Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Βουλγαράκης και η Γαλάζια οικογένεια σε ξεθωριασμένους τόνους.


Η εμπλοκή της «Κατερίνας Πελέκη - Βουλγαράκη», στην αγοραπωλησία ακινήτων μεταξύ της μονής Βατοπεδίου και του Δημοσίου, είναι πλέον μια πραγματικότητα που πρέπει να της δοθεί μία ισχύ.

Ελαβε κλήση για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου, από τους Εισαγγελείς Εφετών που ερευνούν την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, μαζί με τους δικηγόρους συγγενείς της «Διονύση Πελέκη» – μπαμπά της και «Δημήτρη Πελέκη» – αδερφό της.
Οι κλήσεις αφορούν τα αδικήματα της ψευδούς βεβαιώσεως και της συνέργειας σε απιστία σε βάρος του δημοσίου.
Αφορούν δε την εμπλοκή των τριών προσώπων σε περίπου δέκα συμβόλαια, στα οποία εμφανίζονται πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ των αντικειμενικών αξιών και εκτιμήσεων του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών.

Α ρε «Βουλγαράκη», που από όπου και να σε πιάσουν κουρελιάζεται το ύφασμα και σκας στο έδαφος σαν άγλυκο καρπούζι.
Η γαλάζια πολιτική αυτή οικογένεια προέρχεται από τις ρίζες της Ν.Δ.
Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα δύο παιδιά από τα μαθητικά και τα φοιτητικά τους χρόνια. Η κ. «Βουλγαράκη» υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΔΑΠ, την ίδια περίοδο με τον σημερινό υπουργό Μεταφορών «Κωστή Χατζηδάκη», ενώ ο «Δημήτρης Πελέκης» ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Φυσικά υπάρχει και ο διορισμός του «Δημήτρη Πελέκη» από τον κ. «Βουλγαράκη» στις 9/2/05 (ΦΕΚ 217) σε επιτροπή του υπουργείου.
Οσο για τον πατέρα «Διονύση Πελέκη» είναι κορυφαίο στέλεχος της «Νέας Δημοκρατίας».
Ψέμα και υποκρισία τόση πολλή, που πλέον δεν θυμούνται τι έχουν αρνηθεί και τι έχουν αποδεχτεί, υπάρχουν όμως όλα καταγεγραμμένα, πέρα από τα τυπικά χαρτιά και στα αρχεία της ζωής.

Ο «Βουλγαράκης» είναι ένας άνθρωπος με «σκοτεινή πορεία», που η εμφάνιση του καλού οικογενειάρχη με τα 4 παιδιά δεν τον απαλάσσει από τα πεπραγμένα εκτός αυτής, και επιπλέον η Ν.Δ έχει τεράστια ευθύνη για τα στελέχη της καθώς και ο πρωθυπουργός επίσης, για τις θέσεις που του προσέφερε απλόχερα τόσα χρόνια και την άμεση μετακίνησή του σε Υπουργεία όπου όλοι θυμόμαστε την ανικανότητα να τα διαχειριστεί, με αποκορύφωμα την εγκατάλειψη της Αρχαίας Ολυμπίας και την καταστροφή του Κρόνιου Λόφου.

Γιατί όλοι γνωρίζουν ΚΑΙ ο «Καραμανλής» γνώριζε και είναι αδιανόητο να υποτιμούν τη νοημοσύνη κάθε πολίτη, που ακόμα και τυφλός να είναι, μπορεί να αντιληφθεί από κάθε αίσθηση το στοιχείο του «δυσάρεστου» που αποπνέει κάθε «Βουλγαράκης» και που δυστυχώς έχουν μαζευτεί πολλοί, κάτω από τα χρώματα αυτής της κυβέρνησης που ενώ έχει ξεθωριάσει τόσο, ψάχνει ακόμα το μαγικό φίλτρο για να επανέλθει το χρώμα της.

Ευτυχώς όμως το «τζίνι» δεν ξεγελιέται και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, που είναι η ατέλειωτη κατηφόρα και δεν ξέρουμε ποιος θα ανοίξει το μονοπάτι για τον ανήφορο, που αν και κουραστικός, τουλάχιστον θα είναι λυτρωτικός.


simmoria.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oyte psilos ston korfo toy tou Boulgaraki.