Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2012 ΣΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΛΙ


 
Άλλη μια λαμπρή Χολιγουντιανή τελετή πραγματοποιήθηκε στο -πρώην πλέον- Kodak Theatre συγκεκριμένα η 84η, με αρκετές εκπλήξεις μαζί και εκείνη του George Clooney για τον Α’ ανδρικό ρόλο, που δεν είχε την ίδια τύχη με τις Χρυσές Σφαίρες.
Όπως είχε προβλεφθεί στο σχετικό αφιέρωμα πριν ενάμισι μήνα, ο γοητευτικός ηθοποιός έλαμψε με την παρουσία του, αλλά χωρίς το πολυπόθητο αγαλματάκι στα χέρια του. http://www.astrology.gr/Celebrities/item/15876-Oi-Chryses-Sfaires-2012-se-astrologiko-kokkino-chali
Η ταινία «Οι Απόγονοι - The Descendants» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αρκέστηκε στο Οσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, το οποίο παρέλαβε ο Υδροχόος δημιουργός της  Alexander Payne, από τα ιδιαιτέρως αδυνατισμένα χέρια της κατά τα άλλα πανέμορφης Angelina Jolie.

Ο Woody Allen παρόλο που δεν πήγε να παραλάβει την Χρυσή Σφαίρα για το σενάριο του «Midnight In Paris» γεγονός αφοριστικό για Οσκαρική βράβευση, όπως πάλι είχαμε αναφέρει όλα είναι σχετικά και ανατρέπονται και ιδού η βράβευση για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.
Και αυτή τη φορά ο σκανδαλώδης Τοξότης, δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του. Παίρνοντας την πρωτοβουλία της απουσίας μέσα από τη σύνοδο του διελαύνοντα ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα του, μας στέρησε παράλληλα την απόλαυση άλλης μιας παραπλανητικής και αινιγματικής έμπνευσης στο λόγο του, από το Οσκαρικό βήμα.

jean_DujardinΤο Οσκαρ του Α’ ανδρικού ρόλου πήγε στον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Artist» Jean Dujardin, για την εκπληκτική του ερμηνεία που σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο και Ερμή στον Καρκίνο σε τετράγωνο με Ουρανό κυβερνήτες του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος αντίστοιχα, εκφράστηκε στο κοινό με άπλετο ενθουσιασμό, μετά από την ερμηνευτική σιωπή του στην ταινία, για την οποία βραβεύτηκε.
Η ταινία «The Artist» απέσπασε και τα Οσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας με τον Κριό δημιουργό της Michel Hazanavicius να θρονιάζει την Γαλλία στα Αμερικανικά σαλόνια. Με το πάθος των Σελήνη, Άρη, Ποσειδώνα στο Σκορπιό προκάλεσε αίσθηση, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική καλλιτεχνική διάσταση.
 
Το «Hugo» του Martin Scorsese απέσπασε 5 βραβεία που περιορίστηκαν σε τεχνικές κατηγορίες, αλλά ο Σκορπιός δημιουργός του αντανακλούσε ακόμη την χαρά της προηγούμενης βράβευσης της Χρυσής Σφαίρας.

 
Το αναμενόμενο Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου κράτησε η Meryl Streep για το «Iron Lady», που με την ερμηνεία της κατάφερε να μετατρέψει μια μέτρια ταινία σε meryl_streep_copyυπερπαραγωγή.
Τα πέρασμα του Δία από τον 10ο οίκο της, το τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο της κυβερνήτη του 6ου οίκου (εργασία) και η ενεργοποιημένη από καιρό γενέθλια σύνοδος  Ήλιου – Ουρανού της χάρισαν το 3ο σπουδαίο αγαλματίδιο, μέσα στα τόσα άλλα της καριέρας της.
Το φιλί στο στόμα με τον Colin Firth που της παρέδωσε το βραβείο, θα συζητιέται ως την επόμενη τουλάχιστον απονομή.



 
octavia_SpenserΤο Οσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου πήγε στην Octavia Spenser για την ερμηνεία της στο «The Help» γεγονός που μάλλον εξέπληξε και την ίδια, η οποία παρέλαβε το βραβείο ιδιαίτερα συγκινημένη και καταχειροκροτούμενη. Η γλυκιά Δίδυμος με την καλλιτεχνική αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα εξέφρασε την παρορμητική συναισθηματική σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με Δία, την οποία ο διελαύνων Δίας διόγκωνε ακόμα περισσότερο, χαρίζοντάς της και μεγάλη εύνοια.
 
Τέλος το Οσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου πήγε στον 82χρονο βετεράνο Christoffer Plummer για την συγκλονιστική του ερμηνεία στην ταινία «Beginners».
Η βράβευσή του αποτέλεσε ίσως την πιο συγκινητική στιγμή, εφόσον είναι και ο γηραιότερος ηθοποιός που βραβεύεται στην ιστορία των Οσκαρ. christofer_plummer
Στα τόσα χρόνια καριέρας ήταν υποψήφιος για Όσκαρ μόνο μια φορά, το 2009.
Ο εκφραστικότατος Τοξότης με σύνοδο Ήλιου – Άρη, διέπρεψε στα θεατρικά και κινηματογραφικά δρώμενα με τον κυβερνήτη του Ήλιου του Δία σε αντίθεση με την Αφροδίτη επίσης στον Τοξότη και περιπλανήθηκε στην υποκριτική τέχνη με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.
Ο προοδευμένος Δίας σε αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη του, του χάρισε το Οσκαρ της επιβράβευσης και μάλιστα θριαμβευτικά.


Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: