Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ανάδρομος Ερμής Μάρτιος 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια



Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει για την ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, την οποία πραγματοποιεί συνεπέστατα 3 ή 4 φορές κάθε χρόνο.Η πρώτη ανάδρομη κίνησή του για το 2012 άρχισε χθες 12/3 στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα αναδρομήσει έως τις 22/3. Από 23/3 έως 4/4 θα αναδρομεί στους Ιχθύς, ενώ μέσα στο χρόνο θα επαναλάβει αυτή τη διαδικασία άλλες δύο φορές, στις 15/7 και στις 6/11.Σε καθημερινό επίπεδο θα ήταν προτιμότερο να μην πράξουμε κάτι σημαντικό στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής του.

Δραστηριότητες όπως υπογραφή μιας συμφωνίας, έναρξη μιας συνεργασίας, αγορά μεταφορικού μέσου, ηλεκτρονικού υπολογιστή (αλλά και οποιαδήποτε άλλη), λήψη μιας απόφασης για την σχέση μας, καλό θα ήταν να αποφεύγονται στην ανάδρομη πορεία του. Μπορεί να δούμε ότι η συμφωνία ήταν ασύμφορη, τη συνεργασία να διακόπτεται με αναπάντεχο τρόπο, το μεταφορικό μέσο να παρουσιάσει πρόβλημα μέσα στο εξάμηνο, ή η απόφασή μας για τη σχέση να μην ήταν σωστή, λόγω ανεπαρκών στοιχείων. Σε βαθύτερο επίπεδο όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή μας αναγκάζει είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις προσδοκίες μας και να αναλογιστούμε υπαρξιακά μας θέματα. Παρατηρείστε τις μέρες αυτές πως είμαστε πιο ανήσυχοι, δίνοντας έμφαση στους τομείς που μας απασχολούν και ενεργοποιούμαστε περισσότερο, συλλογιζόμενοι πιο ώριμα τους προβληματισμούς μας. Σχέσεις από το παρελθόν έρχονται συχνά στο προσκήνιο, ή μαθαίνουμε ειδήσεις από τους γύρω που μας εκπλήσσουν.
Αν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο και οίκο διελαύνει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα μπορέσετε να έχετε μια σαφέστερη εικόνα..

 
Το μυστικό είναι να αφουγκραζόμαστε με την ανάδρομη κίνησή του, αλλά να παίρνουμε αποφάσεις στην ευθεία πορεία του.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν χρειάζεστε ετυμολογικό λεξικό στις συνεννοήσεις σας, αν τα ραντεβού σας αναβάλλονται με ταχύτητα ξεφυλλίσματος βιβλίου από τον αέρα, μην καταφύγετε σε λύσεις για μάγια αν χάσετε αντικείμενα που ορκιζόσασταν πως τα είχατε δει τελευταία φορά ακουμπισμένα στο τραπέζι, αλλά ούτε να χάσετε την υπομονή σας, αν το facebook αποδιοργανώνει τις εντολές σας.
Όσο θα βρίσκεται στον Κριό από 12 έως 22 Μαρτίου, θα επηρεάσει Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Όταν περάσει στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, θα επηρεάσει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει γενικότερα κάθε ένα ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα για εσάς είναι η πρωταρχική σας ανάγκη. Αποφύγετε ως τις 22/3, οποιαδήποτε έναρξη αλλαγής προσωπικής σας εμφάνισης, αισθητικές παρεμβάσεις σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και κάθε συναισθηματική επιθυμία, ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να καθαρίζετε  τους καθρέφτες σας από τα σάλια, που εκτοξεύετε καθώς περνάτε. Από τις 23/3 ως 4/4 κάθε παρελθοντική ανάμνηση τείνει να γίνει παροντική εμφάνιση, αλλά μην βιαστείτε να πιστέψετε πως ότι βλέπετε είναι χρυσός. 

Η συνέχεια εδώ  http://www.astrology.gr/problepseis/item/16950-Anadromos-Ermhs-%E2%80%93-Pws-tha-ephreasei-ta-12-zwdia

Δεν υπάρχουν σχόλια: