Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Εύφλεκτη κοινωνική και αστρολογική κατάσταση


Η έρευνα της VPRC για την εφημερίδα ΑΥΓΗ, έδωσε τα ακόλουθα.
Πρόθεση ψήφου:

ΠΑΣΟΚ: 37,5%
ΝΔ: 31%
ΣΥΡΙΖΑ: 12%
ΚΚΕ: 8,5%
ΛΑΟΣ: 5%
Οικολόγο-Πράσινοι: 4,5%.

Κι ενώ καίγεται η Αθήνα, πνίγεται ο κόσμος από τα χημικά, οργισμένοι συμπλεγματικοί ματατζήδες χτυπάνε ανεξέλεγκτα και ούτε οι αρχηγοί της
δι(σ)μοιρίας τους δεν μπορούν να τους ελέγξουν, βγήκαν στους δρόμους ως και οι κάτοικοι του Κολωνακίου να διώξουν τους αστυνομικούς εκσφενδονίζοντας από γλάστρες έως κραγιόν, μπουγελώνοντάς τους, ενώ όλα αυτά και άλλα δεκάδες συμβαίνουν, η ΝΔ φαίνεται να έχει το 31% της προτίμησης του Ελληνικού λαού!

Αυτό το «φαινόμενο» είναι μάλλον μια χειμερία νάρκη, μιας μερίδας πολιτών, που απαντά μην έχοντας αίσθηση, παρά μόνο παραίσθηση, ευελπιστώντας το μεγαλύτερο μέρος της να «ξυπνήσει» τη δεδομένη στιγμή.

Η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού μεσουρανεί και ο Αρης από τον Τοξότη πυροδοτεί τις εκρήξεις και την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, βίαια και ανελέητα.
Στις 27/12 ο Αρης εγκαταλείπει το παιχνίδι και προχωρά στον Αιγόκερω, για να βρεθεί συντροφιά με τον Πλούτωνα στις 29/12, μία συντροφιά που έχει επιρροή μέρες πριν και ως τις 3/1/2009 τουλάχιστον.΄
Μία συντροφιά επίσης τόσο εύφλεκτη και προκλητική, όσο ένα μπουκάλι οινόπνευμα δίπλα σε ένα κερί.

Στις 30/1/2009 ο Κρόνος με τον Ουρανό ξανασυναντιούνται σε ακριβέστατη αντίθεση, στις 20 μοίρες του άξονα Ιχθύων – Παρθένου, παρευρισκόμενη και η Σελήνη στους Ιχθείς.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα ησυχασουμε δηλαδη;
Μπορει να ξεφυγει εντελως αυτη η κατασταση;
Υπαρχει καποια ΄λυση, ή περιμενουμε τη θεια δικη;

zoyzoy είπε...

Με άλλα λόγια η κατάσταση θα συνεχιστεί έτσι και ίσως χειρότερη!!
Γιαυτό οι αστρολόγοι κουνάνε το κεφάλι και κρύβουν λόγια.

καψοραχη είπε...

συμπαθατε με παιδια αλλα χωρις να θελω να αγριεψω κανεναν μαλλον θα πρεπει να εκτονωθει τελειως αυτη η κατασταση ΜΗΠΩΣ και αλλαξει κατι!
αν τελειωσει το πραγμα εδω ολα θα ξεχαστουν και ολα θα μεινουν ιδια,οι εξουσιες ενθεν και ενθεν πρεπει να παρουν ενα μηνυμα,και το μηνυμα πρεπει να ειναι "ΩΣ ΕΔΩ ΜΑΓΚΕΣ" οτι φαγατε φαγατε οτι ξεχαρβαλωσατε ξεχαρβαλωσατε οτι προδωσατε προδωσατε!απο εδω και περα δεν θα ακουμπησετε κανενα απο τα παιδια μας και θα φροντισετε να τους δωσετε ελπιδα και ονειρο!απο εδω και περα θα μας βρειτε μπροστα σας και δεν θα ειμαστε "χορτα"μπροστα σε μια οθονη!
και αυτο παιδια επειδη οι ριζες ειναι βαθιες δεν μπορει να γινει ετσι απλα,πρεπει να δωθει το συνθημα γερα μεσα απο αντιδραση,και επειδη τωρα αντιδρουν (ντροπη μας)μονο 16χρονα που ειναι και θερμοκεφαλα (και ετσι πρεπει να ειναι!)ας αντιδρασουμε και εμεις που εχουμε την ψυχραιμια της οχι βιας!
να σηκωθουμε απο τον μαλακο καναπε μας και να ειμαστε μαζι τους!
ΑΠΛΑ,ΗΣΥΧΑ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
μη δωσουμε αλλη ευκαιρια σε κανεναν απο δαυτους!να μην τους ξαναπροσλαβουμε!ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Θα συνεχιστεί η κατάσταση, διότι είναι μια βόμβα με πολλούς προορισμούς.
Αν δεν ορίσει σύντομα εκλογές ο Κωστάκης, δεν μας βλέπω καλά.
Το θέμα έχει πάρι διεθνείς διαστάσεις με κίνδυνο το διωγμό μας από την Ευρωπαική Ενωση.

καψοραχη είπε...

ναι ,σιγα!!!!
θα μας διωξουν οι "τακτοποιημενοι"!!
ξεχνατε τα γεγονοτα της Γαλλιας?