Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ο απολογισμός μιας "Συμμορίας"


Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέπτονται αυτό το blog και ιδιαίτερα αυτούς που μας αφήνουν τα σχόλιά τους, είτε ανώνυμους είτε επώνυμους.
Ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Το blog αυτό ξεκίνησε για την πλάκα μας, από την προσπάθεια να απαντήσουμε στον Θωμά Γαζή, (Αστραπόθωμα) ο οποίος συστηματικά μας έβριζε, μας συκοφαντούσε και προσπάθησε έμμεσα να μας εκβιάσει (με δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων), γιατί δεν θελήσαμε να υποστηρίξουμε τα μικροσυμφέροντά του όταν είμαστε μέλη στο site που διατηρεί. (που λέει ο λόγος ευγενείας, διατηρεί).

Το blog μας δεν προωθήθηκε διαφημιστικά με κανέναν τρόπο και δεν το δηλώσαμε καν στο google, αφού δεν είχαμε κανέναν ιδιαίτερο λόγο για να το κάνουμε.
Ο λόγος αυτός προέκυψε όμως μέσα από το δικό σας ενδιαφέρον που ήταν άμεσο και ιδιαίτερα μεγάλο, γι αυτό κι εμείς ανταποκριθήκαμε, εμπλουτίζοντάς το με περισσότερα θέματα αστρολογικού προσανατολισμού και όχι μόνο, γιατί την υγιή τρέλα πρέπει να τη διοχετεύεις κάπου, έτσι για να χαμογελάει και το όνειρο!

Βέβαια παρακολουθούμε στενά τον συνεχή αυτοεξευτελισμό του Αστραπόθωμα (Θωμά Γαζή), ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να μας εκπλήσσει, αποδεικνύοντας συνεχώς πως δεν υπάρχει πάτος στην ατέλειωτη βλακεία του.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως πρόσφατα άνοιξε καινούριο μέτωπο με την Vanessa, -μια κυρία που εμείς δεν γνωρίζουμε προσωπικά-, επειδή τόλμησε να ασκήσει κριτική στις προβλέψεις του. Κάτω από τις οποίες να σημειώσουμε πως έχουν γραφτεί πολύ κολακευτικά σχόλια από δύο άτομα που φυσικά είναι ανύπαρκτα αφού με ένα απλό κλικ στο προφίλ τους, θα διαπιστώσει και ο πιο άσχετος πως τα έχουν δημιουργήσει λίγο πριν κάνουν τις παραθέσεις τους.
Εκεί έχει φτάσει η κατάντια του, να φτιάχνει blogs για να γράφει κολακευτικά σχόλια στον εαυτό του. Παλιά του τέχνη κόσκινο δηλαδή, αφού το ίδιο έκανε και στο παρελθόν με τα πολλά ψευδώνυμα που διατηρούσε, όπως Ψυχολόγος Maverick, Paran, Red Land και άλλα πολλά.
Τελειώνοντας, αφιερώνουμε το παρακάτω άσμα σε όλους εσάς και σε όλους τους νοήμονες του σύμπαντος.Είθε η πραγματικότητα να υπερβαίνει τα πιο όμορφα και φωτεινά όνειρά σας!
“Τζιμάκος” for ever…. Οπως είπε και ο καλλιτέχνης για τα πρόσφατα γεγονότα στη Γάζα και δένει γάντι με την πρακτική του Γαζή, "Δεν Hamas που δεν Hamas, δεν ρίχνεις και καμιά βόμβα;" xo,xo,xo,xo!!!!!!





20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟ blog ΜΟΥ:
---Σήμερα 28 - 12 - 2008 "χτύπησε" το blog μου ένα γνωστό μέλος της συμμορίας (η Vanessa 111) αφήνοντας στις ετήσιες προβλέψεις το εξής σχόλιο: "vanessa111 είπε...εμπορικη δουλεια διχως κατι το καινουργιο,αλλα σωστη". Δηλαδή: "κάτσε να σε κάψω Γιάννη μου, να σ' αλείψω μετά μέλι". Η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει ασκήσει ΠΟΤΕ αρνητική κριτική για κανένα από τα μέλη της συμμορίας της - ούτε για κάποια που γράφουν προβλέψεις - και ήρθε εδώ για να κάνει "αντικειμενική" κριτική...
(Σ.Σ. Όλα τα υποκινούμενα και προφανώς κακεντρεχή σχόλια της συμμορίας θα σβήνονται!)
Αναρτήθηκε από Thomas Gazis - Θωμάς Γαζής στις 1:22 μμ 0 σχόλια
Ετικέτες Η συμμορία του Δημήτρη Κορωνάκη

Ανώνυμος είπε...

