Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Εκλειψη Ηλίου 21 Μαίου 2012 και Νέα Σελήνη. Πώς θα επηρεάσουν



Η πρώτη έκλειψη του 2012 θα είναι δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 02:47 ώρα Ελλάδας, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα των Διδύμων (00 20') .
Την ίδια στιγμή συντελείται και μια πανίσχυρη Νέα Σελήνη, προτρέποντας για δυναμικά ξεκινήματα με μπροστάρη την επικοινωνία.

Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη και η έκλειψη τα 12 ζώδια, αλλά και γενικότερα, στο μεγαλύτερο αστρολογικό site www.astrology.gr 


ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας είναι κάθε άλλο εκτός από κομμένη, ενώ την έχετε υπεραρκούντος προκαταβάλλει, μαζί με τα χρωστούμενα. Νέα Σελήνη και έκλειψη έχουν σκοπό να σας κάνουν με κάθε επικοινωνιακό μέσο, να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα που αφορούν μια δουλειά, ένα νέο εγχείρημα, αλλαγή διαμονής, καθώς και να αναδιαμορφώσουν τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα. Η έκφραση απογειώνεται και μαζί με τον ενθουσιασμό αποτελούν ένα δελεαστικό πακέτο προσφοράς και ζήτησης, που θα κάνει πολλούς να αναφωνήσετε από χαρά. Εκφραστείτε ελεύθερα και πάνω από απ' όλα, διαδραστικά.

Για ολόκληρο το άρθρο, πατήστε εδώ







Δεν υπάρχουν σχόλια: