Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ετσι κάνουν όσοι φοράνε παντελόνια


"Φιλαράκο".. επειδή εμείς τα παντελόνια τα φοράμε για να κρύβουν τα @@ μας και όχι για το κρύο όπως εσύ... βάζω το post που έκανες και εδώ για να σε διαφημίσω μήπως πατήσει και κανένας στο forumάκι σου !!!Και ότι θες... Εδω σε εμάς...Είμαστε ανοιχτοί και δεν θα περάσουμε από έλεγχο κανενα post σε αντίθεση με εσένα που οτι δεν σου αρέσει το στέλνεις στο καλάθι... Χουντόφατσα!
α! Και μια συμβουλή.. μην σε τρώει ο κώλος σου για καταγγελίες κτλ γιατί αν δεν πληρώσει δικηγόρο η γυναίκα σου θα σε χώσουν μέσααα!

Και για να δείτε πόσο διαστρεβλωμένα υποκριτική και σατανική είναι η γνωστή συμμορία επισκεφτείτε το παρακάτω blog.

Έβγαλαν, δήθεν διακωμωδώντας τις καταγγελίες μου, ένα ειδικό blog που το ονόμασαν "Οι Συμμορίτες". Σκοπός αυτού του blog είναι να "εκτονώσει" το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέναντι στα μέλη αυτής της συμμορίας. Υποτίθεται, δε, ότι το κάνει αυτό με χιουμοριστικό τρόπο!

Με τις χυδαιολογίες, όμως, τις μικρότητες και τη χολή που χύνουν εκεί τα μέλη της συμμορίας (γιατί αυτά γράφουν όλες τις δημοσιεύσεις εκεί, είτε με διαφορετικά ψευδώνυμα είτε σαν "ανώνυμοι") κάθε άλλο παρά χιουμοριστικό κλίμα δημιουργούν. Υπονομεύουν, έτσι, την ίδια την προσπάθεια τους, ξεγυμνωνόμενα και φανερώνοντας έτι περαιτέρω την πραγματική τους ταυτότητα και ποιότητα!

Θλιβερά και ευτελή ανθρωπάρια, αφού λέτε ότι σας συκοφαντώ γιατί δεν κινείστε νομικά εναντίον μου; Kαι γιατί δεν υπογράφετε (με το ονοματεπώνυμο σας) όλες αυτές τις χυδαιολογίες; Μα να μην έχετε το θάρρος να κάνετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ επώνυμη καταγγελία εναντίον μου; Και αλλαλάζετε είτε ανώνυμα είτε χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα; Τέτοια θρασύδειλα (και εξαιρετικά βρόμικα) ανθρωπάρια είσαστε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει πάλι ο αλτσχαμεράκιας?
Ποιους αποκαλεί θλιβερά ευτελή ανθρωπάρια?
Εμάς που τολμήσαμε να αηδιάσουμε από τη δυσοσμία που σκορπούσε στο φόρουμ του και απλά φύγαμε?
Τι λέει? Πως δεν τολμάμε να μιλήσουμε με ονοματεπώνυμο?
Ειδικά το δικό μου, το έβγαλε αυθαίρετα στη φόρα και όχι μόνο αυτό, αλλά η αρρώστεια του έφτασε σε πολύ χαμηλότερα στάδια.
Βέβαια όλα αυτά θα αναρτηθούν εν καιρώ, αλλά μεμ την ευκαιρία, παραθέτω το παραλήρημά του

"Η Κατερίνα Σαλωνίκη - "Astrocat" - "Lakshmi" δεν έχει μεν σχέση με το Σατανισμό αλλά γράφει σε ένα δηλωμένα Σατανικό forum από βαρεμάρα, και επειδή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει.
Εχει κάνει πάνω από 320 δημοσιεύσεις στο δηλωμένα Σατανικό forum σου και επιπλέον συνηθίζει να κάνει ολονυκτίες με επικλήσεις δαιμόνων και τελετές μαύρης μαγείας και παρ' όλα αυτά ουδεμία σχέση έχει με τον Σατανισμό!"

Ετσι Θωμάκο ε?
Και δοσύλογου τακτική και ηλίθιου χαφιέ προφίλ και σχιζοφρενούς σεναριογράφου σενάρια.
Εκτός από το ότι πρέπει να αιτιολογήσω γιατί γράφω όπου γράφω, βλέπω ξέρεις και τι κάνω τις νύχτες.

Λοιπόν εγώ επώνυμα σου λέω πως είσαι ο πιο γελοίος τύπος που έχω συναντήσει στη μέχρι τώρα ζωή μου και με αυτά που γράφεις για μένα, γελάνε εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί μου που με γνωρίζουν και έχεις γίνει ρόμπα σε ένα μεγάλο
αριθμό συνανθρώπων σου.

Επίσης κατακαημένε, προτίμησα αυτήν εδώ την τιμωρία από το να σου κάνω ασφαλιστικά μέτρα, γιατί και οι 2 δικηγόροι μου που διάβασαν, αποφάνθηκαν πως είσαι για λύπηση.

Κι εγώ σε λυπόμουν μέχρι ενός σημείου, αλλά υπερέβης τα όρια..
Επώνυμα λοιπόν στο ξαναλέω.
Είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης.

Καλή ανάγνωση...

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε γιατί αφού το διαβάσει ο Θωμάκος, θα σου ζητήσει να το ξαναγράψεις επώνυμα.

Κώστας Α.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Το πληθος τον σκουντα,τον σερνει,τον βροντα

Κι οταν πια τελεια σαστισμενος

Τι ειναι η τρελλα αυτη ρωτα.

Κ.Π.Καβαφης Το 31π.χ στην Αλεξανδρεια

Ανώνυμος είπε...

μα καθολου σικ να μην ειναι αυτος ο ανθρωπος τι κιτσαριο θεε μου ..

αν υποψιαστω οτι δεν κανει και μπαθ θα πεθανωωωωωωω

Η Κλανευτρα