Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Θωμάς Γαζής - το ξεμπρόστιασμά του από τα πρώην μέλη του φόρουμ του



Συνεχίζοντας λοιπόν η μανία, ξέθαψε μία παράθεση ενός πρώην μέλους και την παρέθεσε.
Με το χειροκρότημα ενός από των πρωτεργατών της φαρσοκωμωδίας, νόμιζε πως κάτι έκανε στη βρωμερή του κίνηση...
Λέει ο πρωτεργάτης...

Συμφωνώ απόλυτα με όλα που έγραψε ο Starsoul.
Βάζω το ναι και το επιβεβαιώνω κάτω από κάθε του λέξη. Το υλικό υπάρχει. Φίλη, εδώ θέλει υπομονή, έρευνα και καθαρή ματιά. Αν πας στα αρχεία του ιστοτόπου και ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ τα λεγόμενα του καθενός θα δεις από μόνη σου το που το πήγαινε ο καθένας.
Milky Way έγραψε:
Παράθεση:
Την κατάλληλη στιγμή θα μάθουν όλοι την αλήθεια ... Θα αποδειχθεί μελλοντικά ότι προκάλεσες τέτοια ζημιά στο site που το άλλο άτομο που μισείς θανάσιμα και που είναι καθαρό, δεν κατάφερε να προκαλέσει ούτε μέσα σε ένα μήνα.

Είχες τελικά δίκιο, φίλε Milky Way...
Και αμέσως το πρώην μέλος που χαρακτηρίζεται για την οξύνοια του νου του, αλλά και για την εντιμότητά σου σαν άνθρωπος, σπεύδει να απαντήσει και ο γνωστός λαχανέμπορας, σβήνει την παράθεσή του, με τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες!!!!
Η παράθεση του πρώην μέλους Milky Way, έρχεται σαν γιαούρτι στη μούρη του λαχανέμπορα.


Milky_Way Ξεχωριστό μέλος Ξεχωριστό μέλος
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 15, 2008 5:50 pm