Πω πω επιθεση απο τη Βανεσσα, ειπε οτι η δουλεια του ειναι σωστη...

Τετοιες επιθεσεις Βανεσσα θελω και γω..ακους?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θωμά Γαζή,δυστυχώς γιά σας,δείξατε το αληθινό σας πρόσωπο.
Εγραψα,αν ξερετε ελληνικά,ότι είστε σωστός αστρολογός,αλλά εμπορική μορφή του κειμένου.
Προσωπική μου γνώμη,σε δημοκρατία ζούμε,αλλά φαίνεται ότι η δημοκρατία γιά σας είναι η γνώμη τού ενός καί ΜΟΝΟ.
Ζω στο εξωτερικό και δεν εχω σφαιρική άποψη για τα αστρολογικά πράγματα στην Ελλάδα.
Σαν δημοκράτισα,αυτές τις ημέρες που είμαι στην Ελλάδα,αγόρασα πάνω απο 30 ελληνικά αστρολογικά βιβλία,μεταξύ των οποίων και τα δικά σας.
Την ίδια γνώμη εχω και γία τα βιβλία,εμπορικά αλλά σωστά.
Είμαι ανοικτή σε κάθε διάλογο,μέσα απο ανταλαγή απόψεων και οχι μονολόγων.

Δεν ανήκω σε καμμία συμμορία,είμαι ελεύθερη να κάνω αυτό που θέλω και να λέω την γνώμη μου οπως νομίζω σωστή.Και να έχεται το θάρρος της υπογραφής σας και οχι το θράσσος του ανώνυμου,που δειχνει άνθρωπο με βαρειά καρμική κληρονομία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΙΚΗ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

Kραυγάζεις, Ανθρωπάκο, όταν κάποιος σου υπενθυμίζει την ψυχική σου δυσκοιλιότητα. Δε θέλεις να τ’ ακούσεις, δε θέλεις να το μάθεις, θέλεις απλώς να φωνάζεις, «ζήτω»! Εντάξει, αλλά γιατί δε μ’ αφήνεις να σου πω ήσυχα για ποιον λόγο δεν πρόκειται να ευτυχήσεις; Διακρίνω το φόβο στα μάτια σου. Η ερώτησή μου αυτή σε χτύπησε στην καρδιά. Υποστηρίζεις την «ανεξιθρησκία». Θέλεις να είσαι λεύτερος να λατρεύεις το Θεό σου. Πάει καλά. Όμως θέλεις κάτι περισσότερο. Θέλεις η Θρησκεία σου να είναι η μοναδική. Η ανεξιθρησκία να εφαρμόζεται μόνο για την δική σου Θρησκεία και όχι για τις άλλες. Γίνεσαι θηρίο όταν κάποιος, αντί να λατρεύει έναν προσωπικό Θεό, λατρεύει την Φύση και προσπαθεί να την καταλάβει.

Β.ΡΑΙΧ ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ
Λες και γράφτηκε για τον Αστρο-Θωμά.

Ανώνυμος είπε...

...Ποθείς την αγάπη, αγαπάς τη δουλειά σου και κερδίζεις το ψωμί σου μ’ αυτήν και η δουλειά σου στηρίζεται στη γνώση την δική μου και άλλων ανθρώπων.
Η αγάπη, η δουλειά και η γνώση δεν έχουν πατρίδα, δεν ξέρουν τελωνειακούς σταθμούς και δεν φοράνε στρατιωτικές στολές. Είναι διεθνείς κι αγκαλιάζουν όλη την ανθρωπότητα.
Εσύ όμως φοβάσαι την γνήσια αγάπη, φοβάσαι ν’ αναλάβεις ευθύνη για τη δουλειά σου, φοβάσαι την γνώση. Γι’ αυτόν το λόγο μπορείς μόνο να εκμεταλλεύεσαι την αγάπη, την δουλειά και την γνώση των άλλων: δε θα μπορέσεις ποτέ να δημιουργήσεις κάτι μόνος σου.
Γι’ αυτόν το λόγο προσπαθείς να αρπάξεις ευτυχία «ως κλέπτης εν νυκτί». Γι’ αυτόν το λόγο γίνεσαι πράσινος από φθόνο, όταν βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους.

