Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο Ηλιος στο ζώδιο του Κριού – Πλανητικό σκηνικό έως 19/4/2009

Ο Ηλιος έχει μπει στο ζώδιο του Κριού από τις 13.30 χθες το μεσημέρι και θα μείνει σε αυτό έως τις 19/4/2009.

Το πλανητικό σκηνικό του ζωδιακού αυτού μήνα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο, σίγουρα όμως δεν θα προκαλέσει εκπλήξεις και δράματα που δεν ήταν αναμενόμενα, ούτε και αξεπέραστα.

Στις 3/4 η Αφροδίτη από τον Κριό και σε ανάδρομη πορεία, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας μια μελαγχολία στα παρορμητικά ζώδια Κριούς – Ζυγούς – Αιγόκερους και Καρκίνους του πρώτου δεκαήμερου.

Στις 5/4 ο Αρης από τους Ιχθείς θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο, μία δύσκολη αναμέτρηση που επηρεάζει Ιχθείς, Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, δημιουργώντας αντιπαλότητα και αναστάτωση.

Στις 15/4 ο Αρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό στους Ιχθείς, γεγονός που θα πυροδοτήσει την ένταση για τα παραπάνω ζώδια και για όσους έχουν πλανήτες γύρω από τις 25 μοίρες Ιχθύων, Παρθένου, Διδύμων και Τοξότη, ενώ οι δύο πλανήτες στις 16/4 έρχονται σε παραλληλία μεταξύ τους.

Το διάστημα λοιπόν που αφορά από τις 5/4 έως και τις 19/4 είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο Αρης υπό την επήρεια των παραπάνω όψεων είναι ικανός να προκαλέσει κοινωνικές αναταραχές, εκρήξεις βίας και ατυχήματα.

Η κατάσταση εντείνεται και από την πανσέληνο στις 9/4 στις 20 μοίρες του Ζυγού, που ενεργοποιεί περισσότερο την επιρροή των παραπάνω όψεων.
Η πανσέληνος γενικά δεν δημιουργεί απαραίτητα αρνητικές επιρροές, η έντασή της όμως σαφώς ισχυροποιεί τις όψεις Αρη – Ουρανού και Αρη – Κρόνου.

Επιπλέον υπάρχει ενεργοποίηση του ωροσκόπου της Ηλιακής έκλειψης του Ιανουαρίου, αφού βρίσκεται σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου.
Ωστόσο το ακριβέστατο τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Δία από τον Υδροχόο και το παράλληλο εξάγωνο του Ηλιου με το Δία, δίνουν με αυτή τη διευκολυμένη αντίθεση, μια ανάσα αισιοδοξίας και λύτρωσης.

Ο επιβοηθητικός αυτός παράγοντας είναι μια παρέμβαση που αποσοβεί τον κίνδυνο, μιας πιο δυσάρεστης έκτασης κάποιων γεγονότων παρόμοιας φύσης με εκείνα της προηγούμενης πανσελήνου.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, φροντίστε να γίνετε Τιραμόλες, δίνοντας χέρι βοηθείας στις εκκλήσεις που θα είναι πολλές!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελω να γινω Τιραμολα!!!!!η Πενταμορφη του παραμυθιου θελω να γινω η ...μαλλον η Σταχτοπουτα που θα ερθει ο Πριγκηπας να μου βαλει το γοβακι και θα μου πει...."γλυκεια μου θες να σου ξεχρεωσω την πιστωτικη?"
αχχχχχχχ!!!!!τι ονειρο!

zoyzoy είπε...

Κι άλλο Τιραμόλας ως που θα φτάσω η γυναίκα.Θα ξεχειλώσω πια. Κατάλαβα!!
Καλή Αστρολογική χρονιά μιας και είναι πρωτοχρονιά για τους Αστρολόγους!!
Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

test..test

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καψοράχη,

Περίμενε τον Δία αντίθεση με τον Ηλιο σου.
Κάτι θα γίνει παιδί μου.
Προς τα παρόν αυτό το μήνα, άπλωνε χέρι λέμε!

ZoyZoy!!!
Κι εσύ στους απλώσαντες ε?
Καλύτερα πάντως να προσφέρεις, παρά να βρίσκεσαι υπό καθεστώς απελπισίας.

Fanny Banny,

Εγινες blue girl?
Με το καλό!

Ανώνυμος είπε...

απο σημερα ξεκινησε ο τιραμολα για μενα.....και επρεπε να ειναι τσαγκαροδευτερα με τρεξιματα πολλα και γκρινια........