Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ.... Ο απελπισμένος ξαναχτύπησε..


Και βεβαίως ο γνωστός Θωμάκος - δοσύλογος που δεν ξέρει πια τι να κάνει στην απελπισία του, που ανοίξαμε αυτό το blog για να παραδειγματιστεί, αντί να σταματήσει, έγινε ακόμα πιο θηρίο χρησιμοποιώντας πάλι εξευτελιστικούς τρόπους, να βγάλει τις άναρθρες πλέον κραυγές του.

Αρχισε τα copy paste προτρέποντας τα μέλη του αστρολογικού του φόρουμ, να διαβάσουν.
Ποια μέλη και τι να διαβάσουν κακομοίρη!!!!
Και φυσικά παραμένει άφταστος, στο χάρισμα να αυτοξεφτιλίζεται....

Πολλοί θα αναρωτιούνται (ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζουν το ιστορικό) γιατί αποκαλώ συνέχεια την παρέα Κορωνάκη, Σαλωνίκης, Ματσώτα, Σκουλίκι και "Σία" συμμορία.
Υπάρχουν σαφείς και συγκεκριμένοι λόγοι: αυτή η παρέα είναι στην πραγματικότητα μία "κλίκα" ανθρώπων, οι οποίοι δρουν διαρκώς με υποκριτικούς, βρόμικους και ανήθικους τρόπους. Δίνω εδώ, στη συνέχεια, συγκεκριμένο παράδειγμα!

Τον περασμένο Φλεβάρη μπήκε στο blog της συμμορίας κάποιος κύριος που τους αμφισβητούσε γενικά και που υπόγραφε σαν "ψοφcat"! Μέσα στο παραλήρημα του ο Κορωνάκης υπέθεσε ότι ο "ψοφcat" ήταν ο γνωστός συγγραφέας και blogger Νίκος Δήμου. ΄Εκανε , λοιπόν, μεγάλα πανηγύρια που μπήκε και έγραφε στο blog του ο (υποτιθέμενος) Νίκος Δήμου! Αναφέρει ο ίδιος ο Κορωνάκης/"Uranus" σε σχετική του δημοσίευση στο forum της συμμορίας ("Είσαι τρέλα") στις 16/2/2008: "Μεγαλη ημερα σημερα.
Ανακαλυψε το ιστολογιο μου ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ..."

Για τους "μικρούς" αυτούς ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους ξεχωριστούς, σημαντικούς κοινωνικά. Θα μου πείτε, για όλους μας είναι θεμιτό αυτό. Εδώ, όμως, έγκειται μεγάλο μέρος της προστυχιάς και ανηθικότητας της συγκεκριμένης συμμορίας! Επιλέγουν ανθρώπους σημαντικούς μεν κοινωνικά που ταυτόχρονα - όμως - δείχνουν στα μάτια τους ευάλωτοι και αδύναμοι (μη "δικτυωμένοι" π.χ.)! Τους ανθρώπους αυτούς "στοχοποιούν" και αρχίζουν να τους χτυπούν όλοι μαζί - μεθοδικά και οχυρωμένοι μέσα από τη συμμορία τους - αλύπητα, ο ένας πίσω από τον άλλο (υποκρινόμενοι, πάντα, ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και ότι εκφράζουν ανεξάρτητα και αυθόρμητα τη γνώμη τους)! Και γιατί το κάνουν αυτό οι ελλειματικοί αυτοί άνθρωποι; Μα για να νοιώσουν οι ίδιοι σημαντικοί και σπουδαίοι, που κατάφεραν και "μείωσαν" έναν σημαντικό κοινωνικά άνθρωπο - με συμπλεγματικό και θρασύδειλο βέβαια τρόπο και πάντοτε μέσα από την ασφάλεια που τους προσφέρει η ανωνυμία τους και - πάνω απ' όλα - η συμμορία τους!

