εγω εχω γραψει εναντιον της βισση(κ εμπαιναν απο το φαν κλαμπ της κ με εβριζαν χαχα)κ της βανδη κ παρα παρα πολλοι αλλοι Bloggers,γιατι διακρινεις ' κακοηθη προαιρεση της αρχικης σας αναρτησης'???

δεν εχει δικαίωμα καποιος/α να κρινει εναν μεγαλο αστέρα?

δηλαδη εγω που διαφωνουσα με ολη αυτη την 'ρουβο-υστερια' πριν 1 μηνα ειχα καποιο κομπλεξ?δεν εχουμε το δικαιωμα να εχουμε μια αποψη?

θα πρεπει να μην την γραφουμε δημοσια για να μην κατηγορηθουμε για 'κακοηθεια'?εγω την βρηκα
πολυ προσεγμένη την αναρτηση,αν ειδες χθες ΟΛΑ ελπιζω να συμπέρανες πως η αννα βισση δινει απο μονη της δικαιωματα για αρνητικη κριτική

επισης λογικο δεν ειναι να συμπαθουμε καποιους περισσοτερο,καποιους λιγοτερο κ καποιους καθολου?
αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε κακοπροεραιτοι με οσους δεν συμπαθουμε

Γιωτα είπε...

Καλησπερα κι απο μενα. Τα παρακατω τα γραφω εντελως ενημερωτικα[αφου φαν της Βισση δεν υπηρξα ποτε]. Χθες, στο πλαισιο της καλοκαιρινης της περιοδειας, εδωσε συναυλια στο θεατρο βραχων. Τραγουδησε επι 3 ωρες με μεγαλο κεφι και ζηλο,πετυχαινοντας μια αρτια σκηνικη και μουσικη παρουσια. Ακομη και ατομα που δεν τρελλαινονται για αυτη, χθες , τρελλαθηκαν και χορεψαν μαζι της. Φυσικα, δεν επεφτε καρφιτσα.

admin είπε...

Επιτέλους να τα πει κάποιος!! Έλεος ρε Βίσση, που πας?? Το γέλιο είναι ότι όσες εμφανίσεις στην tv δεν έχει κάνει στα 30 χρόνια καριέρας, τις έκανε σε 1 μήνα... ΜΑιντανός του κερατά κατάντησε!! Πικρία που δεν ασχολείται κανείς μαζί της?? Η ματαιοδοξία της?? Την καλησπέρα στους συμμορίτες μας!!

CHI είπε...

Χθες το βράδυ η Βίσση ύμνησε την σχεδιάστρια μόδας Patricia Field λέγοντας πως ντύνοντας τις γυναίκες του κόσμου τις απελευθερώνει, κάνοντας τις τσούλες με νόημα!
Ωραίο το χιούμορ, αλλά αυτό το νταλικερίστικο στυλ ομιλίας της Βίσση και στην εκπομπή του Θέμου, είναι δικό της, ή της το πρότειναν?
Διότι ότι και να΄ναι, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

magika de spell είπε...

Να μας πει η Βίσση τι πίνει η φιλενάδα της η στυλίστρια που βγήκε χθες στη σκήνη κόκκαλο, φτιαγμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει, με μια κουρελομπλούζα σαν αυτές που φοράνε τα πρεζάκια στην Ομόνοια (γιατί τους σκίστηκε και δεν έχουν λεφτά να πάρουν άλλη) και ένα σουτιέν.


Κι η Βίσση δεν ήξερε πως να την κρατήσει να μην πέσει κάτω το ζώον (βρίζω και τα ζώα).

Γιατί είχα την απορία αν ήταν ηρωίνη ή αλκοόλ μέχρι λιποθυμίας ήταν κάτι από τα δυο κι όχι κάτι άλλο ΣΙΓΟΥΡΑ.

Σα δε ντρέπονται τα νούμερα !!!

Laplace είπε...

CHI και magika de spell αυτα εγραψα κ εγω πιο πανω!

χαχα μιλαμε για ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
κ βλεπουν τα πιτσιρικια κ οι αδυναμες την Βισση κ σου λενε 'ε για να φερεται η Βισση ετσι,ετσι θα ειναι'

ειδικα αυτη η μουμια του sex and the city, 100 ετων να το παιζει 'προχωρημένη' κ ετσι,τρελαινομαι..

ρε παιδια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΣΣΗ που εδειχνε πως ηταν αγνος ανθρωπος?μεχρι πχ το 90-91 δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτο που εμφανιζει τωρα..

Laplace είπε...

CHI αυτο που μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση στο ΟΛΑ ηταν οι φρασεις που χρησιμοποιουσε..

πχ 'γκομενα'

ελεος...

magika de spell είπε...

Ε! μα για αυτό την κατακρίνω εντέλει.

Επειδή ενώ ξέρει, είναι έξυπνη, μπορεί, έχει φωνή, έχει παρουσία, επιλέγει να γίνεται ρόμπα.

Σας μιλάω ειλικρινά ήθελα να πάρω τηλ την ΚΙΜ ΟΚΑΝΑ (Κινητή Ιατρική Μονάδα) να πάνε να την μαζέψουνε πριν σωριαστεί και θέλει και ενέσεις ARDAN!!

Τι κατάντια ....

Ναι, έτσι ακριβώς λειτουργούν τα πιτσιρίκια, με πρότυπα.

Θυμηθείτε τα δικά μας. Δε μιμηθήκατε ποτέ αγαπημένο καλλιτέχνη; Εγώ στο Λύκειο ήμουν ίδιος ο Rombert Smith (Cure) σε μικρογραφία!!! Η μάνα μου όταν γύρισα από το κομμωτήριο δε μου άνοιξε την πόρτα γιατί δε με αναγνώρισε

magika de spell είπε...

Sorry, NARKAN θέλει αυτή, το ARDAN είναι για άλλες περιπτώσεις.