Πραγματικά πολύ περίεργο να κάνετε τέτοια έρευνα με σκοπό να ανασύρετε ένα δημοσίευμά μου που αφενός ήταν δημοσιευμένο ένα ολόκληρο χρόνο πριν, αφετέρου ήταν καταχωνιασμένο.
Αλήθεια πρέπει να ψάξατε πολύ καιρό. Θεωρώ πολύ ύποπτη την ενέργειά σας 'Εψιλον, ειδικά όταν γνωρίζω ότι αυτό το συγκεκριμένο δημοσίευμά μου δεν θυμόταν κανείς καν που βρισκόταν μετά από ένα ολόκληρο χρόνο, ίσως εκτός από κάποιους που με πλησίασαν "φιλικά" ακόμα και με ψεύτικα προφίλ για να ακούσουν αυτά που ήθελαν και να τα διαστρεβλώσουν σε μια στιγμή που πάλευα κι εγώ να μάθω την αλήθεια και ισορροπούσα σε ένα τεντωμένο σχοινί...
'Οταν φυσικά καταστάλαξα και ισορρόπησα, και απομακρύνθηκα από εσάς οριστικά, επειδή δεν μου απέδειξε κανείς ότι υπήρχε σκοπιμότητα, ενοχληθήκατε. Από τότε που έπαψα να συμμετέχω στο site κρατούσα ίσες αποστάσεις κι αυτό σας ενοχλούσε όλους.
Λυπάμαι που χρησιμοποιείτε μια στιγμή έντασης με κάποιο διεγραμένο μέλος, που μετά όπως ξέρουν όλοι η ένταση αυτή αποκαταστάθηκε μεταξύ μας.
Η ένταση συνέβη τον Φεβρουάριο και εγώ αποχώρησα τον Απρίλιο, για όσους έχουν ισχυρή μνήμη, αλλά ακόμα και τη στιγμή που έπαψα να συμμετέχω στο site, δεν έφυγα με μίσος και θυμό για το συγκεκριμένο άτομο, και η ίδια το ξέρει καλύτερα γιατί το τελευταίο μου προσωπικό μύνημα απευθύνοταν σε εκείνη τον Απρίλιο και ήταν φιλικότατο και ευγενέστατο, και εκείνη ευγενικά μου απάντησε και έτσι χαθήκαμε. Αν δεν είναι έτσι ας το διαψεύσει. 'Αρα μήπως το διαίρει και βασίλευε ισχύει για εσάς ;
'Εφυγα από το site κυρίως για προσωπικούς λόγους και ακολούθησε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι με οικογενειακές περιπέτειες συμμετέχοντας μόνο επιλελτικά από εδώ κι από εκεί. Από τότε προτίμησα να συμμετέχω αλλού γιατί μου δώθηκε η ευκαιρία να δω τα λάθη μου και να είμαι πολύ πιο αποστασιοποιημένος.
Λυπάμαι που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι όπλο μπορείτε για να ενισχύσετε την αντίληψή σας για συγκεκριμένα άτομα που κάποιες στιγμές μόνο είχα μια ατυχή ένταση μαζί τους.
Χρησιμοποιείτε ακόμα το προφίλ μου που δεν έχει καμμία σχέση με το σήμερα, χρησιμοποιείτε ένα φάντασμα, ένα ξεχασμένο προφίλ, μια άτυχη στιγμή, μια παρορμητική στιγμή και ένα καταχωνιασμένο δημοσίευμα.
Ποτέ δεν αναφέρθηκα σε σκοπιμότητα εκ μέρους της συγκεκριμένης κυρίας όπως κάνετε εσείς, αυτή είναι η διαφορά.
Πίστευα όμως τη δεδομένη στιγμή ότι κινδύνευε το site από την ένταση μεταξύ μας και μεταξύ άλλων μελών και ένοιωσα ότι θα διαλυθεί το site από τις εντάσεις μας, αυτό ήταν όλο, όχι όμως ότι υπήρχε σχέδιο για να διαλυθεί ! Αυτό είναι διαφορετικό.
Αυτά συμβαίνουν σε κάθε ιστοσελίδα. 'Ηταν στιγμές με τις οποίες δεν θέλω να έχω καμμία σχέση πια και μου είναι ήδη επώδυνο να με γυρίζετε τόσο πίσω. Εγώ τα ξέχασα όλα και πλησίασα αρκετούς ανθρώπους με τον τρόπο μου, εσείς το κάνατε ; Εσείς ακόμα κι αν έχετε πειστεί ότι κάποιοι μοχθηροί τύποι σας διέλυσαν το site, κάνατε ποτέ προσπάθειες να υπάρξει ειρήνη και να ξεχαστούν όλα ; Μάλλον όχι.
Εγώ λοιπόν προτιμώ να μην τουφεκίζω στα δέκα μέτρα κάποιους αν δεν έχω επαρκή στοιχεία. Πίστευα επίσης ότι το site κινδύνευε και από τον διαχειριστή του, όχι μόνο από τις εντάσεις μεταξύ μελών.