Β.ΡΑΙΧ ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.
Λες και γράφτηκε για τον Αστρο-Θωμά πάλι!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τα 5 αυτά σχόλια έγιναν copy paste από την ενότητα για τις Πρωτοχρονιάτικες ευχές.
Vanessa δυστυχώς δεν είναι γαλάζιο το όνομά σου, αλλά καλύτερα εκείνη η παράθεση να μείνει χωρίς την μακακία του Γαζή.

Συνεχίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν η απύθμενη ανοησία του Γαζή πραγματικά τείνει να γίνει αστρολογική πάθηση.
Οσο προχωρά τόσο πιο πολύ ρεζιλεύεται.
Εχει ένα διαδικτυακό τεφτέρι στο blog του, το οποίο είναι μία ανάρτηση από πέρσυ και στην οποία προσθέτει συνεχώς κάτι, σαν τους καταδότες της κατοχής.
Δεν σταματά να μας διασκεδάζει ο Αστραπόθωμας, ούτε φυσικά έχει τη μεγαλοψυχία να ζητήσει μία συγνώμη.
Τόση γραφικότητα που τη βάζεις ρε Γαζή;
Μήπως στην κοιλιά του ανδρικού σου σωματότυπου;

Ανώνυμος είπε...

Ο απολογισμός είναι υπερ σας και θέλω να σας ευχαριστήσω κι εγώ για τη συντροφιά και για το γέλιο που έχω ρίξει με αρκετές παραθέσεις.
Είναι αστείο να ασχολείστε και να ασχολούμαστε άλλο με τον Γαζή, άλλωστε οι περισσότεροι πλέον εδώ, έχουν γελάσει τόσο, κι έχουν καταννοήσει, πλήρως όπως γνωρίζουμε.
Βεβαίως είναι πολύ δύσκολο να μην διακωμωδήσεις ένα τέτοιο φαινόμενο και θα'ρθει πάλι εκείνη η ώρα, διότι ο αμετανόητος που είναι και ανόητος, ζητάει πολλή καζούρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν hamas που δεν hamas δεν ρίχνεις και καμιά βόμβα!
αχα,χα,χα,χα,αχα,αχα,χα,χα,αχα,χα!!
Ρε είστε απίστευτοι!
Οχι όμως πιο πολύ από τον Θωμάκο!
Χα,χα,χα,αχα,χα,αχα,αχα,χαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 31, 2008 5:38 pm
Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "Ελληνική Αστρολογία" φοράει πάλι τα γιορτινά της!

Όχι μόνο επειδή αλλάζει ο χρόνος αλλά και γιατί σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2008 ξεπεράσαμε τους 300.000 πραγματικούς επισκέπτες (unique visitors)!

100.000 επισκέπτες ανά εξάμηνο. Pas mal για έναν Ιστοτόπο που δεν λειτουργεί με "παρέες" και "κλίκες". Και όχι μόνο αυτό αλλά και που αποτελεί κιόλας κόκκινο πανί για τους πολλούς επιτήδειους που απομυζούν την Ελληνική αστρολογία (οι οποίοι φυσικά και δεν κάνουν καμία θετική αναφορά στον Ιστοτόπο μας - αφού τους ξεγυμνώνει).

Ανώνυμος είπε...