Τα σχόλια έχουν το "ζουμί". Πηγαίνετε, λοιπόν, στα θέματα "΄Ακου ανθρωπάκο κύριε Νίκο Δήμου", "Η Αστρολογία της Μελλοντικής Γενιάς", "Αστρολογία και Βλακεία" και διαβάστε τα σχόλια εκεί κλικάροντας το "Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση"!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακου Θωμάκο.
Ακόμα δε με έχεις δει εξοργισμένη, γιατί παρά τη χυδαία ιδιοσυγκρασία και τη χαμερπή σου ποιότητα, έχεις ένα αντιστάθμισμα, που είναι ότι είσαι τόσο καραγκιόζης και προσφέρεις γέλιο.
Αλλά όσο βλέπω το επίθετό μου ακόμα και γραμμένο από τα βρωμόχερά σου, μάλλον θα εξοργιστώ και δε θα σε φτάνουν ούτε 10 ζωές να ξεπληρώσεις νόμιμα.
Μην επαφίεσαι στο χιούμορ μου και στη συμπόνοια μου, γιατί ακόμα ο δικαιωματικός διασυρμός σου, είναι σε εμβρυακά στάδια.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

εγώ δεν κάνω σχόλιο τώρα.. είμαι βραδινός τύπος!! Κάντε λίγη υπομονή ντε!!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ από κοντά τα παρακολουθώ κι έχω πολλά στοιχεία και πολλά απρόοπτα.
Γεια σου Θωμάκο μαλάκα.
Εδώ είμαι, περίμενε....

Ο παλιός σου γνώριμος

Ρεμπώ.

Ανώνυμος είπε...

Η Σαλονίκη στη γενική είναι της Σαλονίκη, χωρίς σίγμα στο τέλος, αγράμματε βλάχε.
Μόνο σαν εμετός γράφεις σωστά, επειδή γράφεις λίγα?

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Εἰκόνα

Πῶς δοκιμάζουν τὰ ὄργανα οἱ μουσικοὶ πρὶν ἀπὸ ἔναρξη συναυλίας
ἔτσι κι ἐγὼ τώρα χειριζόμενος λέξεις

εὐαισθητισμὸς εὐαισθησία αἰσθητισμὸς
εὐαισθησία καὶ αἰσθητῆς τὸ εὐαίσθητον
εὐαισθησιακὸς εὐαισθησιάζομαι εὐαισθησιασμὸς
εὖ καὶ αἰσθητικὸς καὶ αἰσθησιακὸς
αἰσθαντικὸς ἴσως
αἰσθ-ἴσως αἰσθαν-ἴσως
αἰσθ-ἀδελφέ μου καὶ Ἐσθὴρ ἀπ᾿ τὴ Βίβλο

ἀρχίζει μὲ χειροκροτήματα τὸ ποίημα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μπορεί να είναι τόσο ανόητος, ώστε να πιστέψει πως τόσο καιρό που ο λαχανέμπορας βρίζει ασύστολα τον Κορωνάκη - ouranitsa εκείνος δεν ξεστομίζει ούτε μια βρισιά, ενώ έβρισε τον εν λόγω κύριο με τη μία?
Φυσικά θα είχε το λόγο του, όπως έχουν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι.
Ομως ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑ, μήπως ήσουν εσύ η ψοφcat, όπως είσαι και ο εμετός, όπως είσαι και όλα τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιείς?
Γιατί είσαι ανθρωπάκι και στήνεις τις παγίδες σου που πέφτεις ο ίδιος μέσα?

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

la pelle noir.. ποιος σου είπε οτι σαν εμετός γράφει σωστά??
άλλωστε το να είσαι βλάχος και να το παραδέχεσαι είναι μεγάλη μαγκιά, το να είσαι βλάχος και να το παίζεις μορφωμένος και Β.Π , είναι για πολλά γέλια!!
Ρεμπώ.. ότι στοιχεία έχεις το blog μας είναι στην διάθεση σου!