Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια



Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου, στις 9/1 και ώρα 9.30 το πρωί για την Ελλάδα.
O άξονας Καρκίνου – Αιγόκερω χαρακτηρίζεται στη μια μεριά από παρόρμηση, κυκλοθυμία, υπερευαισθησία, συναισθηματικές κινήσεις και αποφάσεις.
Από την άλλη μεριά, έχουμε το αντιστάθμισμα της ώριμης σκέψης, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, της αξιοπιστίας και της τυπικής ιεραρχικής λειτουργίας.
Η Πανσέληνος αυτή από τις 18ο του Καρκίνου, ξεγλιστρά από την συγκρουσιακή επιρροή των Κρόνου, Ουρανού και Πλούτωνα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προξενήσει συναισθηματική ένταση και μεγάλη νευρικότητα σε Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς, του δεύτερου δεκαήμερου που επηρεάζονται περισσότερο.
ΣΗΜ. Κάθε Πανσέληνος επηρεάζει 3 ημέρες πριν από την κορύφωσή της και 3 μετά.
ΚΡΙΟΣ

Ούτε μπορείτε ούτε θέλετε να συγκρατήσετε τα νεύρα που θα προκληθούν από το οικογενειακό σας περιβάλλον, με πολλές αφορμές και αρκετές διαδικαστικές εκκρεμότητες. Βλέποντας τις υποχρεώσεις σας να αυξάνονται και τις απαιτήσεις των άλλων να κοντράρουν τη δική σας ευερεθιστότητα, αισθάνεστε σαν τη μαθήτρια στο θεατρικό παράλογο του Ιονέσκο, που ξέρει πολύ καλά τη μαθηματική πράξη της πρόσθεσης, δεν μπορεί όμως να τα καταφέρει με την πράξη της αφαίρεσης. Εκεί που σας χρωστούσανε σας πήραν και το βόδι, αλλά δεν είναι ώρα για να ανταποδώσετε. Γύρω από αυτές τις ημέρες χαλαρώστε όσο
μπορείτε.
ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κοινωνικοί θα είστε γύρω από τις ημέρες της Πανσελήνου, εφόσον «τα αγαθά κόποις κτώνται», αλλά εσείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε και πολύ.
Ωστόσο, η κατά τα άλλα φιλική αυτή Πανσέληνος, θα εξάψει τα συναισθήματά σας προς μια εγωιστική και αυταρχική κατεύθυνση.
Οι παροχές που έχετε είναι ήδη αρκετές, γι’ αυτό φροντίστε να μην φανείτε αγνώμονες. Καταπολεμείστε την τάση του «δεν μου φθάνουν, θέλω κι άλλα» και απαλλάξτε τους εαυτούς σας από αχόρταγες επιθυμίες, που θα εκληφθούν ως αυθάδειες.
Η συνέχεια εδώ 







1 σχόλιο:

serenata είπε...

Κριός: Οτι ζω το θέατρο του παραλόγου, του Ιονέσκο, του Μπέκετ, του Ζενέ...αυτό το νιώθω χρόνια τώρα! Θα περάσει ποτέ αυτό;;