Χικ χικ, μέθυσε από επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Από την σαμπάνια και την επιτυχία μεθυσμένος ο Τουλομπουμπουλοφάγος. Βάλτε κρασί και σαμπάνια στα ποτήρια ορέ παλικάρια.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά και από μένα σε όλους.
Πάλι βλέπω ο Thomas Λιώμας εξακολουθεί να μεθάει και να πανηγυρίζει μόνος του.
Αφού δεν έχει πια ποιος να τον ακούσει μονολογεί και ανοίγει σαμπάνιες, φαντασιώνοντας.
Πόσα χρόνια θα του πάρει, ούτε ο θεός δεν ξέρει.
Και το αντίδοτο ανύπαρκτο!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, Καλή Χρονιά με έμπνευση, δημιουργία και αγωνιστική διάθεση.
Βρε παιδιά, τι συζητάμε πάλι?
Πήγε η εν λόγω Βανέσσα να σχολιάσει στο blog του Γαζή και αντί να την ευχαριστήσει που κανείς δεν πατάει, απλά κατά τύχη από το google την έβγαλε με δόλια συμπεριφορά και για άλλη μία φορά έγινε ρόμπα!
Η Βανέσσα από ότι έχω δει εγώ γράφει παντού, δεν είναι δικαίωμά της να κρίνει όπως νομίζει?
Και αφού δεν ήθελε να της βάλει το σχόλιο γιατί μόνο θετικά θέλει να βάζει αλλά δεν του κάθεται, γιατί την ξεφωνίζει?
Να σας πω?
Γιατί είναι τόσο γλίτσας και απαράδεκτος που αηδιάζει πια κάθε ανεχτικός νους.
Ρε Βανέσσα κι εσύ, τόλμησες να δεις εξ' αρχής τα γεγονότα που παρέθετε ακριβώς για να τα δεις και να τον καατκρίνεις?
Εκανες τέτοιο πράγμα?
Ε λοιπόν ΕΥΓΕ! για να καταλάβουμε κι εμείς εκτός των όσων γράφεις και στο blog σου, πως έχεις νοητική δραστηριότητα, αρκετά υψηλή.

ΓΑΖΗ, σταμάτα να γίνεσαι ρόμπα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατριαρχης της λασπολογιας, του φθονου και της σκευωριας, ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει, μεχρι και ψυλλους καληγωνει. Ο ασπιλος, ο αμεμπτος και ο σωστος, ενω οι αλλοι ειναι συμμοριτες, ψευτες και λωποδυτες. Βρε τον αξεστο λαμογια που τα θελει ολα δικα του, και που προσπαθει με ψευτικα λογια να φερει ολους στα νερα του. Να τους πεισει με το ετσι θελω δηλαδη οτι ειναι ειληκρινης, μα ο ιδιος δεν πειστευει αυτα που γραφει ο απεχθης. Μια μουτζα του αξιζει του καναγια του Γαζη για να γινει σαν αρχαιος απο το ψευδος το πολυ. Γιατι ειναι σεσημασμενος ψευτης και θρασυδειλος μαζι.Γι αυτο ας του δωσουμε ενα φασκελο ολοι μαζι και να του πουμε αντε ρε συρε παρακει.Μας ηρθε απο την Ιταλια ενα πρωι, και προσπαθησε με τροπο γκανγκστερικο να μας επιβληθει. Αρχισε λοιπον να βριζει ποτε τον εναν και ποτε τον αλλον, ετσι νομιζε θα πιασει και τον ορχι τον μεγαλον, ω μοντιε, τι δυστυχια βρηκε τον Γαζη, γιατι τωρα πιανει μονο τον ορχι πουχει στο βρακι!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατριάρχης της λασπολογίας, του φθόνου και της σκευωρίας, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, μέχρι και ψύλλους καληβώνει......

Πω,πω,πω!!!!
Ούτε ψύλλο στον κόρφο του ο Θωμάκος.
Αλήθεια παλιόπαιδο ατίθασο, μέλος της συμμορίας κι εσύ????
χα,χα,χα,χα,χα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μελος και γω..και μαλιστα ορκισμενο!

Skouliki είπε...

ΧΡΟΝΙΑ πολλα με υγεια και πολλα χαμογελα σε οσα ερθουν και σε οσα δεν ερθουν

φιλακια

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Γεια σου σκουλικίδιον!!!!
Πυροσβεστήρας με Παριζιάνικη μυρωδιά!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει γιατί σας λένε συμμορίτες για κακό, αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως είστε απολαυστικοί και θέλω να σας διαβάζω συνέχεια.
Πάλι Καλή Χρονιά και τις ευχές μου.