Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και έκλειψη Ηλίου 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


H Νέα Σελήνη του μήνα συνοδεύεται από Ολική έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί στις 14/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 22 μοίρες του Σκορπιού, 8' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για μια δυσανεκτική Νέα Σελήνη, που η επιπλέον παρουσία της έκλειψης την κάνει δυσκολοχώνευτη, αν λάβουμε υπ' όψιν και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι παλινδρομήσεις πάσης φύσεως θα είναι έντονες, ενώ η δυσφορία διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, προσωπική, κοινωνική και πολιτική.
Παρόλο που η συναισθηματική ένταση δεν θα είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει λόγω του ότι η έκλειψη είναι Ηλιακή και όχι Σεληνιακή, ωστόσο η επιρροή του συναισθήματος θα συμβάλλει αρκετά στην καθημερινότητά μας, εφόσον ακολουθεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/11.
Η έκλειψη αυτή γίνεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, που αφορά εργασιακά θέματα και τα οποία είδαμε να συντρίβονται έστω και με οριακή απόφαση.
Οι αλλαγές που θα επιφέρει θα είναι καθοριστικές σε συνδυασμό και με τις εκλείψεις που ακολουθούν έως την Άνοιξη του 2013.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα με το δημόσιο αλλά και άλλες που αφορούν τρίτα πρόσωπα που είτε σας χρωστούν είτε τους χρωστάτε, αυτή η έκλειψη προμηνύει καθοριστικές εξελίξεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο στους διακανονισμούς που επιβάλλεται να κάνετε, ενώ η αίσθηση που θα έχετε, είναι αυτή των αναθυμιάσεων μετά από μια πυρκαγιά. Η εκτόνωση έρχεται μέσα από μια σειρά μέτρων που λαμβάνετε προκειμένου να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και να αποδώσετε τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι», τουτέστιν βάζετε τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να αποφύγετε το εγκεφαλικό.

H συνέχεια εδώ
 http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/36543-nea-selini-noemvrioy-me-oliki-ekleipsi-ilioy-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: