Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Capuccino Κους – Κους με αστρολογική κανέλα.


Εκτός από το πολιτικό σκηνικό που βρίσκεται στο προσκήνιο και μας έχει αλλαλιάσει με όλα τα ευτράπελα και ανεκδιήγητα που ειπώνονται και πράττονται, ας πιούμε άλλο ένα καφεδάκι με όσα έχουν μαζευτεί στον κοινωνικό περίγυρο.

Ο «Λάκης Λαζόπουλος» μάλλον δεν θα αντέξει να παραμείνει άλλο στον «Alpha», αφού τα πράγματα είναι δύσκολα και η πίεση από τους Γερμανούς για περικοπές, μεγάλη.
Οχι, δεν ανησυχεί ο «Λάκης» για την εκπομπή του, αλλά γιατί βρίσκεται στη μέση μιας διαδικασίας την οποία και δεν μπορεί να σηκώσει άλλο στις πλάτες του, ή μάλλον στις πλάτες της εκπομπής του.
Η φιλία του με τον κ. «Καραμηνά» δεν μπορεί να υπερβεί τις απαιτήσεις του RTL ούτε και τη μείωση του ποσοστού των μετοχών του κ. «Καραμηνά» στο 33% και επειδή η ευαισθησία του «Λαζόπουλου» είναι τεράστια, η εσωτερική του σύγκρουση μάλλον τον οδηγεί προς την έξοδο, παρά προς την είσοδο του καναλιού.
Οσο πιστός και αφοσιωμένος μπορεί να είναι ένας Ταύρος με Σελήνη στους Ιχθείς και Κρόνο στο μεσουράνημα, άλλο τόσο μεθοδικός μπορεί να γίνει στην απεξάρτησή του από αυτά.

Εφυγε από τη ζωή από πτώση στα μαθήματα σκι, η Βρεταννίδα ηθοποιός «Natasha Richardson», κόρη της υπέροχης ηθοποιού «Vanessa Redgrave» και σύζυγος του ηθοποιού «Liam Neeson».
Γεννημένη στις 11/5/1963 στις 5.00 το απόγευμα στο Λονδίνο, η άτυχη Richardson χτύπησε απλά, αλλά μετά από μία ώρα αισθάνθηκε ισχυρό πονοκέφαλο και ζαλάδες και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν από την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη.
Η Σελήνη της στις 22 μοίρες του Τοξότη χτυπήθηκε από την αντίθεση Κρόνου – Ουρανού, χωρίς αυτό από μόνο του να αιτιολογεί το θάνατό της.

Η «Τζίνα Αλοιμόνου» σύζυγος του «Παύλου Βαρδινογιάννη» γέννησε ένα κοριτσάκι στις 20/3/2009 μόλις ο Ηλιος έμπαινε στο ζώδιο του Κριού.
Το πρώτο παιδί για τη μαμά, το τρίτο για τον μπαμπά.
Να τους ζήσει!!!!

Η Τουρκική κρατική τηλεόραση κόβει την εκπρόσωπο της «Eurovision» «Hadise» και το τραγούδι της «Dum Tek Tek» αν δεν αλλάξει τις προκλητικές σκηνές στο video clip της.
Περιμένουμε την αντίδρασή της μια και η στάση της κρατικής τηλεόρασης είναι ανυποχώρητη.
Γεννημένη στις 22/10/1985 Ζυγός με Σελήνη στον Υδροχόο και Δία στο ίδιο ζώδιο, η αλήθεια είναι ότι ευνοείται αρκετά, αλλά γιατί κορίτσι μου πας να κερδίσεις έτσι; Εδώ οι «Lordi» σάρωσαν με ακραίες στυλιστικές επινοήσεις και κομματάρα, κάτι πιο πρωτότυπο, δεν διαθέτεις;

Ακούστε το...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουραστηκαμε μια ζωη να ακουμε απειλες απο τριτοκοσμικα κρατη εναντιον των εκπροσωπων τους..
Απειλες εναντια στις κοπελες που παν καλιστεια, γιατι βγαλαν το τσεμπερι και φανηκε και το μπουτι, απειλες για τις τραγουδιστριες γιατι κουνιουνται, λεσ και τα τσιστετελια με τις κοιλαρες απεξω δεν βγηκαν απο αυτους, απειλες κατα των τραβεστι που γινονται σταρ, απειλες γενικα απο κεφαλια που εχουν υποστει σηψη αλλα παρ ολα αυτα καταφερνουν και μολυνουν ολοκληρες κοινωνιες.
καλημερα..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ Fanny Banny μας, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να επιλέγουν σε κάθε eurovision γκόμενες με ψηλά πόδια και σιλικόνη και μετριότατα τραγούδια για να πάρουν την πρώτη θέση.
Αυτό δεν είναι eurovision, είναι κάτι άλλο..

Unknown είπε...

ti einai ntoum tek tek? :P
a de pane kala :P

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Κάποια ΚΟΡΙΝΑ από το androslivadia

κάνει παραθέσεις εδώ κατά λάθος και μετά τις αφαιρεί.
βρε Κορίνα, γράψε αν θες κι εδώ, αλλιώς βρες τι γίνεται λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ capuccino και κους κους
ξεχάσατε να πείτε Χρόνια Πολλά
στην καλή σας φίλη Vani………


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλό κορίτσι…

Ο καλός φίλος…………

3hronos

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

3hronos,

Η αλήθεια είναι πως μείναμε μακριά από internet χθες.
Ομως τη VANI μας δεν την ξεχνάμε και της της ξαναευχόμαστε με αγάπη και από εδώ!

Vanoula!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, όπως ευχαριστώ και για το μήνυμα και για το τηλεφώνημα.
Μπορεί να μην γράφω συχνά εδώ, αλλά δεν σας ξεχνώ.
:))))))))))

korina είπε...

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ... ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

KORINA!!!!

Δεν το είπαμε για κακό.
Αλλά μας έκανε εντύπωση πως μπαίνουν εδώ σχόλια που είναι για αλλού.
Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη όπως και κάθε άλλο παιδί από το ANDROSLIVADIA εννοείται!!!

Συγνώμη εμείς.