Αυτό εννοούσα και το είχα πει πολλές φορές στην ίδια την astrocat η οποία τότε δεν συμερίζοταν την πρόβλεψή μου, γιατί είχε κλειστά τα μάτια και μάλιστα θύμωνε όποτε ασκούσα κριτική στον διαχειριστή. Αν είχε σχέδιο θα υπερασπίζοταν τόσο πολύ τον διαχειριστή όποτε εγώ τον κριτίκαρα και τον αμφισβητούσα ; 'Η μήπως θα αντιδρούσε τόσο αρνητικά απέναντί μου όποτε της έλεγα για τα πολλαπλά προφίλ του διαχειριστή και την διγλωσσία; Το συγκεκριμένο μέλος ενοχλείτο από την κριτική μου απέναντι στον διαχειριστή τότε και εκδήλωνε την ενόχλησή της αυθόρμητα.
Eγώ δεν έβλεπα ότι τον εχθρεύονταν ή τον υπονόμευε, αυτά είναι δικά σας.
Αν δείτε τα δημοσιεύματα 'Ελεος με τις Τούλες Μπουμπούλες κ.α, θα καταλάβετε πόσο τον ενοχλούσα που δεν ήμουν ποτέ το μέλος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όπως άλλοι.
'Ημουν πολύ πιο επικριτικός από εκείνη.
Μην με αναγκάσετε να πω τι λόγια έμαθα πισώπλατα για μένα από τον ίδιο, τη στιγμή που εγώ ακόμα και σε άλλα forum δημόσια τον ανέφερα ως κύριο Γαζή από ευγένεια, ακόμα κι αν είχα να συμμετέχω στην ιστοσελίδα του ολόκληρους μήνες. 'Εχει κάνει φοβερά λάθη και η κατάσταση θα μπορούσε να αναστραφεί όσο ήταν νωρίς.
Και ένα μικρό παιδί θα έβλεπε ότι η ιστοσελίδα πήγαινε για διάλυση.
Τα έχω γράψει κι αλλού, για τον τρόπο του σε δεδομένες στιγμές.
Δεν ήμουν ο μόνος που τα ''άκουγα''. Θεωρούσε απειλή τα δημοσιεύματα κάποιου ανθρώπου με γνώσεις. Όποιος ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές καταλαβαίνει. Τα 'χω μάθει όλα, πότε δεν ξέρω τι λέω, πότε είμαι προβληματικός, πότε ανώριμος, πότε πολύ δυνατό μυαλό. Αυτός δεν είμαι ; Τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα λοιπόν ; Το δυνατό μυαλό μου για να σας ξελασπώσει ; Κάποτε που έφυγα, ο ίδιος ο διαχειριστής είπε ''Αστον να φύγει, δεν τον έχουμε ανάγκη''.
Οι άνθρωποι αλλάζουν και μεταμορφώνονται και οι ιστοσελίδες δεν είναι για διαφήμιση αστρολογικών γραφείων και τα μέλη δεν είναι χαμάληδες του πνεύματος να κουβαλάνε νερό στον μύλο Αστρολόγων.
Τα επιτυχημένα fora αποτελούνται από εθελοντές ερασιτέχνες.
Αυτά έγραφα πάντα εδώ και τα έγραφα ανοιχτά και τον εβοχλούσα. Υπογράψαμε ακόμα και μανιφέστο, δημοσιεύαμε με την καρδιά μας πράγματα, ποιός ο λόγος να υπονομεύσουμε κάτι ; Δηλαδή όταν δεν είναι κάποιος μαζί σας πρέπει να ναι εναντίον σας ; 'Οταν η βαθειά γνώση, η κριτική και ο ανταγωνισμός ενοχλούν, τότε αναγορευόμαστε προβληματικοί και ανώριμοι._________________

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η επιστολή - απάντηση του Milky Way, διαγράφτηκε αμέσως από τον φασίστα, αλλά αναρτήθηκε αμέσως από τον Ouranialab.
Φαντάζομαι την οργή του λαχανέμπορα εκείνη τη στιγμή, θα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ξυδιού και ηρεμιστικών.
Το ύφος και το ήθος της επιστολής, είναι αξιοπρόσεχτα γι αυτό άλλωστε και διαγράφησαν από τον τρεμάμενο λαχανέμπορα.
Ο Milky Way, δεν θέλησε να υποστηρίξει κανέναν, απλά να πει την αλήθεια, όπως ακριβώς ήταν.
Με την ευκαιρία, για άλλη μία φορά τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς, για τον κόπο που έκανε, μετά από τόσο χρόνο, να αποκαταστήσει τα γεγονότα.
Του εύχομαι να φτάσει στην κορυφή των επιθυμιών του.